Bizde kendisini kutlarız ama ligin sonu diye elestirilemez değil. Kovulsun defolsun demiyoruz. Göz göre göre yürüyen oyuncuyu sahada tutmasın yeter benim için. Mertens kırmızı gorebilirdi o pozisyonda. Vücut gitmiyor herifin. Naptigini bilmiyor
Hocamizin bir bildiği vardır.

1 de 1 yaptiktan sonra kutlamaya baslayalim hocam.

Taylan yapabilse ankaragücüne gitmezdi. Bazı adamların ölü hali bile kaliteli top oynuyor. Mertens geldiğinden beri en çok ben laf ettim ama oynaması normal çünkü yerine koyacak adamımız yok Yusuf falan deniyor Yusuf’un mertensten iyi oynayacağını kimse garanti edemez
Eder. Adamın 70 dk boyunca bir tek olumlu hareketi yok. Göz var nizam var.
Bazen laf anlatmaya çalışmak beni çok yoruyor. Taylan oynasın dedik sanki. Benzetme yapıyorum ciddi alıp çürütmeye çalışıyorsun.
Neyse uzatmayalım.
Sonuçta kazandık, ama sırf kazandığımız için susuyorum. Alıntı ile cevap yazmayacağım.
Saygılar

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk futbolculara 2 gün izin verdi.. Seçimler nedeniyle gelecek hafta maç olmaması nedeniyle böyle bir karar alındı..

Daha öncede söyledim doğru oyun budur arkayı sağlam tutup takım halinde hücum takım halinde defans yapmak çok önemli hele ki şampiyonluk haftalarında böyle oynamak daha önemli hale getiriyor. Fenerbahçe 2-0 öne geçtiği İstanbulspor maçında 3-3 berabere kaldı. İki takım arasındaki en büyük farkı bu yaratıyor çok gol atan değil az gol yiyen şampiyon oluyor.

Fatih Terim'e de Hagi var, Hakan var diye şampiyon oldu denirdi. Bu oyuncuları yönetebilmek asıl maharet. En az 3 tane falan da çok kritik, hoca imzası olan maç var. Bir tanesi Kadıköy galibiyeti mesela. Ligi kıran maç direkt Okan Buruk'un imza maçı. Eleştirilecek yerde herkes gibi eleştirdik. Ama bizden önce kendisi özeleştirisini yapıyordu zaten. Bu yüzden şampiyon olacak.

Elestiriler en cok da iyi ve dogru zamanda yapilirsa yapici olur.

Hocam, degisiklikler yine gec yapildi. Oli'den once misal, Mertens cikmaliydi cunku sarisi vardi ve gitmiyordu adam. Buna ragmen 7-8dk once mudahale etmeliydin oyuna. Ziya gibi bir hoca dahi erken mudahalelerde bulundu. Bizim en zayif noktamiz, sert ortasaha oyuncusu. Torreira'da cok sert degil ancak bunu hirs ve hiziyla/caliskanligiyla kapatiyor ancak buna ayak uydurabilecek baska bir isim yok o nedenle, ortasahalari diri tutmak onemli ancak Mertens'in ikamesi klubede olmadigi icin, bu tip durumlarda ortayi 3 oyuncu yapmak bir cozum olabilir. Boylelikle, Torreira'dan onde daha fazla yararlanabilecegimiz gibi, Oli'yi daha ince isler kullanabiliriz. Solbek icin elestirim Sampiyonluga degismeyecek. Adekugbe ile cok zaman kaybettik, elde tertemiz cocuk var buna tecrube katalim diye yazdik cizdik burda aylardir nihayet Kazimcan'i degerlendiriyorsun. Gonul isterdeki daha tecrubeli bir halde olmus olsaydi. Bunun disinda, oyunun temposunu dogru ayarlama konusunda bir cozum bulmak gerekiyor.

Şampiyonlukta aslan payı kendisine verilecektir. Yapıcı eleştiriler dışında tatava yapanları dikkate almıyorum.

Tjk macindan sonra 3 maç kalede 0 gol gördük. 5 gol atmışız, fazla skor yapamadık evet ama kritik haftalara girdigimiz şu dönemde bu oyunu tercih etmesini yanlış bulmuyorum ben.

Ankaragücü maçında da bu oyun anlayışı ile sahada olacaz. Son bi 90 dk daha sıkın dişinizi sonra istifaya cağırırsınız.

Böyle devam hocam.

İyi oynuyoruz, ağır eleştiriler manasız. Şampiyonluğun son virajında oynanması gereken oyun budur. Yine de sezonun genelinde aslan payı kadro kalitesinde bence.

Seri yapan takımına güvenip hata payı olmayan maçlarda 11'de değişikliğine gitmemesini anlıyorum ama bazı oyuncuları ısrarla kazanamazsın.

mertens ve oliveira kötü doğru

umarım seneye yerlerine daha iyilerini alırız

ama hoca kimi oynatsın yerlerine

mata yunus yusuf malum işte

oliveirayı ben sene başından beri çok tutmuyorum ama miçö 1 maç dışında onun yerine daha iyi olur dedirtmedi

kim oynasın siz söyleyin
Yusuf oynasın dedikten sonra süre aldigi ilk maçın 10.dakikasinda bunu kim buldu falan denecek dendi önceden ama biz toplum olarak hafıza problemimiz olduğu için böyle bir olay yaşanmadı sanıyoruz

Geri
Üst Alt