- 10 Mart 2013
- 120.764
- 152.729
- 4.938
kaleci olarak zaten bir tek turgay ağabeyi denemişiz. o da az daha küme düşürüyormuş. son 3 hafta kala tüymüş.iyi bi alman kaleci-td kulübümüze gelmezse kolay dolmaz gibi o eksik pozisyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaleci olarak zaten bir tek turgay ağabeyi denemişiz. o da az daha küme düşürüyormuş. son 3 hafta kala tüymüş.iyi bi alman kaleci-td kulübümüze gelmezse kolay dolmaz gibi o eksik pozisyon
kaleci olarak zaten bir tek turgay ağabeyi denemişiz. o da az daha küme düşürüyormuş. son 3 hafta kala tüymüş.
Maalesef Galatasaray ona 1 boy büyük geldi gibi... Keza bu kadroyu orta halli bir hoca da bu puanlara ulaştırırdı diye düşünüyorum..
Magazinci , yatmaya gelen parti çoçuğu icardiyi unutmuşsun.bu kadro dediğniz kadroyu onun sayesinde bu kadar iyi görüyor olabilir misiniz renktaşlar bir de böyle bakın olaya
sonuçlar böyle olmasa
konyanın stoperi, fenerin bu kadar eder mi dediği akerim
kampa bile alınmayan boey
altayda 10 maç ya oynamış ya oynamamış kazımcan
norwichde bile tutunamamış rashica
top tutmayı bilmeyen kerem barış
yeni selçuk büyük kazık sergio
37 yaşında soyguncu mertens
olur muydu olmaz mıydı
Maalesef Galatasaray ona 1 boy büyük geldi gibi... Keza bu kadroyu orta halli bir hoca da bu puanlara ulaştırırdı diye düşünüyorum..
Öncelikle yerli hoca olmaz illa yabancı olmalı görüşünden vazgeçtiğin için şahsını kutlarım. Yanlışta ısrar etmemek erdemli bir davranıştır.bu kadro dediğniz kadroyu onun sayesinde bu kadar iyi görüyor olabilir misiniz renktaşlar bir de böyle bakın olaya
sonuçlar böyle olmasa
konyanın stoperi, fenerin bu kadar eder mi dediği akerim
kampa bile alınmayan boey
altayda 10 maç ya oynamış ya oynamamış kazımcan
norwichde bile tutunamamış rashica
top tutmayı bilmeyen kerem barış
yeni selçuk büyük kazık sergio
37 yaşında soyguncu mertens
olur muydu olmaz mıydı
Öncelikle yerli hoca olmaz illa yabancı olmalı görüşünden vazgeçtiğin için şahsını kutlarım. Yanlışta ısrar etmemek erdemli bir davranıştır.
Bununlar beraber senin ve başka aklı başında üyelerin böyle postlarına denk geliyorum. Şu kadarını demek isterim ki bizim kadromuz hakikaten acayip iyi. Bu saptamanın referans noktası ligdeki diğer takımların kadrolarıdır.
Bir kere Torreira ve Icardi gibi oyuncular başka kimsede yok. Kerem gibi yerli başka kimsede yok. Son dönemde formları düşse de Sergio, Mertens gibi adamlar başka kimsede yok. Kulübede Zaniolo başka kimsede yok. Boey gibi atletik bir bek başka kimsede yok. Stoper tandemi olarak yakın zamanda Şenol doğruyu bulana kadar bize yaklaşan takım yoktu. Sol bek Beşiktaş hariç herkesin kanayan yarası. Muslera da sakatlık sonrası kötüydü ama sezonun başından Trabzon maçına kadar çok iyi oynadı
Elbette ŞL standardında kadromuz yok fakat şu lig için çok iyi kadromuz var. Sezonun en iyi 11'i yapılsa 7-8 oyuncu Galatasaray oyuncusu olur. Daha ne olsun?
En iyi kadro hep şampiyon olmuyor elbette ama kötü örnek örnek olmaz renktaşkadromuz kötü demiyorum zaten ama bu takım iyi yönetilmezse tersini de konuşabilirdik
muslera
mariano luyindama marcao nagatomo
feghouli seri lemina belhanda babel
falcao
nzonzi donk andone falan filan
bu kadro kötü müydü mesela
veya nanili persieli alvesli meirellesli fener kadrosu
Gelmesini istemis miydin? Ben hic istemedim. Giderse de uzulmem.sene sonu kendini kurtarmasını isterim mümkünse italyaya büyük bi takıma gitmeli
bende futbol izlemıcem zaten hayatının hatasını yapar sampiyon olduktan sonra devam ederse
sen gslimisinGelmesini istemis miydin? Ben hic istemedim. Giderse de uzulmem.