Bugun bir kez daha emin oldum sampiyon olacagiz

Bir takim neredeyse 1 saat ic saha da oynadigi bir macta 10 kisi mücadele etmek zorunda kaliyorsa ve herseye ragmen sahadan galip ayriliyorsa o takim icin sampiyonluk yürüyüsünün baslangici dir

Yaniltmadi okan hocam

İlk yılinda geçen yıl 13. Olan takımla direk şampiyonluk aldı..Elbet yapılan birçok transfer oldu ama helal olsun adama rekor puan topladı..

Umarım seneye tüm eksiklerini giderir

Çok yakıştı şampiyonluk. Beklentilerimin çok üzerinde bir performans gösterdi. Umarım yeni Fatih Terim'imizi bulmuşuzdur.

gelmiş gecmis en büyük gs hocasıdır

Bu başarılar sadece lig bazında da kalmayacak Avrupa'da özlediğimiz Galatasaray'ı da bizlere kavuşturacak.

Tebrikler Okan hocam :hat: Sonuna kadar hak ettiğimiz şampiyonluk için tebrik ederim.

Nuri mi Okan mı tartışmalarından şampiyon Okan Buruk'a. Bir yandan bitmeyecek gibi gelen bir lig, bir yandan da dün gibi gelen sezon başı.

Sezonun açık ara en iyi teknik adamı. Tebrikler hocaya. Kendisi ve oğlu adına ayrıca aşırı mutlu oldum.

Şampiyon hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Hocam seneye bu değişiklik işini iyi çalış LÜTFENNNN. BAK son maç değişiklikleri zamaninda yaptin rahat aldık maçı lütfen gelişime aciksin bu yuzden seviyoruz seni

Hiç şüphe yok ki
yanlıs isler yaptı burukcan

Yeri geldi
dedik

Yeri geldi
bu serefsizin ne oldugunu cozemeyen GSClilere teessuf etmek isterim

okan = Belozoglu Sr.
bu teşhisin altına imzamızı attık

Açın bakın ilk sayfalara. Gelmeden önce diyeceğimi demiştim. Benim nezdimde borcu olan şampiyonluğu kazandırmış ve bu hesabı kapatmıştır.

Başarılarının devamını dilerim.

Hiç şüphe yok ki

Yeri geldi

dedik

Yeri geldi

bu teşhisin altına imzamızı attık

Açın bakın ilk sayfalara. Gelmeden önce diyeceğimi demiştim. Benim nezdimde borcu olan şampiyonluğu kazandırmış ve bu hesabı kapatmıştır.

Başarılarının devamını dilerim.
Ben 2015'teki maçtan sonra demişim. Geldiğinden beri bir şey demedim.

Geri
Üst Alt