Bu kaleciye niye vur demiyorsun pas atıyor durmadan

rachica ve mertens'e fazla tahammül etti ama zaniolo'yla başlaması da icardi'yi aldığı zaman da doğruydu. 2 oyuncu tek başlarına 3-4 golü piç ederek komedi savunma performansına rağmen takımı 2 puandan etti. çok söylenecek bişey yok, istatistiklere de bakılırsa böyle maçta anca galatasaray puan verirdi zaten.

Lan ne Mata’sı ya. Ne verdi ya bu adam bize? O dakikada oynama artık takımın ayarlarıyla. Kuş mu kondurdun maça? Yeter ya, yeter

hayır illa birini mi alacan bari midtsjö falan sok oyuna, yalandan atardı belki yine

Sondaki Dübüa hamlesine gerek yoktu sanki. maçın sonunda bir ara bir milyon kişi ceza sahasına birikmişti kenarlarda kimse yoktu. nelson gelmek zorunda kaldı. adekugbe oyunu açıyordu en azından sol ayaklı olduğu için

Kaleci yumurtluyor, forvet sıçıyor. Canın sağolsun canim hocam.

Hocalık bir şey olmadığı hususunu destekliyorum

Abi şu mata'yı oyuna alma fetişinden vazgeç artık.

Karagümrük goller dışında kıpırdayamadı bile. Muslera ve Icardi de malum sağ olsun. Kötü oynamadık ama laubaliyiz. Hakemlerin onca eyyamına rağmen her an her şeyin olabileceğini futbolculara anlatmıyor musun Hocam?

Takımda orta saha falan yok yol geçen hanı adamlar yürüyerek geçiyor orta sahayı.

Son dk sen mi keremi pasifize ettin yoksa çocuk mu yoruldu anlatsan iyi edersin maçı alabilirdik çünkü

iki stoperimiz de çok atlet değilken savunmayı bu kadar önde kurmasını anlamıyorum. çok riskli bir oyun anlayışımız var. orta saha merkezi de çok yırtıcı değilken çok kolay hücum yiyor takım.

haftalar geçtikçe rakipler yakalamaya başladı. geçen hafta fark yaptığımız alanya maçında bile 1-1'den sonra zorlandık önde yakalandığımız için

bir de presimiz zayıf. iyi bir pres takımı olduğumuzu düşünmüyorum. kolay kırılıyoruz. biraz daha kontrollü kalmalıyız bence.

Mata yerine kim girecekti yedekten?
Max midtsjö

Suçu mu yok ? Maça izlemediniz galiba, ulan 35 dakika 10 kişi kapanmış Karagümrüke karşı orta açtık be nasıl suçu yok ? Takımın ne bok oynadığı belli değildi ikinci yarı

Geri
Üst Alt