İlk 11 istikrarı korunmalı sağ ve sol bekleme orta calistirmali duran toplara çalışmaya devam birde santra sonrasi hızlı gol yemeye başladık bunun önüne geçmeliyiz.
Takım iyi yolda .

Bravo hocam

Kadronun tamamindan verim aliyor katki sagliyorlar

Bugun bunu adekugbe’nin performansindan sonra bir kez daha görmüs olduk ki Okan hoca oyuncularin performans olarak yükselmelerini sagliyor

7 macta biri sikeci serefsizlerle olmak kaydiyla 4 beraberliğe şampuanız. Canım hocam benim <3

Eğer bir kere daha uzun bir ara girmezse takım form tuttu bi daha kolay salmaz.Herşey güzel hocam ama şu yedek takımı birlikte çok çalıştırman lazım şok kopuklar.Barış Alper Yunus Zaniolo midtjsö bu 4 ü biraz sınırda birbirlerine ikinci yarılar hazırlık maçı gibi geçmez.Bir de boey in kulağını mı çekecen geçen sefer öyle yaptın adam cafuya dönüştü.Şimdi de ya kulağını çek ya kulübeye çek şimdiden çok saldı daha 9 maç var

Nazar değmesin diye yazmadım haftalardır.
Kendini sürekli yenilemesi - hatalarından ders çıkarması - inatçı olmaması takdire şayan.

Golden sonra biraz sallandık ama iyi toparladık. Yine de oyunda hala kopukluklar oluyor. Her şeye rağmen 2 maç üst üste farklı kazanmak hem bize hem takıma iyi gelecektir. Böyle devam.

Bazı oyuncuların artan performanslarını görünce bundan sonra "Okan hocam adam eder" diyebilirmiyiz?

Tebrikler Okan hocam, Tam ritim yükseltmemiz gereken yerde tekrar takımı yükseltmeyi başardı bundan sonra sürekli daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Takımın as oyuncularıyla yedekleri arasında çok ciddi kalite farkı var. Orta sahaya çok ciddi takviyeler yapmalıyız seneye.

Daha ilk sezondan tarih yazmak üzere gerçek bir efsane

Elbette kadro çok kaliteli ama bu kadroyu idare etmekde bir o kadar zor

Resim

10 maçta 1 fena zıçışları oluyo ama mevcut şartlarda elindeki kadroyla oynattığı oturaklı oyun takdire şayan. hücum hattı özellikle ligin çok üstünde ama buna rağmen ligin en az pozisyon verip en az gol yiyen takımını ortaya çıkartıyor. terim olsa puan olarak çok gerilerde mi olurduk bilmem ama oyun olarak bu tarz kadroyla çok daha karman çorman bi takım olabileceğimizi tahmin ediyorum.

inşallah kalan kısa fikstürde o aradaki zıçışlarından birini daha yaşatmaz ve anasının ak sütü gibi helal şampiyonluğu güle oynaya kazanır hocamız.

Biri Dünya Kupası biri de depremden dolayı lige 2 kez yaklaşık 1 ay ve üzeri aralar verildi. Dünya Kupası arasından çıktığımızda ilk maç İstanbulspor maçıydı önceki maç Başakşehir'e 7 atmıştık fakat takımın ritim kaybettiği gözüküyordu az daha maç 2-2 oluyordu. Takım 2 haftada ritmini bulup kadıköy de feneri 3'lük yaptı.

Çok fazla panik olacak durum yok bu yaşanan süreç gayet normal 4 hafta sonra beşiktaş'ı da orada 3'lük yapacak oyun seviyesine çıkarız. Hazırlık maçı konusuna da hiçbir şekilde katılmıyorum istersen 100 hazırlık maçı yap hiçbiri maç temposu gibi olmaz.
Maç temposunun yerini hiçbir şey tutmaz diye söylemiştim ritmimizi yakaladık daha da iyi hale geleceğiz.

Geri
Üst Alt