takım ite kaka gitmeye erken başladı

son 5-6 hafta böyle olsa kabul ama şimdi riskli

tekrar ritme girmemiz lazım beyim

bu maçta oyuncu değişikliklerinin hepsi doğruydu. gomis'i alıp çift forvetle orta sahayı boşaltacak diye çok korktum

Takım antrenmanlarda ne yapıyor? Takımın bir A,B,C planı yok mu? Hiç hücum seti çalışmıyor mu bu takım? Her atak doğaçlama. Bireysel yeteneklerle hücum yapıyoruz ve top kayıpları çok fazla. top kayıpları kontra yememize, oyuncuların yorulup kart görmelerine de neden oluyor.

Takımın kendisini pek iplemedigini düşünmeye başladım.. Uzaktan saçma sapan şutlar deniyoruz hele abdulkeriminki tam kufurluktü ..
Adam öyle böyle ustuste kazanma rekorunu kırmış şampiyonluğun 1 numaralı adayı yapmış oyuncuların da bu kadar rahat davranması doğru degil

Çoğunluğun fikre karşı çıkarak 2 ayda toplam 3 maç yapmış takımdan çatır çatır top oynamasını bir anda beklemek doğru değil. Antrenman farklı maç temposu farklıdır genelde Avrupa kupalarında ön eleme oynamak için sezonu erken açan takımların temposu lige başlayınca üst düzey oluyor. Konyaspor maçının aksine bugün değişikliklerle maçı kazandı bu yönden geçen hafta eleştirmiş olsak da bu hafta tebrik etmek gerekiyor.

Ayrıca maçtan sonra konuşmasında hücum konusunda 40 kez ceza sahasına girmemize rağmen yetersiz olduğunu da vurguladı hocanın gerçekçi konuşmalarını seviyorum en azından hayal satmıyor ya da olmamış bir şey anlatmıyor bu yönden doğruyu buluyor.

2 hafta sonra tekrardan fazlasıyla övülecektir takım ritim bulduğu an kaldığımız yerden devam ederiz.

Takımın kendisini pek iplemedigini düşünmeye başladım.. Uzaktan saçma sapan şutlar deniyoruz hele abdulkeriminki tam kufurluktü ..
Adam öyle böyle ustuste kazanma rekorunu kırmış şampiyonluğun 1 numaralı adayı yapmış oyuncuların da bu kadar rahat davranması doğru degil

İplemiyor değil de Okan hoca muhtemelen bu heriflerle arkadaş gibi, onlar da bunu kullanıyor artık, suistimal ediyorlar, Okan hoca nasıl yapacak bilmiyorum ama bir şekilde disipline etmezse, kendisinin Galatasaray kariyeri çok kötü şekilde biter

İplemiyor değil de Okan hoca muhtemelen bu heriflerle arkadaş gibi, onlar da bunu kullanıyor artık, suistimal ediyorlar, Okan hoca nasıl yapacak bilmiyorum ama bir şekilde disipline etmezse, kendisinin Galatasaray kariyeri çok kötü şekilde biter
Oyuncular taktiksel olarak değil de biz çıkıp oynuyoruz alıyoruz diye düşünüyo. ben de öyle düşünüyorum okan'ın oyun planını başakta da diğer takımlarda da anlamam kadro kalitesi okanı sırtlıyor bariz.

Oyuncular taktiksel olarak değil de biz çıkıp oynuyoruz alıyoruz diye düşünüyo. ben de öyle düşünüyorum okan'ın oyun planını başakta da diğer takımlarda da anlamam kadro kalitesi okanı sırtlıyor bariz.
Fazla acımasız bir yorum. Takımda onlarca taktik dokunuş gördük bu sezon.

Kadroumuz sandığın kadar kaliteli değil maalesef. Bunu ilk Avrupa maçımızda deneyimleyecegiz

Ben hocaya sonuna kadar güveniyorum

Bu takim seri yaparken bir mac ritmi yakalamisti ve okan hoca da zaten defalarca mac sayisindan bahsetmisti

Deprem den dolayi verilen ara daha sonra milli ara simdi de bay haftasi geldi

Kayseri macini da kazanirsak tekrar seri de yakaladigimiz ritim ile devam edecegimizi düsünüyorum

Böyle bir kadroyu idare etmek kolay degil cünkü futbol sadece teknik ve taktik’le oynanmiyor oyuncularin özel hayatlari var

Bu yolun sonu sampiyonluk bunu ilk haftadan bu yana söylüyorum,insallah olacak bu is

Valla Muricli dönem Rize'ye oynattığı oyun ve Akhisar dönemi o takımlar dahi bizden iyi oynuyordu oyuncu kalitesinden bağımsız bizim bir oyun kalitemiz yok şu an

Diger baslikta yazacaktim..

Her hoca fakrli ve Okan hoca (bunu savunma amacli yazmiyorum) daha rahat bir taviur sergiliyor bunu boyle yonetmeyi tercih etmis ve oyuncularin profesyonelligine birakiyor gibi. Bu her zaman calismasada bazen de iyi sonuclar ortaya cikarabiliyor. Bazi hocalarda otokrat oluyor ya da babacan (Terim'in son donemleri gibi). Yani secim/tercih meselesi. Birkac oyuncumuza biraz daha farkli davranmasini bekliyorum ben artik sampiyonluk yolunda bir nebze daha "disiplin" iyidir.

Geri
Üst Alt