- 9 Temmuz 2011
- 34.258
- 29.172
- 2.533
Okan Buruk: "Transferde Galatasaray taraftarlarını mutlu edecek çok fazla opsiyonumuz var. Bunu söyleyebilirim. Başkanımız bu konuda çok istekli, özellikle transferde ne istersek yapacağımızı söyledi."
Okan Buruk: "Müzedeki bütün kupaları getirsek bütün adayı dolduracağız herhalde. Galatasaray'ın teknik direktörü olmak çok ayrı bir şey. Galatasaraylıları mutlu etmek için çok çaba sarf ettik ve mutlu olduk. Önümüzdeki Süper Kupa'yı da alarak bi kupa daha hediye etmek istiyoruz taraftarlarımıza. Bir bütün olduk ve bu bütünlük bize başarıları getirdi. Şampiyonlar Ligi bizim için büyük bir hedef. Galatasaray'ın hedefleri çok büyük, Galatasaray camiası aksine izin vermez."
Okan Buruk: "Beşiktaş dün yeni hocasını açıkladı. Avrupa'da çok başarılı olmuş ve adından söz ettirmiş bir isim van Bronckhorst. Mourinho'yu zaten söylemeye gerek yok. Avrupa'da Türk futbolundan bahsettirebilecek iki isim geldi. Bu bizi daha da motive eden bir şey. Onun dışında Trabzonspor'un başında Abdullah Avcı gibi bir teknik direktör var. Bizim hedefimiz yine bu zorlu yarıştan şampiyonlukla çıkmak. Hedef 25. Bir sene bitiyor, yeni hedefler başlıyor. Transfer çalışmaları başlıyor, Galatasaray taraftarlarını mutlu edecek çok opsiyonumuz var. Başkanımız bu konuda çok istekli. Transfer konusunda ne isterse yaptığımızı söyledi."
Okan Buruk: "Galatasaray takımı çok güçlü bir kadro kuracak. Geçen sene bizim için ders. İki sene önce ortada transfer yokken hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylemiştim. Geçen sene bizim için çok uzun bir süreçti, çok ön eleme oynadık, 56 maç oynadık."
Okan Buruk: "Şampiyonluk kutlamalarında abarttığımız yerler oldu, rahatsız olduğum şeyler oldu. Okan Buruk olarak yıllardır verdiğim bir imaj var. Özür dilemek istiyorum. Kimseyi işin içine katmasak da yanlış şeyler olabiliyor. Bu kulüp başkanlarında da futbolcularda da oldu. Bizler örnek insanlarız, Türk futboluna yakışır kişiler olmamız gerekiyor."
Okan Buruk: "Bugün başkanımızla toplantı yaptık. Başkanım sağolsun bu sene çok güçlü bir bütçeyle transfer işinde olacağının müjdesini verdi."
Okan Buruk: "Bugün Icardi ile konuştuk. Önümüzdeki sezon planlamamızı hatırlattık. Temmuz'da o da kampa katılacak. Önemli oyuncularımızın istekleri oynayacakları oyuncuların iyi olması. Muslera ile de bu konuda iletişim içersindeyiz."
Okan Buruk: "Mertens ile yenileme kararı aldık. Ciro'nun da sözleşmesini uzatacağız. Gülerek diyelim... Ciro'nun iki şampiyonluğu var ve sözleşmeyi hak etti..."
Okan Buruk: "Barış Alper önümüzdeki sezonda da bizimle olacak."
Okan Buruk: "Erden bey sevdiğimiz birisi. Galatasaray için önemli hizmetlerde bulundu. Hepimiz devam etmesini istedik. Onun bırakması bizi üzüyor. Kendisinin söylediği gibi, bende burada gelip geçiciyim Erden bey de aynı şekilde, kendisi de söylediği için söylüyorum yanlış anlaşılmasın. Tek isteğimiz Galatasaray başarısı. Devam etmeme kararı aldı ama Galatasaray başarısı için elinden geleni yapacak. Aslolan Galatasaray.
Galatasaray taraftarı en mutlu olması gereken taraftar. İki yıldır şampiyon oluyoruz. Bizi dışardan karıştırmalarını doğru bulmuyorum. Daha güçlü daha pozitif olacağız. Erden bey çok önemliydi ve artık Erden bey yok ve bu duruma da adapte olmamız gerekiyor.
Okan Buruk: "Ben başkanımız ve yönetim kurulumuzla çalışmaktan çok mutluyum. Onların katkılarıyla yeni sezona çok güçlü bir şekilde gireceğiz. Daha çok birbirimize sarılmamız gereken zamanlardan biri. Erden bey de takım içinde olmasa da Galatasaray'a hizmet etmeye devam edecek."
Okan Buruk: "Fenerbahçe maçından sonra İsmail Kartal yanıma gelerek 'haftaya siz şampiyon olursanız tebrik edeceğim' dedi.
Okan Buruk: "Yunus Akgün'ü takımda tutacağız. Avrupa'nın önemli oyuncularından birisi olacak."
Okan Buruk: "En çok üzüldüğüm maç Bayern Münih maçları."
Okan Buruk: "Transferleri 1 ay içerisinde yaparak kampa yetiştirmek istiyoruz. Merak etmesinler, bütçemiz var. Yeni transferlerle coşacağız. Şampiyonluğu da unutuyoruz bazen. Bence Galatasaray taraftarları, lig başlayana kadar şampiyonluğu kutlamalı."
Okan Buruk: "Yusuf Demir, Mathias Ross, Alexandru Cicaldau ve Olimpiu Morutan için kiralık formülünü kullanacağız."