yav karşıda başakşehir var beşiktaş yok bu kadar panik olmaya gerek yoktu

Beşiktaş maçından hiç ders çıkarmamış. 50 ile 70. Dakika arasında resmen ezildi takım. Bjk maçında yedik golü burda yemememiz mucize

İnsanların gelmesini istemesi, sonsuza kadar destek verecekleri manasına mı geliyor? Bayağı iyi bir mantıkmış.

Orada net sunu belirttim: Okan Buruk gelmeli diye bitenler vardi, simdi son haftalara girerken herifi asiyorlar. Kimse istedigi adami sonsuza dek desteklemeli demedim zaten ama hatasi varken yapici elestiri yaparsin cok isteyip gelmesine sevindiysen. Daha ilk senesi sonucta.

Ama senin mesajindan anladigim kadariyla benim bahsettigim bazi kisilerden olmalisin ki ustune alindin.

Oyuna müdahaleleri genelde doğru yapıyor net bir şekilde 10/15 dakika geç yapıyor. Bu bize maalesef bjk maçına maloldu az kalsın bugüne de maloluyordu. Bu duruma dikkat etmeli. Bazı oyuncularımız fiziksel olarak bitik durumda (İcardi / Oliveira). Artık son düzlükte kimsenin gözünün yaşına bakmamalı. O küser bu kızar olmaz. İcardi böyle oynayacaksa Galatasarayda yeri yok yedeğe geçmeli.

Yemin ederim şu yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Maçın bir bölümünde tribünler her aksiyona homurdandı durdu sanırsın 1-0 yenik durumdayız. Böyle yaparak futbolcuları strese sokuyorlar. Taraftar aşırı gergin ben bunu farkettim bugün.
Abi bide her pozisyonda vur vur diye bağırdılar harbiden tribün kendinde değildi bugün

bu takımda dribling yapabilen adam olmaması oyunu çok bozuyor. sene başında yunus denemesi tutmayınca topla gidebilen kimse kalmadı.

o yüzden maçların kör dövüşüne dönmesinde kendisine suç bulamıyorum.

ayrıca mertens'ten hücumda çok katkı alamadık.

bunlar elini kısıtlayan faktörler.

Çok geç yaptı değişiklikleri. Hatalarını farkedip bunlara etkili çözüm üretme konusunda iyi bi sezon geçirdi bence umarım yine aynı şeyi yapar ve Oliviera yerine Midstjö ile sahaya çıkar önümüzdeki hafta.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedim ki herhaldee ikinci yarı değişiklik yapmayacak.

Maç gidiyordu, çok güzel izledi.

Simarik taraftar profili olusuyor maalesef, bazen antu'daki yorumlara guluyoruz ama bizim taraftarin bir kismi da onlardan farkli degil. Gunluk yasiyorlar herseyi.
Bunlar utanmıyor da artık rakip ligin en iyi takımların biri en az 5 net pozisyon kaçırdık ikinci yarı biraz sendeledik. Rakibin korner harici pozisyonu yok burası artık gülünç oldu, şampiyon hoca gitsin diyorlar yeter da izleme daha iyi

Simarik taraftar profili olusuyor maalesef, bazen antu'daki yorumlara guluyoruz ama bizim taraftarin bir kismi da onlardan farkli degil. Gunluk yasiyorlar herseyi.
şuan antuda okanın konumunda jesus olsa tanrı diye taparlardı jesusa

hertürlü desteklıyorlar

jesus sezon başı ittirmeyle giderken kraldı

okan 14 14 yaptı oliviera sıcmaya baslayınca elestirilir oldu

hertürlü desteklıyorlar

Kötüden emsal olmaz Recep. Bizi farklı kılan da bu. Okan Buruk da bunu en iyi bilenlerden.

Orada net sunu belirttim: Okan Buruk gelmeli diye bitenler vardi, simdi son haftalara girerken herifi asiyorlar. Kimse istedigi adami sonsuza dek desteklemeli demedim zaten ama hatasi varken yapici elestiri yaparsin cok isteyip gelmesine sevindiysen. Daha ilk senesi sonucta.

Ama senin mesajindan anladigim kadariyla benim bahsettigim bazi kisilerden olmalisin ki ustune alindin.
Benim bir şeyi üstüme alındığım yok. Görünen köy klavuz istemiyor zaten. Bir olay ya da kişi hakkında yargıya varmak için birkaç yıl beklemek gerekmiyor. Sezon bitmek üzere ve haftalardır SOS veriyor takım.
O direğin dibinden giden top gol olsaydı bugün yapıcı eleştirelim diyenlerin ne yorumlar yapacağını kestirmek için müneccim olmaya gerek yok.

hertürlü desteklıyorlar

En basitinden yorumlara bakarsak: Jesus'un kredisi Okan Buruk'tan daha cok . Fenerlilerin bir kismi da bunu cozemiyor. Oradan fark anlasiliyor bile.

Bu sezonki performanslara bakarsak net Okan Buruk > Jorge Jesus

Kimse hatasiz degil ama bu Jesus bizde olsaydi acaba ne yapardik?

Sezonun ilk macindan beri kendiside dahil herkes bitiriciligimiz çok kötü diyor peki lig bitiyor bu bitiricilik neden düzelmiyor hocam ? Enazindan mantıklı bir açıklama getir haklısın diyelim

Bazı renktaşların bahsettiği gibi oyuncular küsmesin diye oyundan alamıyor gibi gözüküyor. Özellikle Sergio'yu bekledi belki olumlu bişey yaparda taraftarla barışır diye. Maç içinde top kayıplarından sonra özellikle taraftara da alkışlayın diye ikazda bulundu sürekli.
Hocamızın arkasındayız tabi ki ama son düzleme girdiğimiz şu dönemde bence yanlış yolda ilerliyor, umarım önümüzdeki maçlarda FT'liği bırakıp değişiklikleri zamanında yapar.

Geri
Üst Alt