Okan Buruk: "Barış Alper, maça sağ bekte başlayacak"

Barış'ın sağ bek oynaması doğru.

Dar alanda çalım atamaz, uzaktan etkili şut çekemez. Young Boys full kapanacak. Barış'ın bindirmeleri orta açmakta etkili olur. Önünde Ziyech oynar.

Solda da Jelert oynasın, Kerem'le arkalı önlü aşırı iyi olabilirler eğer uyumları tutarsa.

Okan Buruk: "Sol bekte Köhn ile devam edeceğiz. Jelert'i çok hızlı şekilde geçen maç 11 koyduk ama %100'ünü bulması için süre gerekiyor. Beğendiğimiz bir oyuncu. Hem sağ bek hem sol bekte yer alacaktır."

5-4 gibi absurd bir skor bekliyor bizi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziyech barış ikilisini merak ediyorum... Köhn kerem den pek bir beklentim yok...

Reçeteni yazıyorum hocam, başka çaresi yok bu takımın. Gerekiyorsa oyunu daralt, göbekten delerek erken gollerle işi bitir. Bu takımla 442 ve 352 aynı anda çok rahat oynayabilirsin.

Günay
Alper Nelsson Davinson Berkan
Kaan
Lucas Demirbay
Sara
Bats Icardi​

Barış Alper in sağbek performansını beğenmiyorum ben, o bölge sıkıntı, solbek olsa daha mantıklı olurdu kanımca.

Jelerte süre mi gerekiyormuş?

Transferde geç kaldınız diyen taraftara demediğinizi bırakmamıştınız sen ve yönetiminiz hatırlarsın. Ama sende bahane bitmez biliriz

Okan Buruk: "Öncelikle 'gülerek' başlayayım. Sonra hoca gergin diyorlar."

Okan Buruk: "Barış Alper, maça sağ bekte başlayacak. Özellikle hava topları, ikili mücadeleleri, ileri ve geriye koşuları önemli etkenler. Önde Batshuayi ve Icardi ikilisi oynayacak"

Okan Buruk: "Sol bekte Köhn ile devam edeceğiz. Jelert'i çok hızlı şekilde geçen maç 11 koyduk ama %100'ünü bulması için süre gerekiyor. Beğendiğimiz bir oyuncu. Hem sağ bek hem sol bekte yer alacaktır."

Okan Buruk: "Kendi özelimizde hucüm oyuncuları çok olan bir kadroyla çıkıyoruz. İlk maçta yaşadığımız en büyük sıkıntı takım savunmasını doğru yapmadık. Burda küçük konsantrasyon eksikleri bize pahalıya mâl oldu."
Icardi deep playmaker, Sara ve Ziyech I hizlica topla bulusturacak ve Bats ve Kerem arkaya sarkacak.

Köhn ve Baris kanat bindirmesi yapip, iceride Kerem, Bats, Icardi den birini topla bulustirmaya calisacagiz.

Bunlarin disinda daran top.

Baska da bir aksiyon yok bence

Yok abi bu adam akillanmayacak

Ne kadar hücumcu sahaya sürersem okadar gol atarim mantiginda olan bir hocamiz var

Geri
Üst Alt