Okan Buruk: "Barış Alper, maça sağ bekte başlayacak"

Okan Buruk: "Gülerek başlayayım ben, sonra hoca gergin diye şey yapıyorlar."

Kerem gibi her şeyi kafasına takar olmuş. Sosyal medyadan uzak dur, rahat ol tamam gergin değilsin.
Hocam korumak çok zor şu ortamda ben kadroyu bile sırf inattan kurduğunu düşünüyorum bazen

Yönetimi savunmak gibi bir niyetim asla yok da hoca istemediği halde alındığını mı zannediyorsun? Alsalar dert, almasalar dert. Hocanın marifeti işte, yönetimle ne alakası var?
Kapalı kutu adam alınıyorsa bunda yönetimin de sorumluluğu var. Yönetime laf söylemezsek her yanlış transferi hocaya yıkıp milyonlarca dolarlık enkaz yaratırlar. Bu seviyede garanti adam alamıyorsak hiç almayalım daha iyi. Sırf insanlar sussun diye transfer mı yapılır?

Okan Buruk: "Kendi özelimizde hucüm oyuncuları çok olan bir kadroyla çıkıyoruz. İlk maçta yaşadığımız en büyük sıkıntı takım savunmasını doğru yapmadık. Burda küçük konsantrasyon eksikleri bize pahalıya mâl oldu."
Topu, tutmaz da sürekli uzun oynayıp rakibe bırakırsak doğal olarak takım savunması da ekstra önem kazanır. Her şeyden önce topun bizde kalması gerekiyor. Her topu rakibe bu kadar basit bir şekilde verirsen doğal olarak yediğimiz ataklardan bazıları gol olabiliyor. Umarım ne yaptığımızı bilen bir oyun ile sahada oluruz

Kapalı kutu adam alınıyorsa bunda yönetimin de sorumluluğu var. Yönetime laf söylemezsek her yanlış transferi hocaya yıkıp milyonlarca dolarlık enkaz yaratırlar. Bu seviyede garanti adam alamıyorsak hiç almayalım daha iyi. Sırf insanlar sussun diye transfer mı yapılır?
Anlaşamayız seninle.

Evet, yönetim son derece beceriksiz, aksini söylemiyorum. Ama transfer konusunda hocanın da işlerini hiç kolaylaştırmadığı çok açık. Bunu almasalar ve transfer hala sürüncemede kalsaydı, vay niye hocanın istediği adam alınmıyor diye çemkirenler olurdu. Adamlar işi kulübün futbol aklına bırakıyorlar ama o akıl karışık maalesef.

Anlaşamayız seninle.

Evet, yönetim son derece beceriksiz, aksini söylemiyorum. Ama transfer konusunda hocanın da işlerini hiç kolaylaştırmadığı çok açık. Bunu almasalar ve transfer hala sürüncemede kalsaydı, vay niye hocanın istediği adam alınmıyor diye çemkirenler olurdu. Adamlar işi kulübün futbol aklına bırakıyorlar ama o akıl karışık maalesef.
Tam tersine, hoca her fırsatta kendini siper etmedi mi? Şimdi daha fazla tepki gelmeyecek mi hem hocaya, hem yönetime? Bilim ve liyakat niçin es geçilir?

Tam tersine, hoca her fırsatta kendini siper etmedi mi? Şimdi daha fazla tepki gelmeyecek mi hem hocaya, hem yönetime? Bilim ve liyakat niçin es geçilir?
Nereden biliyorsun, gerçekten hocanın isteklerini yerine getirmeye çalışmadıklarını? Her biri ciddi maliyetle üç transferi onun talepleri doğrultusunda yapmadıklarından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?

Dediğim gibi bu muhabbetin gidebileceği yer yok, burada keselim.

Nereden biliyorsun, gerçekten hocanın isteklerini yerine getirmeye çalışmadıklarını? Her biri ciddi maliyetle üç transferi onun talepleri doğrultusunda yapmadıklarından nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?

Dediğim gibi bu muhabbetin gidebileceği yer yok, burada keselim.
Benim dediğimden bunu mu anladın gerçekten? Yönetim, hocanın isteğini yerine tam anlamıyla getirmiş olsa da olmasa da, ben burada sonuca bakıyorum. Ortada başarısız bir sonuç var. Burada tüm taraflar sorumludur diyorum ben. Sen farklı düşünüyor olabilirsin, ona bir şey diyemem.

Benim dediğimden bunu mu anladın gerçekten? Yönetim, hocanın isteğini yerine tam anlamıyla getirmiş olsa da olmasa da, ben burada sonuca bakıyorum. Ortada başarısız bir sonuç var. Burada tüm taraflar sorumludur diyorum ben. Sen farklı düşünüyor olabilirsin, ona bir şey diyemem.
Evet net farklı düşünüyorum. Tokmağı kim vuruyorsa davulu o taşımalıdır. Yönetim, kararı TD e bırakıyorsa doğrusunu yapıyor. Transfer edilen adamın ihtiyaca uygunluğu, verimi filan tamamen hocanın sorumluluğundadır. Eskiden rahmeti İlhan Cavcav' ın uyguladığı model hiç de matah bir şey değildir mesela.

Evet net farklı düşünüyorum. Tokmağı kim vuruyorsa davulu o taşımalıdır. Yönetim, kararı TD e bırakıyorsa doğrusunu yapıyor. Transfer edilen adamın ihtiyaca uygunluğu, verimi filan tamamen hocanın sorumluluğundadır. Eskiden rahmeti İlhan Cavcav' ın uyguladığı model hiç de matah bir şey değildir mesela.
Bu dediklerinde hiçbir hata yok. Tek sıkıntı bizim orta sıralara oynayan bir takım olmamamız. Bir sezonda 2-3 td değiştirme lüksümüz yok.

Gülerek te basin toplantısına çıkarsin da 12 kişiyi tekrar sorarlar sana

Evladı Kerem'i oynatabilmek için Barış ı bekte hiç ediyor. Barış ı sola alıp Jelert i beke koysa en azından atak yapardık. Leş herif.

Barış sola geçmeli. Kerem bench te kalsın. Ziyeş çıksın yerine berkan ı al. Sağ a da sara yı al. Duydun mu hoca. Bakma öyle 45 te böyle çıkarsan sana yuh olsun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük dahi. Ya da korkak…

Koy Metehan’ı sağa, Berkan’ı sola.. Barış önde başla, kaybet.

Laf edersem ne olayım.

En azından bir şey denedi, olmadı derim. Aynı şeyin lacivertini bize izlettirip duruyorsun

Geri
Üst Alt