Harika ve yerinde hamleler ile maçı almayı bildi. Zaniolo girene kadar faciaydık o değişiklik sonrası kademe kademe tempoyu artırarak sonunda golü bulduk. Tebrikler Okan Hocam Derbiler kadar zor maçtı benim nazarımda.
20230401_225210.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla Muricli dönem Rize'ye oynattığı oyun ve Akhisar dönemi o takımlar dahi bizden iyi oynuyordu oyuncu kalitesinden bağımsız bizim bir oyun kalitemiz yok şu an

Başakşehir deplasmanından içerdeki Trabzon maçına kadar olan periyotta,son yılların en güçlü Galatasaray futbolunu izledik.Fazla haksızca bir yorum,hiçbir takım sezonun çoğunda terminatör gibi oynayamaz

Fikirlerimizi paylaşmaktan korkmayalım.
yorum yapma lüzumu duymadim ama madem okadar cok istiyorsun soyliyeyim.
Turk futbol tarihinin rekorunu kirmak , bu kadar yildiz ismi , egolu isimleri idare edebilmek yonetebilmek oyle kolay bir is degil. Otomatik pilot ucagi indirip kaldiramaz Berk kardes iyi bir pilot illaki lazim.

yorum yapma lüzumu duymadim ama madem okadar cok istiyorsun soyliyeyim.
Turk futbol tarihinin rekorunu kirmak , bu kadar yildiz ismi , egolu isimleri idare edebilmek yonetebilmek oyle kolay bir is degil. Otomatik pilot ucagi indirip kaldiramaz Berk kardes iyi bir pilot illaki lazim.

Ben sahadaki oyuna bakarım. Bu sezon 2 3 maç haricinde eldeki kadronun hakkını verdik diyebileceğim bir maçımız yok. Hep bireysel yeteneklerle doğaçlama işlerle bir şeyler yaptı takım. He oyun umrumda değil ben sonuca bakarım diyorsanız bu rezil oyunu devam ettirirsek şampiyonluk da gidecek benden söylemesi.

Okan hoca dünkü maça takımı bence iyi hazırlamış ve değişikliklerde yerindeydi bundan sonra aynı şekilde devam etmeliyiz. Okan hocanın bundan sonra kullanması gereken rotasyonumuz çok belli ;

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Oliveira
Rashica Mertens Kerem
Icardi

+ Dubois, Kaan, Adekugbe, Berkan, Midtsjö, Yunus, Zaniolo, Barış, Gomis

20 kişilik net bir rotasyona sahibiz artık bu rotasyonu hiç bozmadan ilerlemeliyiz. Maçına göre ufak rotasyonlar yaparak devam etmeliyiz. Gerekmedikçe oyun sistemini de değiştirmemeliyiz mesela çift forvet ile eğer rakip eksilmemişse oynamamalıyız bu sene puan kaybı yaşadığımız çoğu maçta çift forvet denemesi var neredeyse. Oyuncuları ideal mevkilerinde oynatmak ve ideal sistemi sürekli korumak çok önemli bir konu bana göre.

Son düzenleme:
Ben sahadaki oyuna bakarım. Bu sezon 2 3 maç haricinde eldeki kadronun hakkını verdik diyebileceğim bir maçımız yok. Hep bireysel yeteneklerle doğaçlama işlerle bir şeyler yaptı takım. He oyun umrumda değil ben sonuca bakarım diyorsanız bu rezil oyunu devam ettirirsek şampiyonluk da gidecek benden söylemesi.
ligde var mi boyle bir takim , 5-6 tane mac iyi oynayan ? bence yok ,
o yuzden sampiyonlukda gitmez merak etme.
Ha yok ben sampiyonluk istemiyorum iyi oynuyalim yeter diyorsanda , o 3-4 macin tekrarini ac izle.

ligde var mi boyle bir takim , 5-6 tane mac iyi oynayan ? bence yok ,
o yuzden sampiyonlukda gitmez merak etme.
Ha yok ben sampiyonluk istemiyorum iyi oynuyalim yeter diyorsanda , o 3-4 macin tekrarini ac izle.

Olmaz gitmezlerle olmuyor malesef bu işler. Havaya girince cezalandırılıyorsun her türlü. Bir yandan zaten hakemlere karşı mücadele etmek zorundayız. Bunun üstüne bir de kötü oynayınca Konya'daki gibi saçma sapan bir maçı kaybedebiliyorsun. Dün de Midtsjö'nün ekstra şutu olmasa maç puan kaybına doğru gidiyordu. "Şampiyonluk istemiyorum iyi oynayalım yeter diyorsan" kısmı da saçma olmuş.. Zaten iyi oynarsak otomatik şampiyon oluruz.

Olmaz gitmezlerle olmuyor malesef bu işler. Havaya girince cezalandırılıyorsun her türlü. Bir yandan zaten hakemlere karşı mücadele etmek zorundayız. Bunun üstüne bir de kötü oynayınca Konya'daki gibi saçma sapan bir maçı kaybedebiliyorsun. Dün de Midtsjö'nün ekstra şutu olmasa maç puan kaybına doğru gidiyordu. "Şampiyonluk istemiyorum iyi oynayalım yeter diyorsan" kısmı da saçma olmuş.. Zaten iyi oynarsak otomatik şampiyon oluruz.
Biz iyi de oynasak kötü de oynasak şampiyon olmamız gerekirdi reis.Hakemler Fb ile olan puan farkını açtırmadı fazla..

Bana gore kazandigin her mac iyisindir
Okan hocamin emegini de hice atmak guzel birsey degil.
sezon sonuda umarim sampiyon oluruz , kendine iyi bak.

Kendisini beğenmiyorum. Takım otomatik pilotta gidiyor resmen.

tam tersi bence

bu takım doğal olarak rastgele kurulmuş bir takım

üstüne üstlük çok fazla kendisini ligin üzeirnde görebilecek, aynı zamanda da saha içi hareketliliği az adam da var

yani icardi mertens mata oliveira filan fırsat gelince alınan isimler üzerine düşünülüp bir plan dahilinde alınan adamlar değil

muhtemelen hocanın kafasında evet bu benim oyunuma uyar dediği tek adam seferovic idi o da cacık çıktı

bunu da eleştirmiyorum çünkü 13. olan takımı bir anda nasıl planla değiştireceksin

hoca bence eldeki malzemeden mümkün olduğun faydalanmaya çalışıyor

biz nice yıldızlar karması gördük ki kaleye gidecek mecali yoktu

seneye oyuna göre az ama öz takviyelerle bir tık daha iyi ondan sonraki sene bir tık daha iyi şeklinde gideriz diye düşünüyorum

liverpool set oyununu birkaç sene oynayamadı, chelsea şu an transfer şov yapıp bir sonuç elde edemedi

okan hocaya hatta bütün yerli hocalara benden daha mesafeli kimse olamazdı

ama adam çalışkanlığı, hatalarını görebilmesi sayesinde beni etkiledi

bu sene işlerimiz yolunda gider şampiyon olursak seneye takım üstündeki etkisi de artarak hoca daha da iyi olacaktır

Başakşehir deplasmanından içerdeki Trabzon maçına kadar olan periyotta,son yılların en güçlü Galatasaray futbolunu izledik.Fazla haksızca bir yorum,hiçbir takım sezonun çoğunda terminatör gibi oynayamaz
Takımın iyi veya kötü oynamasından bahsetmiyorum ki 3 maçtır orta açmak dışında ne yapıyoruz sahada ne plan var da uygulanmıyor?

Geri
Üst Alt