Okan Buruk Başarılı Olur mu?

Devre arasında FT hocam hayırlı olsun diyebiliriz.

Şimdiden yeni td bakmaya başlayalım. 3.mağlubiyette şutlanır

Şimdiden yeni td bakmaya başlayalım. 3.mağlubiyette şutlanır
Hocam öyle diyorsunda - velevki yabancı hoca geldi , yazdıkta senelik ekiple beraber 5M EU...

esas orası 3 mağlubiyet alırsa tüm FT dünyası çökecek kat kat, o işinde orası kötü.
Devre arasında FT hocam hayırlı olsun diyebiliriz.

ihtimali olsa seçimden 3 gün sonra olurdu - ayrılacak 5 ay sonra geri gelecek...tarihte yok öyle bir olay.
Adam kafa rahatlığına tatiline eşine dostuna bakıyor belli.

başarıdan kasıt şampiyonluk ise olabilir. Özellikle bu sene. Ancak uzun vadeli ve genç oyuncu gelişimi konusunda şüphelerim var

umarım 1.5 senedir boştayken bu konularda kendini geliştirmiştir

Okan Buruk inandığım birisi başarılı olacağına inanıyorum, en azından senelerdir bu saçma futbol ortamından uzaktaydı bu süreyi iyi geçirmiş kendisini Galatasaray için hazırlamıştır umarım

Erden beyle bay Ergün takımı kursun. Okan hocamın camiada Terim kadar olmasa da bir ağırlığı da var. Oyuncular ve medya kolay kolay yemeye çalışamaz.
4-4-2 veya 4-2-3-1 gibi oyuncular tarafından kolay anlaşılır basit dizilişlerle daha direkt bir oyun seçecektir. Kısa vaade de başarısız olması için bir sebep yok açıkçası, Güç zehirlenmesi yaşayana kadar iş yapar. h.o.

Başarılı olacağını düşünüyorum, oyumu o yönde kullandım ve başarılar diliyorum.

Olmasını çok isterim Galatasaray’dan ötürü
Ama bence olamaz
Birisi bir pozisyonu bu kadar yalvar yakar istiyorsa, para almam falan
O kişinin o pozisyon kalibresinde olmadığını gösterir
Bir diğer husus da onlar sayesinde geldiğinden terimcilerden kurtulamayacak ve sürekli ödün verecek, yardımcılardan başlayarak
terimin çiftliği olmasına engel olamaz, terim de zamanı geldiğinde harcar
Başarılı olduğuna da katılmıyorum
Avcının oturmuş takımla, devlet ittirmesiyle şampiyon oldu, sonraki yıl küme düşüyordu gidince toparladılar
Akhisarda kupa falan deniliyor, küçük takım malesef ölçü olmuyor bizim ligde

Geri
Üst Alt