Ben de seviyorum top bizdeyken çok hızlı hücum ediyoruz güzel oynuyoruz ama top rakibe geçince Ümraniye bile bizi zor duruma düşürüyor. Bir denge oturtmak lazım böyle olmaz
Bu maç zorluğu kendimiz çıkardık o yüzden Ümraniye maçıyla aynı kefede olmaz bence. Daha dengeli bir oyun oynamak da bir tercihtir.

Nazar olsun hocam. Haftaya Jimnastik Kulübüne sahalarında iyi bir tarife ile bu kaynı telafi edeceğinize inanıyorum.

Fantazi deniyor. Rakibin güçlü silahları var Borini gibi. Şampiyonluğa gidiyorsun. Rakibi ve maçı yeterince ciddiye almamış. Umarım bjk'yi daha iyi çalışır.

hocalık pek olay yok

yorumların yarısı ezbere

3 pozisyona girmeden muslera nelsson hataları yüzünden 3 gol yedik

toparlanıp devam

Hayati bir maça çıkıyorsun Gomis yok niye kadroya almıyorsun? Yunus akgünle ikinci yarıya çıkmalıydı. Mata hamlesi hata. Bu kadar hata üst üste yapılmasına rağmen beraberlik alınması kadronun kalitesiyle alakalı

Başakşehir maçı aslında bir erken ikaz idi, böyle senaryolar olabilir; defansta savruk olabiliyoruz bazen ve bunu cezalandırabilecek ekipler sonuca gidebiliyor görüldüğü üzere. Umarım savrukluğa çare bulabilir. Bireysel hatalar kaynaklı bir puan kaybı olarak değerlendiriyorum ben, Okan hocaya çok yüklenemiyorum, yine de bahsettiğim soruna çare bulması mühim.

Hocam iyisin hoşsun da takımda 5 tane kanat var üstüne zaniolo aldiriyosun. Sol bek, ön libero, merkez orta saha ve forvet pozisyonlari kan ağlıyor 15 milyon euro verdigimiz zaniolo yerine delici 2 orta saha ve iyi bir sol beke dahi kıçımızi yaya yaya ligi bitirirdik.

Hocam iyisin hoşsun da takımda 5 tane kanat var üstüne zaniolo aldiriyosun. Sol bek, ön libero, merkez orta saha ve forvet pozisyonlari kan ağlıyor 15 milyon euro verdigimiz zaniolo yerine delici 2 orta saha ve iyi bir sol beke dahi kıçımızi yaya yaya ligi bitirirdik.

zanioloyu hocanın aldırma ihtimali sıfır bile değil

İşler kötü gittiğinde ekran başındaki taraftar kadar strese girip çözüm üretmekten uzaklaşıyor. En büyük sıkıntısı bu. Son viraja girdik stres yükü arttı. Şampiyonluk tecrübesi var ama baskı olmayan bir kulüpte. Bu baskı ile de şampiyon olacağına inanıyorum;çünkü olmak zorunda.

Gomis'i ne olursa olsun ne yaparsa yapsın medya önüne, taraftarın önüne atmamalıydı. Şimdi Gomis'ten herhangi bir katkı alma ihtimalin kalmadı artık kadro dışı bırakman gerek.Büyük takım hocası olmaz bu arkadaştan.

Hocam kitabını seversen şu takıma biraz şut çalıştır. Pas pas pas tamam iyi güzel de kaleyi bulan uzaktan şutumuz yok gibi . Mertens, Oliveira, Torreira bunlar şutör adamlardı geldikleri yerlerde. Hatırladığım bi Mertens düşerken attı Alanyaya bir de Mitjö Adanaya attı. Bunların sayısı çok daha artması lazım çünkü maçın tamamını rakip ceza sahası çevresinde oynuyoruz. Mertensin şutlar kaleye yetişmiyor, Oliveira desen köftecilere atıyor her defasında.
Rica ediyorum şu işe bi çözüm bul.

Allah yardımcın olsun sanırım sezonun en kritik haftasına girdik. Tam bir kırılma anı. Sana güveniyoruz.

ligin ilk yarısında k.gümrük-bjk-başak maçlarından 9 puanla çıkıp zoru başarmıştı, şampiyonluk yolunda en kritik viraj yine bu 3 maç oldu ve bu 3 maçtan makul bir puanla çıkamazsak iyi getirdiği ligi sonda vermiş olur. fb nin 3 kez hakem ittirmesiyle zıplaması büyük şanssızlığı oldu

Hocam kitabını seversen şu takıma biraz şut çalıştır. Pas pas pas tamam iyi güzel de kaleyi bulan uzaktan şutumuz yok gibi . Mertens, Oliveira, Torreira bunlar şutör adamlardı geldikleri yerlerde. Hatırladığım bi Mertens düşerken attı Alanyaya bir de Mitjö Adanaya attı. Bunların sayısı çok daha artması lazım çünkü maçın tamamını rakip ceza sahası çevresinde oynuyoruz. Mertensin şutlar kaleye yetişmiyor, Oliveira desen köftecilere atıyor her defasında.
Rica ediyorum şu işe bi çözüm bul.

Sadece sut degil, duran toplar genel olarak cok cok onemli ozellike macin son dakikalarinda bugun bile cok cok onemli pozisyonlari bu sebeple sonuclandiramadik.

Takim erken gol bulmus ama bizim defans neredeyse rakip takimin sahasinda duruyor, karagümrük cabuk atak yapmaya calisan bir takim. Dogal.olarakda heriflere kac kere firsat verdik hücüm etmeye, gol dan sonra tabi ikinci golü bulup rahatlamak istemistir ama bu kadar takimi öne atarak gereksiz risk almis dir, ilk golü atan diagne yaw bu herseyi acikliyor. Gol atiyorsan daha dengeli daha risksiz atak yapacaksin, sonucta ligin sonuna geliyoruz, kimse artik süper futbol beklentisinde degil.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam rahat koparacağımız ligi hakem engellemeleri F5 kaktırmaları ile bu hale getirdiler

Sen şampiyonluk gördün, iyi yönetitin yıldızşar karmasını, şampiyon olalım da ŞAMPİYON CİMBOM yazalım hocam

6 maç kaldı, 1 tanesi dışında İstanbul dışına bile çıkmayacak takım. Yol yorgunluğu ihtimali dahi yok. Artık buradan bu işi koparmalı. Öyle ya da böyle arada 2 maçlık bir makas var, ikili averaj üstünlüğü var. Evet rakibin de hakem avantajı var ama buraya kadar getirdikten sonra fişi çekmesi lazım bir şekilde.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt