- 3 Temmuz 2012
- 134.053
- 80.883
- 5.198
yav karşıda başakşehir var beşiktaş yok bu kadar panik olmaya gerek yoktu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FT'nin 4. döneminden net iyiTam anlamıyla küçük Fatih
şu kadro şu ligde daha iyi top oynamalı..
İnsanların gelmesini istemesi, sonsuza kadar destek verecekleri manasına mı geliyor? Bayağı iyi bir mantıkmış.
Abi bide her pozisyonda vur vur diye bağırdılar harbiden tribün kendinde değildi bugünYemin ederim şu yorumuna sonuna kadar katılıyorum. Maçın bir bölümünde tribünler her aksiyona homurdandı durdu sanırsın 1-0 yenik durumdayız. Böyle yaparak futbolcuları strese sokuyorlar. Taraftar aşırı gergin ben bunu farkettim bugün.
Bunlar utanmıyor da artık rakip ligin en iyi takımların biri en az 5 net pozisyon kaçırdık ikinci yarı biraz sendeledik. Rakibin korner harici pozisyonu yok burası artık gülünç oldu, şampiyon hoca gitsin diyorlar yeter da izleme daha iyiSimarik taraftar profili olusuyor maalesef, bazen antu'daki yorumlara guluyoruz ama bizim taraftarin bir kismi da onlardan farkli degil. Gunluk yasiyorlar herseyi.
Genç çünkü renktaş. Fatih hocayı eleştirirken söylediğimiz şeylerin aynısını yapması benim sinirimi bozuyor. Oyunu okuyamaması, geç ve yanlış değişiklikler, gerektiğinde radikal hamleler yapamaması vs. vs.FT'nin 4. döneminden net iyi
Pistiolisten sonra okanolis haHelal Okandaş![]()
şuan antuda okanın konumunda jesus olsa tanrı diye taparlardı jesusaSimarik taraftar profili olusuyor maalesef, bazen antu'daki yorumlara guluyoruz ama bizim taraftarin bir kismi da onlardan farkli degil. Gunluk yasiyorlar herseyi.
şuan antuda okanın konumunda jesus olsa tanrı diye taparlardı jesusa
hertürlü desteklıyorlar
jesus sezon başı ittirmeyle giderken kraldı
okan 14 14 yaptı oliviera sıcmaya baslayınca elestirilir oldu
Benim bir şeyi üstüme alındığım yok. Görünen köy klavuz istemiyor zaten. Bir olay ya da kişi hakkında yargıya varmak için birkaç yıl beklemek gerekmiyor. Sezon bitmek üzere ve haftalardır SOS veriyor takım.Orada net sunu belirttim: Okan Buruk gelmeli diye bitenler vardi, simdi son haftalara girerken herifi asiyorlar. Kimse istedigi adami sonsuza dek desteklemeli demedim zaten ama hatasi varken yapici elestiri yaparsin cok isteyip gelmesine sevindiysen. Daha ilk senesi sonucta.
Ama senin mesajindan anladigim kadariyla benim bahsettigim bazi kisilerden olmalisin ki ustune alindin.
En basitinden yorumlara bakarsak: Jesus'un kredisi Okan Buruk'tan daha cok . Fenerlilerin bir kismi da bunu cozemiyor. Oradan fark anlasiliyor bile.şuan antuda okanın konumunda jesus olsa tanrı diye taparlardı jesusa
hertürlü desteklıyorlar
jesus sezon başı ittirmeyle giderken kraldı
okan 14 14 yaptı oliviera sıcmaya baslayınca elestirilir oldu