Okan Buruk: "Başkanımız bu sene çok güçlü bir bütçeyle transfer işinde olacağının müjdesini verdi"

Sanki Dursun hocaya pembe tablo çizip yine cüzdanı göstermiş hakkımızda hayırlısı olsun ...

az ama öz tıransfer yapılmalı
hocaya extradan bi yardımcı verilmeli gibi
onun haricinde gideceklerden max gelir elde etmeye fokuslanılmalı
çok hamle yapmamızın zaruri olduğu 1 window değil
Gecrn sezon Alman kadın milli takimina giden yardimcisi vardı.Keskr onunla devam edilse.

Okan Hoca dürüst biri, açıklamaları da öyle oluyor. Ama bazen politik davranmak gerekir. Güçlü bir bütçemiz var dersen 1 yerine 2 isteyebilirler.

Okan Hoca dürüst biri, açıklamaları da öyle oluyor. Ama bazen politik davranmak gerekir. Güçlü bir bütçemiz var dersen 1 yerine 2 isteyebilirler.
Tam tersini düşün oyuncu satarken de tok satıcıyı oynayabilirsin...

Nelsson mu? 25 den aşağı olmaz.
Barış'ı mı istiyorsunuz 35 den aşağı kapımızı çalmayın.

Gibi gibi...

Şimdi hem baskanin taraftarı sakinlestirme çabası var hem de Okan hoca topu başkana atmış

En iyisini yapmış bence, başkan da bu şekilde açıklama yapmasını isteyerek topuğuna sıkmış olabilir.

En ufak hatada sorumlu bellidir

Meali, Erden Timur'u unutturmak için paraları saçacak. 2 sene sonra kurtulmak için uğraşacağımız 3.25 milyon maaşlı topçular hayırlı olsun.

Transferleri 1 ay içerisinde yaparak kampa yetiştirmek istiyoruz. Evet bekliyoruz..

Bence böyle olursa tepki alacağını biliyor dursun

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç sanmıyorum ya, hele de isimli topçular olursa kimse sallamaz maliyeti. İşler kötü giderse zaten saha sonuçlarından tepki alır, maliyet geri planda kalır. İşler iyi giderse de zaten hiç konuşulmaz. Taa ki 3 sene sonra bonservis ödeyemeyecek duruma geldiğimizde dank eder kafalara.

Çok disiplinli gitmek lazım da hiç sanmıyorum bunlar bu işi başarabilsin. En az hasarla bitse şu iki sene bari.

5 yıllık anlaşmalarla Belhandalar şimdiden hayırlı olsun

Tamamını şimdi izledim. Çok olumlu çok güzel konuşmuş. Transfer konusunu dikkate alırsak, geçen sezon olduğu gibi bonservis bedeli olmayan oyuncular peşinde koşmayacağımızı anladım. Taraftarın da kabul edeceği isimler ile imzaların atılacağının izlenimini aldım.
İcardi ve Muslera ile temasından anladığım onlarla uyum içerisinde olabilecek isimler olduğunu düşünüyorum... Hatta onları da ikna çabalarının içerisine çektiklerini düşünüyorum. Hafta sonu Milano da olma olayı bir tüyo olabilir.

Scout ekibinin aslında çok iyi oyuncular bulduklarını ama genelde o tip oyuncuların İngiltere İspanya İtalya Fransa gibi ülkeleri seçtikleri için çok haklarının verilmediğini belirtmesi güzeldi. Ne iş yapar bu scout ekibi diyenlere cevap niteliğinde bir cümle oldu...

Geri
Üst Alt