abi takimin boyu cok uzun . orta sagamiz yuruyerek geciliyor . hali saha gibi top oynaniyor bize atak yapan takim direk 18 imize geliyor orta sagamizda toreria yetmiyor .garip bir siztemsizlik var . sanki sadece sifira in orta yap yada sisir. okan buruk sallaniyor gibi..

Ha bir de şu var sezon başından beri yazıyorum.

3'lü orta saha oynamamaya yemin etmiş bir kişi.
Başakşehir'de de Berkay, Aleksic, İrfan gibi ofansif 3'lü kullanıyordu. Bence de maç içerisinde bazen geçmek gerekiyor dediğin gibi. Rashica dışında tüm hücum oyuncularının savunma ile alakası yok.

Bu sezon ilk defa bir resmi maçta 3 gol yedik.

Bunun da Nelsson'un olmadığı bir maçta olması tesadüf değil. Ilk 11'de Zaniolo tercihini anlarım, Miçö tercihini anlarım, Kazımcan tercihini anlarım hatta destekliyorum, hatta Icardi yerine Gomis tercihini bile anlarım ama Kaan tercihini kattiyen anlamam. Özellikle Konya maçından sonra Kaan - Abdülkerim tandeminin nasıl bir şekilde işlemediğine şahit olduktan sonra.

Bence şu an dokunulmayacak tek bir tandem var takımda o da Nelsson - Abdülkerim tandemi. Özellikle de Nelsson'un bu takım için önemi çok ama çok büyük. Adam zaten Konya maçında cezası yüzünden yer almamış, kupa maçında ne diye yedek bekletiliyor gerçekten hiç bir mantıklı açıklaması yok.

Maç öncesinde demiştim şu maçta Kazımcan - Adekugbe ve belki Miçö - Sergio dışında hiç bir değişime gerek yok diye. Hem de hafta sonu ligi bay geçtiğimiz bir ortamda.

Hakemler yine ön plana çıktı ve bizi yine ve yeniden katlettiler. Hocanın bu yanlış tercihleri arka plana düştü ve ilk bakışta önemsiz hale geldi gözümde. Hakemlerin taraflı kararları olmasa hocanın yanlış olan Kaan tercihine rağmen IBB'yi rahatça geçecektik.

Umarım artık hem hoca hem de taraftar Nelsson'un önemini anlamıştır.

abi takimin boyu cok uzun . orta sagamiz yuruyerek geciliyor . hali saha gibi top oynaniyor bize atak yapan takim direk 18 imize geliyor orta sagamizda toreria yetmiyor .garip bir siztemsizlik var . sanki sadece sifira in orta yap yada sisir. okan buruk sallaniyor gibi..

Pres ile alakalı bu dediğin, düzgün pres yapmazsan os tek topla geçerler, ads de geçti Ümraniye de geçti, bu da fiziksel

Lütfen çift forvete dönme artik bu şekilde daha cok maç verecez bu gidişle. Bu takımda Necati elmander baros yok kanatlarda orta saha orjinli engin baytar emre çolak yok kardeşim iki tane ayni tip yavaş santrafor la neyin çift forvetini deniyorsun Allah aşkına okan..

Ayrıca maçlara iyi kötü ideale yakın 11 lerle çıkarıyorsun takımı ancak değişiklikler facia be hoca yemin ederim top teknik adamlarin artık a b c d planları var maç içinde harbiden okuyamiyorsun oyunu.

Ayrıca bu takım doğru dürüst futbol oynamiyor sene başından bu yana organize adam gibi attığımız bir gol yok takir takir futbol göremiyoruz nasil antreman programınız falan var çözemiyorum 55 . Dakika da dili dışarda geziyor herkes ki bu takim ayda 2 maça çıkıyor nerdeyse ulan ayıp yemin ederim ayıp.

Son kaç maçtır ortasahamız bu adamlar yürüyerek geçiyorlar üç topla muslera ile karşı karşıya kalıyorlar

Bak şenol Güneş çok çakaldır ha yani sırf bu maçı izleyip Fenerbahçe’de uyguladıkları taktikle bize bir anda 3.04 tane çakabilirler yani böyle saçma sapan bir oyun anlayışı ile inönüye giderse kevgire döneriz adam gibi dengeli oynarsak iki tane atar bitiririz

Stoper tandemi bu kadar önde dizilecekse başta forvet ve kanat oyuncularının önde ciddi baskı yapması lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım ritim bulamıyor. 1 ay ara verdik şimdi 15 gün daha ara var. Depremden önceki formu tutmamız zaman alacak gibi, hocaya da bişey diyemiyorum

Koca galatasaray taktigi = bireysel oyuncularin eline bak olmuyorsa 50 kere ceza sahasina orta kes belki gol atariz, olay bundan ibaret . Hocayi elestirince okan düsmani ilan ediliyoruz.

Rakipler artik bizim ezbere oyunu bildigi icin merkezi tamamen kapatip kanatlari bos birakip bizi orta kesmeye zorluyor nasil olsa bunlarin oyunculari isabetli orta kesemez bizde bu toplari kazanip kontra yapariz diyorlar.

Okan buna hic bir cözüm bulamiyor set oyunu diye birsey yok bize. Bazen göze hos gelen futbol oynuyoruz taraftarda buna kaniyor. Biz tek hucum etmeye calisan takimlara karsi basarili oluyoruz, oda iste bireysel oyuncularin iyi oyunu sayesinde. Bir takim hic mi gelismez! Su kadronun oynadigi futbol bu mu olmali?

Gecen sezonki takimi okana verseydik suan gecen sezonun aynisini yasardik. Okan yatsin kalksin yönetime dua etsin böyle bir takim kurduklari icin, birde rakiplerinin cok kötü olmalarina, yoksa simdiye coktan lige havlu atmis yeni bir hoca getirmistik.

Bu sezon sampiyon oluruz ama okanin sayesinde degil rakiplerinin asiri dercede kötü olmalarinin ve bilmem kac mac sirf biryesel performanzla( gomis icardi kerem gibi) kazanilan maclar sayesinde olacak bu.

Seneye avrupada CL imkani yok giremeyiz, diger kupalarda artik kura sansi ile yol aliriz yoksa orda bile erken eleniriz. Yönetim biran ciddi anlamda sampiyon olsak bile okanla bu is olmaz fikrine girmesi gerek yoksa yeni sezon cok kötü patlariz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erden Timur iyi ki girmiş şu yönetime, en azından kaliteli oyuncular aldıkta öyle ya da böyle kazanabiliyoruz.

Birazcık ekstrası olması lazım artık Okan’ın, birazcık çok değil.

Şimdi benim anlamadığım şey okan hocanın ligin başından beridir ısrar ettiği 4-2-3-1 sisteminde neden hiç değişiklige gitmediği. Güçlü rakiplere karşı 4-3-3 de oynayabilmeliyiz zaman zaman çünkü güçlü rakipler ortasahada sayısal üstünlük kurduğunda defansif zaafiyet ortaya çıkıyor. 7-0 lık maçta geriden oyun kurmaya çalışan başak için o dizilişimiz çok uygundu ama bu maçta uzun top ve geçiş oyunu oynadılar sadece bu durumda ortasahada çok eksik kaldık. Zaten 4-2-3-1 oynarken orta ikilin güçlü duran bir ikili olmalı ama torreira tek başına tüm yükü çekiyor bi de üstüne geriye hiç dönmeyen zaniolo olunca ortasaha tarla gibi oldu. Okan hocanın bu ortasahayı boş bırakma huyunu değiştirmesi lazım. Rashicanın ekstra geri dönüşleri ve torreiranın ekstra oynaması bizi çoğu maçta idare etti

Basak maçını aslında çok rahat kazanabilirdik bizim belimizi büken hep geriye dusmemiz oldu.

Bu da neden kaynaklanıyor daha maçın başında maçı koparıp rakibi ekarte etme istegimizden kaynaklanıyor. Oysa geniş bir kadroya sahibiz giren de cikanda kaliteyi çok fazla etkilemiyor.

Ama biz maçın başında sanki gerideymiş gibi saldırınca aklı başında rakip bunu kolayca çözüm buluyor.

Maçın başında arkada boşluk vermeden oyunun kontrolünü alıp pozisyon aramaliyiz. Konyspor maçı da böyle oldu 1 puanı beğenmedik ve kontrolsüz saldirdik.

Sabırlı olup pozisyonumuza bağlı kalsak maç zaten uzardı

Nellson keserek ne düşündün ? Karşında Giresun mu var .Artı Başakşehir gibi kapalı savunma oynayan bir takıma helede skor avantajıda onlardayken Barış Alperi alırken ne hedefledin ? Boş alan dışında iş yapamayan bir oyuncu.

Herşeyi geçtim. Sen Lale Orta karısına niye teşekkür ediyorsun

Geri
Üst Alt