Kulubede izliyosun maci haciabi.75’e kadar Oliveira’ya nasil tahammul ettin aklim kaybettim burda.Birkac hafta daha olsa sampiyonlugu verirmisiz yalniz onu gordum.Takim hic sakin kalamiyo surekli stres halindeler.Umarim aklinizi basiniza alirsiniz da su İstanbul macini kayipsiz geceriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kulubede izliyosun maci haciabi.75’e kadar Oliveira’ya nasil tahammul ettin aklim kaybettim burda.Birkac hafta daha olsa sampiyonlugu verirmisiz yalniz onu gordum.Takim hic sakin kalamiyo surekli stres halindeler.Umarim aklinizi basiniza alirsiniz da su İstanbul macini kayipsiz geceriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
takım mı sakin kalamıyor tribünler mı hocam

sakin oynamamız gerekirken macı sogutmamız lazımken tribün homurdanıyor

Okan hocam sadece şu değişiklikleri biraz daha erken yapman gerekiyor. Mertens bitmiş adam kenardan beni çıkar diye işaret yaptı, e sen 70 dakka niye sahada tutuyorsun hocam bu adamı? Mertens belli ki fizik olarak hazır değil e oynatma o zaman hocam Zaniolo'yu korkuluk diye mi aldık biz.

Surada bazilariniz gercekten iki yuzluluk yapiyor ve hic gerek yok bunlara.

Secim zamani Dursun Ozbek tekrar baskan secildiginde her yerde Okan Buruk gelmeli diyenler simdi gelmis laf kalabaligi yapiyorlar. Cok istediyseniz arkasinda destek olun simarik cocuklar gibi gelsin-gitsin oyunu degil bu. Kac yasina geldiniz hala cocukca mesajlar atanlara sozum. Arsivdeki sezon basi acilan haber konularina gidip baksak zaten anlarsiniz kimler oldugunu.

Elestirecegimiz seyler elbet var , degisiklik konusunda biraz daha erken hamle yapmayi dusunmeli. O da kendini gelistirecek sonucta daha uzun yillar hocalik kariyeri bekliyor onu.
Bu adamları neden konuşturuyorsunuz adamın anlamadığı maç yok kırmadığı rekor yok hala bik bik ötüyorlar

oliveira'yı oynatması dışında bu sezon genelinde çok şikayetçi değilim kötü oynadığımız dönemler oluyor ama olur o kadar

takım mı sakin kalamıyor tribünler mı hocam

sakin oynamamız gerekirken macı sogutmamız lazımken tribün homurdanıyor
Yemin ederim şu yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Maçın bir bölümünde tribünler her aksiyona homurdandı durdu sanırsın 1-0 yenik durumdayız. Böyle yaparak futbolcuları strese sokuyorlar. Taraftar aşırı gergin ben bunu farkettim bugün.

Surada bazilariniz gercekten iki yuzluluk yapiyor ve hic gerek yok bunlara.

Secim zamani Dursun Ozbek tekrar baskan secildiginde her yerde Okan Buruk gelmeli diyenler simdi gelmis laf kalabaligi yapiyorlar. Cok istediyseniz arkasinda destek olun simarik cocuklar gibi gelsin-gitsin oyunu degil bu. Kac yasina geldiniz hala cocukca mesajlar atanlara sozum. Arsivdeki sezon basi acilan haber konularina gidip baksak zaten anlarsiniz kimler oldugunu.

Elestirecegimiz seyler elbet var , degisiklik konusunda biraz daha erken hamle yapmayi dusunmeli. O da kendini gelistirecek sonucta daha uzun yillar hocalik kariyeri bekliyor onu.
İnsanların gelmesini istemesi, sonsuza kadar destek verecekleri manasına mı geliyor? Bayağı iyi bir mantıkmış.

Bu adamları neden konuşturuyorsunuz adamın anlamadığı maç yok kırmadığı rekor yok hala bik bik ötüyorlar
Simarik taraftar profili olusuyor maalesef, bazen antu'daki yorumlara guluyoruz ama bizim taraftarin bir kismi da onlardan farkli degil. Gunluk yasiyorlar herseyi.

Mertens Sergio Rashica çok kötüydü bu kadar uzun kalmamalilardi sahada. 25 30 dk bence çok kötü oynadı iki takımda onun dışında çizgiden çıkarılan onca top direkler son anda araya girenler falan yine hücumda iyiydik.

Tebrikler hocam. Yolun sonu şampiyonluk inşallah

Özellikle ilk yarı iyiydik. Oliveira ve Mertens düşünce biraz daha erken müdahale edebilirdi. Keza Kerem de formsuzdu. Baskının bu denli yüksek olduğu bir maçtan da zor da olsa alnımızın akıyla çıktık. Tebrikler Hocam

2. devre takım bu kadar kötü durumdayken bu kadar geç değişiklik yaptığına inanamadım. Midstjö 5 dk daha geç girse tüm sezonun emeğini çöpe atabilirdik.

Sergio ile maca baslamak benden Galatasaray hocasi olmaz demek ile esdeger. Bunun disinda ilk yari icin soylenecek soz yok. Takim iyi hazirlanmis. Rakip savunmaya carpan toplar girip 3-4te atabilirdik. Ikinci yari tipki tinerci deplasmanindaki gibi rakip gol geliyorum derken seyrettin yine malesef. Ben olsam yeni sezona yeni hoca ile girerdim.

Geri
Üst Alt