Fatih hoca geç tepki verdiği için eleştiriliyordu aynısını sen de yapmaya başladın. Hemen neşteri vurman gerekiyor. Gelecek maç isteksiz oyuncularla başlama.

Bu takimin hali ne hoca? Midtsjö bügün o golü atmasa ne yapacaktin? Resmen berbat oynuyoruz ne taktik var ne calisilmis bir hücüm setti. Resmen bireysel beceri ile mac kopariyoruz. Evde oynadigmiz her macta olüp ölüp diriliyoruz. Yaw boey orta kesemiyor adama demiyorsun birak topu havadan kesmeyi, ya yerden oyna yada sifira inip defansin arkasina at, bizim gibi sende mac izliyorsun. Oyuncular berbat durumda, sirf verilen uzun aralarla bu aciklanmaz, bu takim adam gibi calismiyor. Bügün midtsjö kurtardi seni , bir dahaki macta sira kimde? Kimse sona d ogru sahane futbol beklemiyor takimdan ama bu kadar da kötü oynanmaz, sezon basindan beri kapali oyniyan takimlara resmen bocaliyoruz ama hic degisiklik göremiyorum.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu takimin hali ne hoca? Midtsjö bügün o golü atmasa ne yapacaktin? Resmen berbat oynuyoruz ne taktik var ne calisilmis bir hücüm setti. Resmen bireysel beceri ile mac kopariyoruz. Evde oynadigmiz her macta olüp ölüp diriliyoruz. Yaw boey orta kesemiyor adama demiyorsun birak topu havadan kesmeyi, ya yerden oyna yada sifira inip defansin arkasina at, bizim gibi sende mac izliyorsun. Oyuncular berbat durumda, sirf verilen uzun aralarla bu aciklanmaz, bu takim adam gibi calismiyor. Bügün midtsjö kurtardi seni , bir dahaki macta sira kimde? Kimse sona d ogru sahane futbol beklemiyor takimdan ama bu kadar da kötü oynanmaz, sezon basindan beri kapali oyniyan takimlara resmen bocaliyoruz ama hic degisiklik göremiyorum.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vasatiz

Midtsjö'ye daha fazla süre ver hocaaa.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen bazi radikal değişiklikler yapmak lazım.
Hocam icardi formsuz ise gomis var.
Adekuphe kötü ise kazimcan var .
Sacha boey iyi hoş ama adam orta açamıyor hiç mi uyarmiyorsun.icerdeki maçlarda dubua oynasın mesela.
Oliviera kötüyse mitso var .
Takim tempolu değil arti olarak bir kopukluk var oyuncular arası bir gol yesek neler olurdu bu maçta. Değişiklikler için neden bu kadar geç kalıyorsun.

Çıkardığı 11 ve değişiklikleri gayet yerindeydi. Bu günkü eleştiriler saçma. İcardi kendinde olsa maç çok önceden kopacaktı. İcardi atarken kahraman İcardi, İcardi kaçırınca suçlu Okan hoca. Bugünkü eleştirilere katılmıyorum.

:sarıkalp::kırmızıkalp:
1680379878878.png

Geçen maç nasıl eleştirdiysem bu maç da hakkını vereyim. Anlamsızca çift forvete dönmedi. Doğru oyuncuları doğru noktada oyuna aldı bence. Oyunun da cilvesi aldığı oyuncular maçı çözmüş oldu.

Geçen maç nasıl eleştirdiysem bu maç da hakkını vereyim. Anlamsızca çift forvete dönmedi. Doğru oyuncuları doğru noktada oyuna aldı bence. Oyunun da cilvesi aldığı oyuncular maçı çözmüş oldu.
Konya maçında da sırf galibiyet serisi sürsün diye saçma sapan hücuma adam yığma işine girmeseydi o maçı da bir şekilde alırdık. Bunu 2 kez yaptı bu sene Okan hoca artık bir daha yapmaması lazım.

Konya maçında da sırf galibiyet serisi sürsün diye saçma sapan hücuma adam yığma işine girmeseydi o maçı da bir şekilde alırdık. Bunu 2 kez yaptı bu sene Okan hoca artık bir daha yapmaması lazım.
Bu tarz hataların dönüşünü iyi yapıyor ama. O hatada takılıp kalmıyor. O özelliğini takdir ediyorum.

Bu tarz hataların dönüşünü iyi yapıyor ama. O hatada takılıp kalmıyor. O özelliğini takdir ediyorum.
Katılıyorum. Okan hocanın da ciddi eksikleri var özellikle verdiği ara sebebiyle bazen oyun hamlelerinde geç kalabiliyor. Lakin o da gelişiyor. Kloop yada Nagelsmann seviyelerin de bir hoca getiremeyeceksek gitsin diyenlere katılmıyorum. A kalitede hoca gelecekse uzun vadeli sözleşme ile o zaman tamam.

Eleştirirken şunu unutmayalım Okan hoca ve takım, sadece rakiplere değil hakemlere karşı da oynuyorlar. Bunu unutmamak lazım.

hocada gerginlik var dogru ama bunun sebebı oyunumuzdan ziyade,hoca fenerin bence bukadar kollanacagını düşünmüyordu puan kaybederler basar gideriz diyordu

Sevgili Okan hocam.

Bu takımın 3 'lü orta saha dizilimiyle kanatların yükünü azaltacak bir B planı olmasını neden istemiyorsun anlamıyorum. 1 kere bile 3'lü orta saha oynamadık. Kanatlara bindirdiğimiz yük, hücumda verimli olmalarının da önüne geçebiliyor. Sezonun sonlarına geliyoruz. Hücum oyuncularımızı daha diri tutmak çok önemli. Çok yıpranıyorlar. Zaniolo bu fizik durumuyla asla bu sistemin kanadı olamaz. 3'lü orta saha oynarsak hem daha kompakt hem de daha dengeli oyunlar oynayabiliriz sezonun kalan periyodunda. Umarım deneriz bunu artık.

Geri
Üst Alt