Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.583
- 23.982
- 2.473
Şampiyon takımın şampiyon hocası. Kendisinden razıyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kazanıyoruz çünküBence Sergio, Mertens in yerinde oynayabilir. Bunu neden hic denemedik, ilginç.
Kazanıyoruz çünkü
Ben de şunu diyorum mertens kötü sergio kötüyse biz nasıl en iyi kadro oluyoruzEyvallah da, 10 kisi kaldik, Mertens cikti, sabki eksik degilmisiz gibi oynadik. Mertens zaten 10 kisi gibi oynatiyor, ozellikle son maclarda.
Hadi hucimda cok iyi olsa, ona da eyvallah. Sezon basindan su ana kadar 18 cizgisinden attigi 10 sutun 9u geri pas hizinda.
Ben de şunu diyorum mertens kötü sergio kötüyse biz nasıl en iyi kadro oluyoruz
Türkiye'de yabancı hoca gerçekten zor. Üst düzey olsa bile ülke şartları yabancı hoca için uygun değil.Ins hamza hamzaoglunun hatalarini tekrarlamaz
Gelecek sezon bir kac iyi transfer gerekli olacak ozellikle orta saha ya
Senollu bjk ile kafa kafaya gideriz
Ins hamza hamzaoglunun hatalarini tekrarlamaz
Gelecek sezon bir kac iyi transfer gerekli olacak ozellikle orta saha ya. O transferleri yaptirmazsa kovulur
Senollu bjk ile kafa kafaya gideriz
Türkiye'de yabancı hoca gerçekten zor. Üst düzey olsa bile ülke şartları yabancı hoca için uygun değil.
Fazla kafaya takma renktaş, şampiyonluğa gidiyoruz. Take it easy.Şunu artık anlamasi lazım. Sergio ve Mertens fizik olarak tükenmişler. İkisi aynı anda olmuyor. Mertensin yaşı ilerlemiş, Sergio fiziken zayıf bir oyuncu. Bu kadar maç sonrası sezon sonlarına doğru düşme olur böyle futbolcularda. Normal aslında. Daha az dakika vererek, kırmadan idare etmesini öğrenmeli.
14 maçlık seriden sonra pek güzel bir futbol izleyemedik. Ama kaliteli oyuncularımız olduğu için istediğimizi aldık neyse ki.