Hocam beştaşın fişini çekmen icab ediyor.

Mata sevdası ve Yusuf nefreti yüzünden son dakikalar boşa gitti.

Kaleye 3 şut gelmiş kalecin 3 gol yemiş ukalanın biri panenka atıp penaltı kaçırmış. Ben bugün ki maç için bu adama kızamıyorum. Sadece Mata aşkına anlam veremiyorum Mata girse ne olacak ne yapacak?

Mata ve yunusu bir daha alma alma alma artık öğren şunu.Ayıp her maç aynı terane alma ilişi de ruh alma alma alma

Suçu mu yok ? Maça izlemediniz galiba, ulan 35 dakika 10 kişi kapanmış Karagümrüke karşı orta açtık be nasıl suçu yok ? Takımın ne bok oynadığı belli değildi ikinci yarı
Icardi aptal ise girismese

Nelsson + Nando blackoutlar yasamasalar daha ilk 15 dkfa 3-0 olacakti birak 3-3 ü 25 dk kala

şu ortasahaya bi çözüm bul. ne oyun kurabiliyorlar ne de dönen topları toplayabiliyorlar

ulan kapanan takımlara karşı yunusu almaman gerektiğini
eyt matadan medet ummaman
penaltıları mertens veya sergioya salman
gerektiğini öğrenemedin hala

Son düzenleme:
Icardi aptal ise girismese

Nelsson + Nando blackoutlar yasamasalar daha ilk 15 dkfa 3-0 olacakti birak 3-3 ü 25 dk kala
Yav kardeşim, biz skoru bulduk, sonra ne yaptık ? Karagümrük ceza sahasına orta açtık sadece, benim lafım buna

Öne geçtiğimiz maçlarda bu kadar basit gol yememize çare bulmalı acilen. Öne geçtikten sonra biraz daha kontrollü oynamalıyız, arkayı bu kadar boş bırakmamalıyız. İlk yediğimiz golü 90. dakikada falan yersek anlayabilirim sadece. Öndeyken öyle pozisyonlar vermemeliyiz

Berkani monte etmeli artik. Gevşek heriflere tahammül edecek durumda değiliz.

Geri
Üst Alt