Okan Buruk: "Başımız dik... 4 maçı kazanacağız ve şampiyon olacağız!"

Hoca doğrusunu bulacaktır inancım tam.

Önümüzde Başakşehir ve Sivas maçları var

Kolay olmayacak ama alacağız.

Muslera dahil herkes kesilebilir, ama Adekugbe olmamalı.

4 maçı kazanacağız stresli olan biz değiliz diyen biri avaraj hesabını neden ulu orta yapar ve konusur anlamak güç.
ibb ile kazandığı şampiyonluğun son haftalarında da kendınde değildi ts orada mılyon tane mallık yaptı. son maçtada kaybederken şampiyon olmuslardı sanırım.

4 maç kazansak yetiyor mu hesap yapamıyorum artık sıkıntıdan
4 maç kazanıp FB maçında ikili avereji vermeden alınacak bir yenilgiyi yeter,3 maç kazanırsak 2 beraberlik (Biri FB maçı olmak zorunda),FB'yi yenmek şartıyla 3 beraberlik 2 galibiyet de yetiyor.Her halükarda ipler elimizde.Sampiyonluk yakın gözüküyor.

4 maç kazanıp FB maçında ikili avereji vermeden alınacak bir yenilgiyi yeter,3 maç kazanırsak 2 beraberlik (Biri FB maçı olmak zorunda),FB'yi yenmek şartıyla 3 beraberlik 2 galibiyet de yetiyor.Her halükarda ipler elimizde.Sampiyonluk yakın gözüküyor.
Valla çok kötü oynamasak tamam da kaç haftadır güven vermiyor takım

Karagümrük maçından sonra da benzer masalları dinlemiştik. He gülüm he deyip geçmek en güzeli.

Geçen hafta fenev kazanmış olsaydı bugün puan farkı 1’di hoca çünkü geçen haftaki kadronun aynısı vardı sahada.

Valla çok kötü oynamasak tamam da kaç haftadır güven vermiyor takım
Büyük takımlarla Anadolu takımları arasında büyük farklar var bu sene.Basaksehir,ADS, Karagümrük ve Konya dışında top oynayabilen takım yok.Diğer maçları biz de Fener de BJK de 3,4 atarak geçer.Bizim Başakşehir,FB'nin Trabzon,BJK 'nin de Adana Demirspor maçları var puan kaybetme ihtimali olan.Takim disiplininden kopmazsak 3,4 atar kazanırız ama işte Gomis 'in isyan bayrağı çekmesi, Muslera 'nin ısrarla aynı hatayı yapması, Oliviera 'nin umursamazligi disiplin olayının tam olmadığını gösteriyor bizde.Yonetim dizginleri sıkı tutara olur.

ya arkadaş bu oliveranın kacıncı kez top kaybı. Heleki torera tamam güzel koşuyor top kapıyor ama oyun zekası sıfır bir pozisyonda takım hızlı akın yapacak lan herif geriye pas veriyor. Zaten onu gördum dedim bu macı alamayız... Kerem 3 kere üst üste laubali bir şekilde topu tactan gelen topu rakip saha ya atıyor ama adam yok. Yazık ya orta açabilen adamımız yok

bir oyuncu aynı hatayı nasıl yapar anlamıyorum muslera aynı hatayı bu sezon en az 6-7 defa yaptı 2 tane maçta ise maçı vermeye sebeb oldu
bunu gören hoca defansta pasla cıkma yasak diye uyarmıyormu anlamıyorum

bir oyuncu aynı hatayı nasıl yapar anlamıyorum muslera aynı hatayı bu sezon en az 6-7 defa yaptı 2 tane maçta ise maçı vermeye sebeb oldu
bunu gören hoca defansta pasla cıkma yasak diye uyarmıyormu anlamıyorum
Musleranın hatası yok 10 metre arkadan geldi herif sergio hatalı tamamen

Ya baba bi de beni ftci ilan ettiniz Okan'a abandığım için.

Aşıkmışız, ölene kadar kalmasını istiyormuşuz. Ne içiyorsunuz ya siz?

Ft'ye ben Okan'a ettiğim lafın yüz mislini etmişimdir son döneminde, aynı şekilde Burak Elmas da öyle.

Tarihin en başarısız başkanı dedim gitmeden önce.

Canaydın zamanında da aynı şeyi yaptı, çuvala doldurur gibi adam getirip mahvetti takımı. O enkazın ardından ne çabalar verildi düzlüğe çıkabilmek için.

Okan'ın elinde böyle bir kadro olmasa ligin ikinci yarısını bile zor görürdü diyorum çünkü oyunu okuma ve çözüm üretme yok bu adamda.

Kalan hafta sayısına hürmet daha fazla eleştirmek istemiyorum.

Maçın stresini tam atamadık henüz ama hala avantajliyiz sakın düşününce. şikecilere kaybetmemek kaydıyla bir maç daha yenilgi hakkımız var. Ama başak'a puan kaybı bizi psikolojik manada zora sokar. Bütün kredilerimizi tükettik şimdilik.

Hocam sana güvenimiz tam umarım takımın ve kendi hatalarından ders çıkarırsın.

Ade nin yanlız kalışı onu daha da kötü gösteriyor
Bizim takımın beki değil ama daha kötüleride vardı
Rashica onun kanadında olsa bu kadar da kötü güzkmez
Kerem kendine gelmeli acilen

Geç hoca bu işleri masal anlatma. Son iki maçta takımdaki ciddiyetsizliğin laubaliliğin sebebi nedir sen onu söyle boş yapma. Şampiyonluk yolunda son düzlüğe girmiş bir takımın böyle oynamaya hakkı var mı?

2 maçla tüm sezonun emeğini çöpe attınız. Yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt