Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jesus uçuyorBen bu takımda bir teknik direktör dokunuşu göremiyorum seri yaptı eyvallah ama oyun bir kaç maç dışında hiç tatmin etmedi
VasatizBu takimin hali ne hoca? Midtsjö bügün o golü atmasa ne yapacaktin? Resmen berbat oynuyoruz ne taktik var ne calisilmis bir hücüm setti. Resmen bireysel beceri ile mac kopariyoruz. Evde oynadigmiz her macta olüp ölüp diriliyoruz. Yaw boey orta kesemiyor adama demiyorsun birak topu havadan kesmeyi, ya yerden oyna yada sifira inip defansin arkasina at, bizim gibi sende mac izliyorsun. Oyuncular berbat durumda, sirf verilen uzun aralarla bu aciklanmaz, bu takim adam gibi calismiyor. Bügün midtsjö kurtardi seni , bir dahaki macta sira kimde? Kimse sona d ogru sahane futbol beklemiyor takimdan ama bu kadar da kötü oynanmaz, sezon basindan beri kapali oyniyan takimlara resmen bocaliyoruz ama hic degisiklik göremiyorum.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Birak bu bozuk pilak cevaplari varsa diyecegin birsey adam gibi yaz.Vasatiz
Jesus uçuyorBirak bu bozuk pilak cevaplari varsa diyecegin birsey adam gibi yaz.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
adam jesusu filan örnek göstermemiş ki. Jesusa iyi de dememiş renktaş. Adam kendi hocasını eleştirmiş çünkü gerçekten bu takım iyi oynamiyo. Bu takım diyorum tarihin en iyi kadrolarından biri. Hakli yani ve jesusla olayin ilgisi yokJesus uçuyor
Tamam cevabin buysa sen ayni bu kafa ile devam et.Jesus uçuyor

Konya maçında da sırf galibiyet serisi sürsün diye saçma sapan hücuma adam yığma işine girmeseydi o maçı da bir şekilde alırdık. Bunu 2 kez yaptı bu sene Okan hoca artık bir daha yapmaması lazım.Geçen maç nasıl eleştirdiysem bu maç da hakkını vereyim. Anlamsızca çift forvete dönmedi. Doğru oyuncuları doğru noktada oyuna aldı bence. Oyunun da cilvesi aldığı oyuncular maçı çözmüş oldu.
Bu tarz hataların dönüşünü iyi yapıyor ama. O hatada takılıp kalmıyor. O özelliğini takdir ediyorum.Konya maçında da sırf galibiyet serisi sürsün diye saçma sapan hücuma adam yığma işine girmeseydi o maçı da bir şekilde alırdık. Bunu 2 kez yaptı bu sene Okan hoca artık bir daha yapmaması lazım.
Katılıyorum. Okan hocanın da ciddi eksikleri var özellikle verdiği ara sebebiyle bazen oyun hamlelerinde geç kalabiliyor. Lakin o da gelişiyor. Kloop yada Nagelsmann seviyelerin de bir hoca getiremeyeceksek gitsin diyenlere katılmıyorum. A kalitede hoca gelecekse uzun vadeli sözleşme ile o zaman tamam.Bu tarz hataların dönüşünü iyi yapıyor ama. O hatada takılıp kalmıyor. O özelliğini takdir ediyorum.