Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.647
- 12.470
- 2.868
Zaha bu sene yeni transfer sayılabilir açıkcası
Tete şutlanır gibi
Tete şutlanır gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Okan Buruk: "Transferde en az endişeli olması gereken Galatasaray taraftarı. Şampiyon takımız. Transfer kolay değil. Transfer yapmak için hiçbir zaman transfer yapmadık.
Bende rahatim bu konuda.10 numara transferi yapılmayacak olmasına çok takılmamak lazım. Elinde Mertens var ve gerçek mevkileri 10 numara olan Hakim Ziyech ve Kerem Demirbay var. Bu sebeple sadece 2 ve 8 transferi olacak olmasına takılmıyorum.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendimizi kandırmayalım ndombele gelirken kim eleştirdi?Okan Hocam bak bunu yapma işte. Ndombele'nin neden ve nasıl olduğunu hepimiz gördük. Gerek yok böyle şeylere.
Adamin maasini uce katladilar. Olacak o kadar.Hocam ne yazıkki yönetimin kayığına binmiş durumda…
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendimizi kandırmayalım ndombele gelirken kim eleştirdi?
Olmadı tutmadı kimseyi suçlamamak lazım. Herşey bittikten sonra bak işte böyle oldu demek bana etik gelmiyor.
Mevcut yabancı kuralından dolayı buna mecburuz.Gitmesi muhtemel isimleri düştüğümüzde gün itibarıyla 2 tane yabancı oyuncu hakkımız var.Senede 50 60 maç oynayacaksan ve avrupada hedefin varsa mecbur geniş kadro kuracaksın
Sergio dan memnun değil
Mertens tek başına sezonu çıkaramaz
Dombele gitti
Yani bize enaz 2 tane ortasaha lazımken
Hocanın açıklamalarını anlamak zor
Yine de alınmak için alındığını düşünmüyorum.Çok kişi vardı bitik diyen. Ben izlemediğim için fikrim yoktu açıkçası. Mesele o değil yalnız, Erden Bey bile açıkladı limit meselesi çok geç çözüldüğü için ve de Ndombele orta saha almak zorunda olduğumuz için neredeyse en son tercih olarak alınmış.
Bence Ziyech'i daha çok 10 olarak oynatacaktir. Zaha left, Ziyech 10, Baris right. Ve form, sakatlik ve cezalara göre Mertens, Bats, Kerem Akt falan degisir. Kerem left, Mertens 10, Ziyech right falan.Mertens yerine adam bakılmayacak artık bunu unutalım (en azından bu sezon)
Bats daha çok biraz 4-4-2 ye döndügümüz zaman olur gibi. Gerçi 10 olarak oynatabilir ama efektif olarak baktigimizda saha içinde o 4-2-3-1/-4-3-3 -> 4-4-2 dizilise döner bence. Bats pres, top dagitimin falan pek yapamaz bence. Bizim diziliste sol kanat koyabilir belki ama 10 oynattigi zaman çift forvet gibi olur.Mertens in yerine Bats oynatmak her geçen saniye daha mantıklı geliyor bana.
Hiç transfer yapmasak bile şampiyon oluruz
İşte bilinçli bir taraftar10 numara transferi yapılmayacak olmasına çok takılmamak lazım. Elinde Mertens var ve gerçek mevkileri 10 numara olan Hakim Ziyech ve Kerem Demirbay var. Bu sebeple sadece 2 ve 8 transferi olacak olmasına takılmıyorum.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi