Ligde üst üste mac kazanma rekoru kirdi

Yeni kurulmus bir takimin ligin ilk yarisinda zor bir fiksturu vardi ordan lider cikti (ilk 14 mac 5 ic saha 9 deplasman gibi sacma fikstur)

Derbilerde 3 galibiyet 1 beraberlik 1 maglubiyet aldi yani son yillarda en basarili derbi performansi

Her türlü pislige hakem rezaletlerine ragmen bu takim hala lider

Ve sampiyon olacagiz

Ister inanin ister inanmayin

Bu takim Okan hoca ile sampiyon olacak

Mac pazartesiymis o nedenle 2 gun izne bir sey demiyorum. Hakkaniyetli olan toreyra ve boeye 2 gun izin verip mertens, sergio ve muslera disindakilere 1er gün izin vermek olurdu. O 3luye de izin mizin yok.

İnsan şunu yazmaya utanır. Geçen sezon bonservise 30 milyona yakın para harcandı. Bu kadar kirli bir sezonda bu kadar alenen kollanan bir Fenerbahçe varken hala 3 puan farkla lider olan takımın hocasını eleştirip birde geçen sene takımı neredeyse küme düşürecek adam olsaydı imkan verilseydi falan demişsin. Ayıptır ayıp. Fatih Terim döneminde harcanan paralar hiç bir hocaya harcanmadı bu takımda.

Geçen hafta fenev berabere kalmasa bugünki sonuçla puan farkı 1 oluyordu. Bu arada Terim’e son dönemlerinde böyle kadrolar kurulmadı. Bir tarafı saklarken diğer tarafı da yenmenin lüzumu yok. Okan hoca istifa etsen de demiyor kimse. Hesap soruyoruz en azından ben soruyorum zira son 3-4 maçtır hem kötüyüz hem de oyuna müdahaleleri hem geç hem de hatalı. Bak hem diyorum ya demiyorum. Aynı anda hata yapıyor üstelik bazı oyuncuların form durumu ortadayken farklı bir taktik de uygulamıyor.

Böyle bir mağlubiyetten sonra izin vermek her türlü yanlış. Takım bu ruh halini keyif çatarak üstünden atmamalı. Kafaları sürekli şampiyonlukta olmalı. Şimdi ciddiyeti bırakacak zaman değil.

Ligin ilk yarısındaki k.gümrük bjk başak maçlarından 9 puan çıkararak koltuğunu güvenceye almıştın.
Bu yarıdaki k.gümrük bjk ve başak maçlarında şampiyonluğu verirsen kötü olur.

Sergio'yu kesmen gerekecek, garip garip hareketler yapıp, duran topların başına geçen, saçma sapan hareketler yapan adam sürekli 11 oynuyor.
Orta sahamız kaç maçtır SOS veriyor, bunun başrolünde Sergio var. Ya Mertens yerine ileride oynatacak yada Sergioyu kesip farklı varyasyonlar deneyecek. Dikine oyuna katkısı tabiki önemli ama son zamanlarda Torreira-Sergio ortasahası her maç eziliyor, pozisyon bulsak bile orta da kocaman bir delik var.

2. Golü yemesek başka şeyler konuşuyorduk.Ama geleceği belliydi be hocam cesur olup erken değiştirsen tarih seni yazacaktı

Sampiyon olacak takim su kritik virajda bu bjk yi yenmeliydi en azindan berabere kalmaliydi sampiyon olsak bile su macla bende tum kredisini tuketti sonuc nolursa olsun arkasinda olmicam bundan sonra

Böyle bir mağlubiyetten sonra izin vermek her türlü yanlış. Takım bu ruh halini keyif çatarak üstünden atmamalı. Kafaları sürekli şampiyonlukta olmalı. Şimdi ciddiyeti bırakacak zaman değil.
Ne izni arkadaş 5 maç sonra cehenneme Kadar yollari var lig bitecek 1 ay sonra

Ben taş....ğına yazmıştım 3 gün izin verir şimdi diye adam gerçektende 2 gün izin vermiş takıma🤣🤣🤣 takımla papaz olmamak için çok taviz veriyor disiplinden.

Son hafta Arena ya kalmasın baskısı var üzerinde bu da takıma yansıyor. Kaldıramayacaksa 5 maçlığına Terim gelsin. Bu kafayla şampiyonluk verir.

Yine mi izin eleştirisi? Yahu 30+ yaşında adamlar 1 gün az izin yaptılar diye akıllanacak ve ders çıkaracaklar mı sanıyorsunuz anlamıyorum ki. Sen 1 gün fazla antrenman yaptırdın diye adamın fizik kondisyonu artmayacak veya aklı başına da gelmeyecek. Tam tersi adamlar zaten maç sonu açıklamalardan da görüldüğü üzere her şeyin farkında, şu ortamda kafalarının rahatlaması ve psikolojik üstünlüğe odaklanmaları lazım. Ders çıkarmak için iki muhteşem maç oynadık üst üste, biraz kıvılcım yakmışsa yeter.

Geri
Üst Alt