Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.614
- 3.503
- 1.618
Bu moucu tayfa pis sıçacak cundcum. Bana öyle geliyor. Diğerleri zaten bir alt ligde. Ama tabi abartırım, bende var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu moucu tayfa pis sıçacak cundcum. Bana öyle geliyor. Diğerleri zaten bir alt ligde. Ama tabi abartırım, bende var
Zaha da Ziyech de yeni transfer sayılabilir.Zaha bu sene yeni transfer sayılabilir açıkcası
Tete şutlanır gibi
Bütün gün absürt hayaller kurup fotoromanlar yazan, ufacık bir kötü haber geldiği zaman düğmeye basılmış gibi 180 derece dönüş yapıp öldük bittik bu sene kesin Fener şampiyon diyip beynimizin ırzına geçen bilinçli taraftar. İşin tuhafı bu döngü hiç bitmiyor. Çocuk hiçbir şeyden ders almıyor.İşte bilinçli bir taraftar
İyi forumlar
Hoca kendisi de söyledi Mertens'i biz 2. Forvet gibi de kullanıyoruz diye. Bats'ı öyle kullanablir ki pres işini Bats'ın bağlantı işini İcardi'nin yaptığı k bunu Başak'ta Demba Ba ve Crivelli ile yapmıştı. Maçına göre Ziyech kullanılabilir. Ha bana kalırsa Ziyech Arabistan'dan kontratı bulduğunda gider yerine 10 no alınır.hocanın 10 numaradan istediği şey pres
bunu da yapacak tek adam mertens
belki yunus ve keremi oraya devşirir yine
Prag ilk maçında İcardi.Batshuayi icin ödenecek maas ortada
Fener de yedek kaldigi icin ayrildi
Bizde de yedek kulubesinde oturmaya gelmezdi zaten
Bu yüzden batshuayi’nin mertens’in yerine kullanacagimiz belliydi bana göre
Hocanin da dedigi gibi baskilarda zaten 4-4-2 diziliyordu takim ama top bize gectiginde baglanti isini kim yapacak buna calismak gerekiyor ve calisilir da