İkinci golden önce, hiç bir uyarıda bulunmadın mı be adam?

Yatsın kalksın fenerin geçen haftaki salaklığına dua etsin. Puan farkı 1'e inmiş olsaydı şu anda o koltukta değildi yetersiz herif.

Sinirle yazmıyorum, yetersizsin. Bu kadro bu kadar rezil olmaz. Güle gule

Buradan şampiyonluğu verirse muhtemelen yollanır kendi geleceğini belirlesin artık. Şu maçta biraz maçı hisseden birisi 2. yarı başında golü yiyeceğimizi anlardı orada maçı tutacak 2 hamle yapsa bambaşka bir şey konuşacaktık. Futbolcularda maçı yeterince istekle oynamadı ama en büyük hatalı Okan Buruk tartışmasız.

sana yazar. Git 5 gün izin ver takıma ayakta duramıyorlar 3-4 maçtır

tebrikler okan italyadan döndüğünde bizi sattığın takımın kazandı
dilerim şampiyonluğuda italyaya giderken 5.şampiyonluğu sattığın takıma satmamışsındır

net okan hocaya yazar gol resmen geliyorum dedi ama seyretti sadece devre arasında değişiklikleri yapması gerekirdi.

tecrübesizliğinden olsa gerek oyunculara kendini sevdirmenin yolunun az tembellikten geçtiğine inanıyor heralde. duran top tutamayan, atamayan, geriden oyun kurarken aynı golü defalarca yiyen takımdan bunu çıkarıyorum. şenol güneş büyük taktisyen değil ama hem sert, hem de sevecen bi herif topçuları için. tüm oyuncular en azından fizik anlamında iyi çalıştıklarını kabul edip hocanın samimiyetiyle de şikayet etmiyorlar. fatih hoca hadi yaşı ve egosu gereği az çalıştırıyordu da ne kadar oyuncuya dayalı bi oyun oynatsa da ki bunda ayıp bişey yok, bu kadar tembel takım yaratmak çok iyiye işaret değil.

bi kaç doğru hamle lazım ama inşallah bu akşamdan sonra büyük paniğe kapılıp kaliteyle kör topal da olsa ilerleyen takımın altına dinamit koymaz tamamen.

Berkan, Yunus ve Bay'a haksızlık yapıyor açık konuşuyorum. Zaniolo inanılmaz yetenek ama adam hazır değil ayakta zor duruyor yahu. İcardi iyi değildi gol harici hiçbir şey yapamıyor zaten top da getiremiyorken Barış'ı forvet olarak değerlendirip arkada Rashica Kerem Bay oynayabilirdi. Oliviera yerine de Berkan ya da Mitsö olurdu. Oyunu okuma işini bugün berbat yaptı. Konya maçı 1 bu maç 2 giden 6 puan. Canı sağolsun inşallah gene şampiyon oluruz ama şu Zaniolo sevdasından şimdilik vazgeçmek gerekir.

Takım defansı ilk yarı her topu ileri vurdu, ne de güzel yaptı. Bok vardı ikinci yarı “pasla çıkın” talimatı verdin. Rahatlamışsındır umarım

Geri
Üst Alt