Kısır kaldığımız bir durum yok ki. Maçın son dk ve uzatma anları skor lazımsa biraz doldur boşalta dönüyor oyun bu yanlış ve bunu düzeltmeli katılıyorum ama kısır kaldığımızı düşünmüyorum.
Kenar ortalariyla girdigimiz aksiyon sayisiyla tehlikeli pozisyon uretme sayimiz baya ters orantili bundan bahswdiyorum ozellikle dubouisnin oynamadigi maclarda daha cok ayyuka cikiyo

Bak yemin ederim, bizim yaptığımız riskli presi ben ne Liverpool da gördüm ne başka takımda, Abdülkerimin ısı haritası neredeyse sol iç gözükecek, ben apoyu savunmada görmedim hiç, üstelik sürekli pozisyon da veriyoruz,Alanya maçı 5. Dakika, apo sol forvetin orada pres yapıyor, neden yav ?
%100 doğru yorum bu kadar başı kesik tavuk gibi yapılan pres saçmalık.

bekleri de tamamen ileriye gönderiyor. adamlar hücum özelliği olan adamlar da değil zaten. ileriye çıkmaları takıma olumlu yansımıyor.

çok riskli bir tarzı var hocanın.

2-7-1 oynatıyor işte, hatta apo da stoperlik yapmıyor, tek defansla oynuyoruz

Bence suçu var. Karagümrük oyun planını ilk dakikadan belli etti çözüm üretmek için ne yaptı izledi sadece. Sergio ve Abdulkerime yerlerinizi terketmeyin deseydi bile belki bu kadar pozisyon vermezdik. Diagne ve Adenin arkasına atılan her top tehlikeli oldu
Yediğimiz goller dışında rakibin pozisyonu yok ki. Yediğimiz gollerin 2'si de bireysel hata diğeri de net pozisyon değil defansa çarpan top direğe ve rakibin önüne düşüyor. Bu maç Okan hocaya yazacak bir maç değil diye düşünüyorum İcardi ve Muslera'ya yazar. Bir de bu gün topta bizi sevmedi.

Hoca futbolcular çok yorgun 3 gün izinden aşşağısı kurtarmaz bence ama sen bilirsin

Sampiyon olsak bile yollar ayrilmali, bence üst seviye takimlari calistiracak kadar iyi bir hoca degil. Basaksehirin ciddi anlamda iyi bir kadrosu vardi sampiyon oldu, bizim de ligin üstünde bir kadromuz oldu icin hala lideriz. Olurda seneye kadro anlamda daha gücsüz kalirsak isler cok tersine döner.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

şu duran top mevzusunda kerem'de kötü, sergio'da

abdülkerim kullansın daha iyi, orta açılacağı zaman

Yediğimiz goller dışında rakibin pozisyonu yok ki. Yediğimiz gollerin 2'si de bireysel hata diğeri de net pozisyon değil defansa çarpan top direğe ve rakibin önüne düşüyor. Bu maç Okan hocaya yazacak bir maç değil diye düşünüyorum İcardi ve Muslera'ya yazar. Bir de bu gün topta bizi sevmedi.
Ya topçu özelinde de problem var tabi ama yukarıda umut da yazmış abdulkerim ortasaha da takılıyor diagne ile hava topuna çıkan nelsson ve Torreira. Sergio mertensle Zaniolo arasında takılıyor falan onlarca sekans var böyle. diagnenin alıp boriniye ya da sağ kanattaki elemana indirdigi pozisyonlar.

Golu bireysel hatadan yedik belki ama bugün gol yemeyi hajkettij ben onu söylüyorum

Kenar ortalariyla girdigimiz aksiyon sayisiyla tehlikeli pozisyon uretme sayimiz baya ters orantili bundan bahswdiyorum ozellikle dubouisnin oynamadigi maclarda daha cok ayyuka cikiyo
Biz genelde beklerle direk orta yapmıyoruz ki mesela ilk yarıda gol, yine Mertens ve Zaniolo'nun net pozisyonları kenara inip geriye çıkardığımız pozisyonlar. Yani sırf ilk yarıda 1 gol 2 tane de net pozisyon üretmişiz. Aslında plan gayet iyi ama bek oyuncularımızın pas kalitesinin yetersizliğinden kaybettiğimiz de oluyor.

Biz genelde beklerle direk orta yapmıyoruz ki mesela ilk yarıda gol, yine Mertens ve Zaniolo'nun net pozisyonları kenara inip geriye çıkardığımız pozisyonlar. Yani sırf ilk yarıda 1 gol 2 tane de net pozisyon üretmişiz. Aslında plan gayet iyi ama bek oyuncularımızın pas kalitesinin yetersizliğinden kaybettiğimiz de oluyor.
Skor aleyhimize oldugu zaman kanatlara cok yukleniyor oyun zaten normalde bir sikinti yok zatwn ki o pozisyonlar gol olsa bu mac farka gitmisti ama kriz anlarina biraz daha hazirlikli olmaliyiz bence

Ya topçu özelinde de problem var tabi ama yukarıda umut da yazmış abdulkerim ortasaha da takılıyor diagne ile hava topuna çıkan nelsson ve Torreira. Sergio mertensle Zaniolo arasında takılıyor falan onlarca sekans var böyle. diagnenin alıp boriniye ya da sağ kanattaki elemana indirdigi pozisyonlar.

Golu bireysel hatadan yedik belki ama bugün gol yemeyi hajkettij ben onu söylüyorum
Yalnız bu taktiğimiz bizim takım 14 maç üst üste kazanırken de böyle oynuyorduk. Press oyunumuzun özelliği biraz da bu. Riskli oyun lakin ben seviyorum bu oyunu. Tabi eksikleri var lakin makine gibi işlemesi için de bir takımın aynı oyunla 2 sezon falan oynaması lazım.

Durup durup yazadım geliyor iyice gözüme battın bu maç.Hala mata bok var mata yu al oyuna bok var mata hala yunus mata

Yalnız bu taktiğimiz bizim takım 14 maç üst üste kazanırken de böyle oynuyorduk. Press oyunumuzun özelliği biraz da bu. Riskli oyun lakin ben seviyorum bu oyunu. Tabi eksikleri var lakin makine gibi işlemesi için de bir takımın aynı oyunla 2 sezon falan oynaması lazım.
Ben de seviyorum top bizdeyken çok hızlı hücum ediyoruz güzel oynuyoruz ama top rakibe geçince Ümraniye bile bizi zor duruma düşürüyor. Bir denge oturtmak lazım böyle olmaz

Skor aleyhimize oldugu zaman kanatlara cok yukleniyor oyun zaten normalde bir sikinti yok zatwn ki o pozisyonlar gol olsa bu mac farka gitmisti ama kriz anlarina biraz daha hazirlikli olmaliyiz bence
Skor lazımken özellikle maçın son anlarında oyunun doldur boşalta dönmesini kast ediyorsun sanırım evet bu konuda haklısın doldur boşalt yada ortadan ziyade daha çok verkaça yada yerden oynamaya özen göstermeliyiz diye düşünüyorum bu eleştirine katılıyorum.

Antremanlarda duran toplara heralde cok önem verilmiyor, halbuki bir takimi cözemiyorsan duran toptan gelen gol ile fisi cekebilirsin.fener bu konuda bizden cok daha iyi, heriflerin her duran topu tehlikeli oluyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Saglik olsun

Okan hoca’ya güveniyorum biraz sakin olmakta fayda var

1 maclik kredi kullandik

En kötü senaryo’yu göz önünde bulunduracak olursak son maca kaldiginda beraberlik yetecek büyük ihtimal

Fener’in bizim maca kadar kazanmasi halinde böyle bir senaryo cikar

Yani rahat olun kendimize baski yapmamiza gerek yok hala öndeyiz hatta hala 1 maclik kredimiz daha var

Geri
Üst Alt