Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.692
- 66.481
- 4.933
Strese girdiği an dağıldığını öğrendik. Sene sonu zirvede bırakmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
takım mı sakin kalamıyor tribünler mı hocamKulubede izliyosun maci haciabi.75’e kadar Oliveira’ya nasil tahammul ettin aklim kaybettim burda.Birkac hafta daha olsa sampiyonlugu verirmisiz yalniz onu gordum.Takim hic sakin kalamiyo surekli stres halindeler.Umarim aklinizi basiniza alirsiniz da su İstanbul macini kayipsiz geceriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adamları neden konuşturuyorsunuz adamın anlamadığı maç yok kırmadığı rekor yok hala bik bik ötüyorlarSurada bazilariniz gercekten iki yuzluluk yapiyor ve hic gerek yok bunlara.
Secim zamani Dursun Ozbek tekrar baskan secildiginde her yerde Okan Buruk gelmeli diyenler simdi gelmis laf kalabaligi yapiyorlar. Cok istediyseniz arkasinda destek olun simarik cocuklar gibi gelsin-gitsin oyunu degil bu. Kac yasina geldiniz hala cocukca mesajlar atanlara sozum. Arsivdeki sezon basi acilan haber konularina gidip baksak zaten anlarsiniz kimler oldugunu.
Elestirecegimiz seyler elbet var , degisiklik konusunda biraz daha erken hamle yapmayi dusunmeli. O da kendini gelistirecek sonucta daha uzun yillar hocalik kariyeri bekliyor onu.
Çünkü ortasahada tek kişi oynuyoruz.torreira yorulunca takım 1 gömlek düşüyor.takımın 65-70 gibi düşmeye başlamasından memnun değilim
bu kadar sallanmamalıyız beyim.
oliviera seneye bizle kalmayacak olsa 1 dk oynatmazda yine şans vermek istedi benceFTleşme ahbap 45'te yapman gerekiyordu 70'te yaptığın hamleleri. Değişikliklere kadar ne ileri gidebildik ne doğru düzgün savunabildik
Yemin ederim şu yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Maçın bir bölümünde tribünler her aksiyona homurdandı durdu sanırsın 1-0 yenik durumdayız. Böyle yaparak futbolcuları strese sokuyorlar. Taraftar aşırı gergin ben bunu farkettim bugün.takım mı sakin kalamıyor tribünler mı hocam
sakin oynamamız gerekirken macı sogutmamız lazımken tribün homurdanıyor
İnsanların gelmesini istemesi, sonsuza kadar destek verecekleri manasına mı geliyor? Bayağı iyi bir mantıkmış.Surada bazilariniz gercekten iki yuzluluk yapiyor ve hic gerek yok bunlara.
Secim zamani Dursun Ozbek tekrar baskan secildiginde her yerde Okan Buruk gelmeli diyenler simdi gelmis laf kalabaligi yapiyorlar. Cok istediyseniz arkasinda destek olun simarik cocuklar gibi gelsin-gitsin oyunu degil bu. Kac yasina geldiniz hala cocukca mesajlar atanlara sozum. Arsivdeki sezon basi acilan haber konularina gidip baksak zaten anlarsiniz kimler oldugunu.
Elestirecegimiz seyler elbet var , degisiklik konusunda biraz daha erken hamle yapmayi dusunmeli. O da kendini gelistirecek sonucta daha uzun yillar hocalik kariyeri bekliyor onu.
Tam anlamıyla küçük FatihFTleşme ahbap 45'te yapman gerekiyordu 70'te yaptığın hamleleri. Değişikliklere kadar ne ileri gidebildik ne doğru düzgün savunabildik
Simarik taraftar profili olusuyor maalesef, bazen antu'daki yorumlara guluyoruz ama bizim taraftarin bir kismi da onlardan farkli degil. Gunluk yasiyorlar herseyi.Bu adamları neden konuşturuyorsunuz adamın anlamadığı maç yok kırmadığı rekor yok hala bik bik ötüyorlar
Helal Okandaşmuthistin hocam
oyuncular biraz becerikli olsa farkı acardık ilk 20 dk