- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Admirim niye yazmiyon hicYani? 2016 da yazmışım üstünden 6 yıl geçmiş yerinde mi sayacaktı bu süreçte hoca?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admirim niye yazmiyon hicYani? 2016 da yazmışım üstünden 6 yıl geçmiş yerinde mi sayacaktı bu süreçte hoca?
YeterReale citye karşı mi deneyimleyecegiz
İşler yoğun birazAdmirim niye yazmiyon hic

Derbiler kadar zor maçtı benim nazarımda.

Bu ne admir efendi?? gecmisini temizleyemiyoruz, ogrenemedim bi su fussballi benden !!!Okan isminin gündeme dahi gelmesi rezalettir
-Tapatalk-
Valla Muricli dönem Rize'ye oynattığı oyun ve Akhisar dönemi o takımlar dahi bizden iyi oynuyordu oyuncu kalitesinden bağımsız bizim bir oyun kalitemiz yok şu an
yorum yapma lüzumu duymadim ama madem okadar cok istiyorsun soyliyeyim.Fikirlerimizi paylaşmaktan korkmayalım.
yorum yapma lüzumu duymadim ama madem okadar cok istiyorsun soyliyeyim.
Turk futbol tarihinin rekorunu kirmak , bu kadar yildiz ismi , egolu isimleri idare edebilmek yonetebilmek oyle kolay bir is degil. Otomatik pilot ucagi indirip kaldiramaz Berk kardes iyi bir pilot illaki lazim.
ligde var mi boyle bir takim , 5-6 tane mac iyi oynayan ? bence yok ,Ben sahadaki oyuna bakarım. Bu sezon 2 3 maç haricinde eldeki kadronun hakkını verdik diyebileceğim bir maçımız yok. Hep bireysel yeteneklerle doğaçlama işlerle bir şeyler yaptı takım. He oyun umrumda değil ben sonuca bakarım diyorsanız bu rezil oyunu devam ettirirsek şampiyonluk da gidecek benden söylemesi.
ligde var mi boyle bir takim , 5-6 tane mac iyi oynayan ? bence yok ,
o yuzden sampiyonlukda gitmez merak etme.
Ha yok ben sampiyonluk istemiyorum iyi oynuyalim yeter diyorsanda , o 3-4 macin tekrarini ac izle.
Biz iyi de oynasak kötü de oynasak şampiyon olmamız gerekirdi reis.Hakemler Fb ile olan puan farkını açtırmadı fazla..Olmaz gitmezlerle olmuyor malesef bu işler. Havaya girince cezalandırılıyorsun her türlü. Bir yandan zaten hakemlere karşı mücadele etmek zorundayız. Bunun üstüne bir de kötü oynayınca Konya'daki gibi saçma sapan bir maçı kaybedebiliyorsun. Dün de Midtsjö'nün ekstra şutu olmasa maç puan kaybına doğru gidiyordu. "Şampiyonluk istemiyorum iyi oynayalım yeter diyorsan" kısmı da saçma olmuş.. Zaten iyi oynarsak otomatik şampiyon oluruz.
Bana gore kazandigin her mac iyisindirOlmaz gitmezlerle olmuyor malesef bu işler. Havaya girince cezalandırılıyorsun her türlü. Bir yandan zaten hakemlere karşı mücadele etmek zorundayız. Bunun üstüne bir de kötü oynayınca Konya'daki gibi saçma sapan bir maçı kaybedebiliyorsun. Dün de Midtsjö'nün ekstra şutu olmasa maç puan kaybına doğru gidiyordu. "Şampiyonluk istemiyorum iyi oynayalım yeter diyorsan" kısmı da saçma olmuş.. Zaten iyi oynarsak otomatik şampiyon oluruz.
Kendisini beğenmiyorum. Takım otomatik pilotta gidiyor resmen.
Takımın iyi veya kötü oynamasından bahsetmiyorum ki 3 maçtır orta açmak dışında ne yapıyoruz sahada ne plan var da uygulanmıyor?Başakşehir deplasmanından içerdeki Trabzon maçına kadar olan periyotta,son yılların en güçlü Galatasaray futbolunu izledik.Fazla haksızca bir yorum,hiçbir takım sezonun çoğunda terminatör gibi oynayamaz