Okan Buruk: "Başımız dik... 4 maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız!"

Kalede adaşın ile başla hocam artık, belli ki oyuncular seni dinlemiyor.Sol beki de yabancı sınırını da çözersin.

Laf olsun diye demiyorum, harbi sana guveniyorum hocam. Sonuc olarak onumuzdeki 4 mac basak istanbul sivas ankara 4 te 4 yaparsak sampiyonuz. Fenerin puan kaybi yapacagi maclar da var. Takima ve hocaya guveniyorum. Hic suphem yok bu sene sampiyonuz !! Inanmayan izlemesin maclari

Okan Buruk: "Kendi yeteneklerimizin altında, kendi takım oyunumuzun altında işler yaptık. Yediğimiz 2. golden önce 3 pozisyon verdik. 55. dakikada oyuncuları çağırdık, oyuna alacaktık ama bireysel hata sebebiyle gol yedik."

Vallahi son üç maçtır Galatasaray düzgün top oynamıyorla laubali hareketler

Bazı oyuncular kesinlikle kesilmeyi hak ediyor

Sürekli sol bek üzerinden oynuyorlar Adekugbe vasat bir oyuncu artık kabul edelim

Nelson düşüşte oli yoklarda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vallahi son üç maçtır Galatasaray düzgün top oynamıyorla laubali hareketler

Bazı oyuncular kesinlikle kesilmeyi hak ediyor

Sürekli sol bek üzerinden oynuyorlar Adekugbe vasat bir oyuncu artık kabul edelim

Nelson düşüşte oli yoklarda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nelson aslında iyi basladı bugun

Okan Buruk: "Üzerinde en az baskı olan takım Galatasaray diye düşünüyorum. Karagümrük maçında rakibin sadece 4 aksiyonu vardı, 3'ü gol oldu. Bu tür şanssızlıklar herkesin başına gelir. Ama bugün çok kötü oynadık. Açık ve net."

Adamlara „bu özgüven nerden geliyor“ diyorduk hakli ciktikar

Okan Buruk: "Bu maç derbi, önce ya da sonra da oynasanız, bir şey fark etmez. Fenerbahçe puan kaybetseydi, bu bizi daha olumsuz da etkileyebilirdi. Fenerbahçe maçının skoru bizi etkilemedi. Şampiyonluğa en yakın takım Galatasaray. Ben çok rahatım! Geçen hafta ne düşünüyorsam, bu hafta da aynı şeyleri düşünüyorum. Üzerimizde baskı yok. 4 maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız. Fenerbahçe'yi 3-0 yendik, ikili averajda da öndeyiz. Üzerinde baskı olan takım biz değiliz, bunun altını çiziyorum. Galatasaray girdiği şampiyonluk yarışlarının çok büyük kısmını kazandı."

Aslında çok doğru söylemiş Okan Hoca, çıkıp 4 maçı kazanın ve şampiyonluğu alalım

Sampiyon olacagiz hocam

Sonuna kadar inaniyorum

Haftaya taraftara buyuk is dusuyor. Kazanirsak rahatlariz

Şampiyonluk 3 büyük takım arasında en çok bizim için önemli hem rakibimize sahada kupa verip psikolojik yıkım olmasın diye hemde yaptığımız ciddi maliyetler şayet şampiyon olamazsak bize mali büyük zarar olarak yazar

Adamlara „bu özgüven nerden geliyor“ diyorduk hakli ciktikar

oyun ve psikolojik olarak bize her daim fener'den çok zorluk çıkartan 1 ekip. son 20 yılda bu heriflerle fener'le başabaş gittiğimizin belki 3'te 1'ini yaşamışızdır ama bu küçümsememiz yüzünden 2 şampiyonluğu gözümüzün içine baka baka çalıp gitti herifler. hani genel tarih olarak 3. büyük, tinerci filan diye taşak geçilir anlarım da bugüne bakarsan en az fener kadar dikkat edilmesi gereken hinlikte ve şerefsizlikte 1 camia.

4 maç kazansak yetiyor mu hesap yapamıyorum artık sıkıntıdan

Geri
Üst Alt