Mert Kayar
Parçalı Üye
- 31 Ocak 2019
- 2.767
- 1.816
- 1.148
4-5 tane oyuncudan çıkabilirsek üzerine 20 + gelir elde edersek acayip 3 tane transfer yaparız gibime geliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek oyuncudan elde edersin o geliri. Yabancı kısıtlaması yüzünden çok yabancıyla yollar ayrılması gerekecek çok kişi farkında değil. Misal Zaniolo-Ziyech aynı anda olmaz.4-5 tane oyuncudan çıkabilirsek üzerine 20 + gelir elde edersek acayip 3 tane transfer yaparız gibime geliyor.
Bütce = oyunculardan gelen gelirin yarisi olur. Diger kismi bankalar gitmiyor mu?
Zani 20
Kerem 14-15
Nelsson 14-15
Zaha, Tete, Ziyech toplam 20 üstü cikarabilsek
Olacak olan bu dostum. Belhanda. Gomis ve Feghouli transferleri gibi.. bari getirdikleri isimler fayda saglasa da ordan kurtaralımGüçlü bütçe olayı biraz endişe ettiriyor, ederinden yüksek maaşlar vererek oyuncular getirip takım içinde ki dengeyi kökten sarsabilir bu Dursun. Bir de uzun süre sözleşme verip iyice başımıza çorap örebilir. Hepi topu 4 tane nokta adam lazım, onu da eline yüzüne bulaştırmasa bari.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
faiz ödüyorsun her seneGecen sene satis yapmadik, BB'ye borc odemedik mi?
Boey işte sanırım bir tek ama faize mi gitmiştir - ana borca etki etmiş midir bilmiyorum tam.Gecen sene satis yapmadik, BB'ye borc odemedik mi?
belhanda maicon'a vs para saçmıştık o dönem aklıma geldiGüçlü bütçe olayı biraz endişe ettiriyor, ederinden yüksek maaşlar vererek oyuncular getirip takım içinde ki dengeyi kökten sarsabilir bu Dursun. Bir de uzun süre sözleşme verip iyice başımıza çorap örebilir. Hepi topu 4 tane nokta adam lazım, onu da eline yüzüne bulaştırmasa bari.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazin.Boey işte sanırım bir tek ama faize mi gitmiştir - ana borca etki etmiş midir bilmiyorum tam.
Iyi iste. Bir suru gelirimiz var. Sanki sadece oyuncu satisi gelirimiz varfaiz ödüyorsun her sene
o konuda rahatız açıkçası ya bence geçen seneye göreIyi iste. Bir suru gelirimiz var. Sanki sadece oyuncu satisi gelirimiz var