Okan Buruk: "Batshuayi'yi önde ikili ve farklı yerlerde kullanacağız"

Zaha bu sene yeni transfer sayılabilir açıkcası
Tete şutlanır gibi

Yine Avrupa hedefi yok muhtemelen tek orta saha alıp ne planlanıyor anlamak mümkün değil ki o bile ortada yok daha

10 numara transferi yapılmayacak olmasına çok takılmamak lazım. Elinde Mertens var ve gerçek mevkileri 10 numara olan Hakim Ziyech ve Kerem Demirbay var. Bu sebeple sadece 2 ve 8 transferi olacak olmasına takılmıyorum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20240710_120217-jpg.251742

Okan Buruk: "Transferde en az endişeli olması gereken Galatasaray taraftarı. Şampiyon takımız. Transfer kolay değil. Transfer yapmak için hiçbir zaman transfer yapmadık.

Okan Hocam bak bunu yapma işte. Ndombele'nin neden ve nasıl olduğunu hepimiz gördük. Gerek yok böyle şeylere.

10 numara transferi yapılmayacak olmasına çok takılmamak lazım. Elinde Mertens var ve gerçek mevkileri 10 numara olan Hakim Ziyech ve Kerem Demirbay var. Bu sebeple sadece 2 ve 8 transferi olacak olmasına takılmıyorum.

Bende rahatim bu konuda.

2 yabanci alınır satış durumuna göre 1 yabancı daha gelebilir.

Ben asıl sürpriz gelecek vadeden yerli oyuncu transferleri bekliyorum.

Okan Hocam bak bunu yapma işte. Ndombele'nin neden ve nasıl olduğunu hepimiz gördük. Gerek yok böyle şeylere.
Kendimizi kandırmayalım ndombele gelirken kim eleştirdi?

Olmadı tutmadı kimseyi suçlamamak lazım. Herşey bittikten sonra bak işte böyle oldu demek bana etik gelmiyor.

Kendimizi kandırmayalım ndombele gelirken kim eleştirdi?

Olmadı tutmadı kimseyi suçlamamak lazım. Herşey bittikten sonra bak işte böyle oldu demek bana etik gelmiyor.

Çok kişi vardı bitik diyen. Ben izlemediğim için fikrim yoktu açıkçası. Mesele o değil yalnız, Erden Bey bile açıkladı limit meselesi çok geç çözüldüğü için ve de Ndombele orta saha almak zorunda olduğumuz için neredeyse en son tercih olarak alınmış.

Senede 50 60 maç oynayacaksan ve avrupada hedefin varsa mecbur geniş kadro kuracaksın
Sergio dan memnun değil
Mertens tek başına sezonu çıkaramaz
Dombele gitti

Yani bize enaz 2 tane ortasaha lazımken
Hocanın açıklamalarını anlamak zor
Mevcut yabancı kuralından dolayı buna mecburuz.Gitmesi muhtemel isimleri düştüğümüzde gün itibarıyla 2 tane yabancı oyuncu hakkımız var.
Ama olurda Sayı 14e çıkarılırsa kesinlikle bir OS daha alınmalı ve dubois takımda kalmalı.o zman mükemmele yakın bir kadromuz olur

Çok kişi vardı bitik diyen. Ben izlemediğim için fikrim yoktu açıkçası. Mesele o değil yalnız, Erden Bey bile açıkladı limit meselesi çok geç çözüldüğü için ve de Ndombele orta saha almak zorunda olduğumuz için neredeyse en son tercih olarak alınmış.
Yine de alınmak için alındığını düşünmüyorum.

Aurier için bunu diyebiliriz ama ndombele transferini cok iyi hatırlıyorum herkes mutluydu.

8 numaraya hem ön tarafın yükünü taşıyacak hemde ince işler yapacak biri

Normal de 10 numara olmazsa olmaz bu takım için artık ama ben onu es geçtim.Dogru düzgün sag bek orta saha alınsın yeter.

Mertens yerine adam bakılmayacak artık bunu unutalım (en azından bu sezon)
Bence Ziyech'i daha çok 10 olarak oynatacaktir. Zaha left, Ziyech 10, Baris right. Ve form, sakatlik ve cezalara göre Mertens, Bats, Kerem Akt falan degisir. Kerem left, Mertens 10, Ziyech right falan.

Mertens in yerine Bats oynatmak her geçen saniye daha mantıklı geliyor bana.
Bats daha çok biraz 4-4-2 ye döndügümüz zaman olur gibi. Gerçi 10 olarak oynatabilir ama efektif olarak baktigimizda saha içinde o 4-2-3-1/-4-3-3 -> 4-4-2 dizilise döner bence. Bats pres, top dagitimin falan pek yapamaz bence. Bizim diziliste sol kanat koyabilir belki ama 10 oynattigi zaman çift forvet gibi olur.

İşte bilinçli bir taraftar
İyi forumlar

hocanın 10 numaradan istediği şey pres

bunu da yapacak tek adam mertens

belki yunus ve keremi oraya devşirir yine

Geri
Üst Alt