Okan Buruk: "Batshuayi'yi önde ikili ve farklı yerlerde kullanacağız"

Batshuayi icin ödenecek maas ortada

Fener de yedek kaldigi icin ayrildi

Bizde de yedek kulubesinde oturmaya gelmezdi zaten

Bu yüzden batshuayi’nin mertens’in yerine kullanacagimiz belliydi bana göre

Hocanin da dedigi gibi baskilarda zaten 4-4-2 diziliyordu takim ama top bize gectiginde baglanti isini kim yapacak buna calismak gerekiyor ve calisilir da

avrupa konusunda herhangi bir hedef vs oldugunu zannetmiyorum, bizim insanımız farklı dünyalarda yaşıyor bazen tıpkı euro 2024’te olduğu gibi geçen hafta. avrupa mavrupa biz türkleri hep kulüp bazında hem milli takım seviyesinde aşar. beklentileri ona göre ayarlamak lazım

Zaha bu sene yeni transfer sayılabilir açıkcası
Tete şutlanır gibi
Zaha da Ziyech de yeni transfer sayılabilir.

Ziyech de bakıyorum sezonun ilk yarısında kaç maçta katkı verdi bize? İçerde oynadığımız ManU maçı vardı ki gerçekten çok büyük oynadı, sonra ligde Samsun maçı vardı şut/orta karışık vurduğu top ile İcardi golü atmıştı, sonraki maçta Başakşehir karşısında güzel bir golü vardı, sonra Pendik maçında güzel bir golü vardı hani koca bir sezonun ilk yarısında 4 tane maç aklıma geliyor

Sonra ortadan bir kayboldu ciddi ciddi Mart ayında filan geri döndü

Zaha da ciddi ciddi kritik maçlarda işimize yaradı, ilk Kopenhag maçında beraberliği getiren asisti yaptı, ManU deplasmanında ilk golümüzü atmıştı, sonra Ankaragücü maçında cidden güzel bir gol attı, Kasımpaşa maçında güzel golleri vardı, sonra Hatay ve Alanya maçlarında skor yaptı, mesela bir Trabzon deplasmanında gerçekten oyun olarak çok iyi bir Zaha izledik hani 10 kere pozisyona girse 10 tanesini de gole çevirecek gibiydi Zaha o maçta. Konya, Antep ve Sivas maçlarında skor üretmiş.

Ama ciddi ciddi Zaha en son Ocak ayında Antep karşısında skor üretmiş bu sezon iş şampiyonluk yoluna giderken hiç skor katkısı vermeyen hatta doğru düzgün oynamayan bir Zaha vardı

Ciddi ciddi Zaha ve Ziyech doğru bir çalışmayla yeni transfer statüsünde benim gözümde. Sezonda 55-60 maça çıkacağız çok uzun bir sezonun ilk yarısında da son düzlükte de işimize yarayacak oyuncular bunlar

Çift forvet oynanacaksa Zaha, Ziyech, Barış, Kerem boşa çıkar. Bunları da oynatacağım desen güçlü rakiplere karşı savunma zaafiyeti olur. Anca Mertens yerine 10 numara olarak oynayabilir ama o da ne derece verim sağlar bilemem. Kaldı ki geçen sezonki Mertens olacaksa kadroya en başta yazılacak isimlerden biri olur. Nasıl bir taktiksel dizilim olacak acaba. Ben pek olası görmüyorum Icardi ve Batshuayi ilk 11'lerini.

İşte bilinçli bir taraftar
İyi forumlar
Bütün gün absürt hayaller kurup fotoromanlar yazan, ufacık bir kötü haber geldiği zaman düğmeye basılmış gibi 180 derece dönüş yapıp öldük bittik bu sene kesin Fener şampiyon diyip beynimizin ırzına geçen bilinçli taraftar. İşin tuhafı bu döngü hiç bitmiyor. Çocuk hiçbir şeyden ders almıyor.

Her sene aynı halt..
Bizden uzun vadede ne avrupada nede ekonomik olarak hiç bir halt olmaz.Bu senede şikecilere kaptırırlar şampiyonluğu kadro yeterli demeye devam edersiniz.

Gitmesi gereken Oyuncuları satamayacaksanız niye yönetici olursunuz.Bende yaparım o yöneticiliği.bırakın mahaşı yüksek olanları ne kadar yetersiz varsa kampa götürüyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocanın 10 numaradan istediği şey pres

bunu da yapacak tek adam mertens

belki yunus ve keremi oraya devşirir yine
Hoca kendisi de söyledi Mertens'i biz 2. Forvet gibi de kullanıyoruz diye. Bats'ı öyle kullanablir ki pres işini Bats'ın bağlantı işini İcardi'nin yaptığı k bunu Başak'ta Demba Ba ve Crivelli ile yapmıştı. Maçına göre Ziyech kullanılabilir. Ha bana kalırsa Ziyech Arabistan'dan kontratı bulduğunda gider yerine 10 no alınır.

Batshuayi icin ödenecek maas ortada

Fener de yedek kaldigi icin ayrildi

Bizde de yedek kulubesinde oturmaya gelmezdi zaten

Bu yüzden batshuayi’nin mertens’in yerine kullanacagimiz belliydi bana göre

Hocanin da dedigi gibi baskilarda zaten 4-4-2 diziliyordu takim ama top bize gectiginde baglanti isini kim yapacak buna calismak gerekiyor ve calisilir da
Prag ilk maçında İcardi.

- Muslera
Doue Sanchez Nelsson/Apo Köhn
Torreira Transfer
Barış Alper Zaha/Kerem
İcardi Batshuayi

Böyle birşey yapacak hoca sanırım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligimizde savunma umrumda degil dalın 10 tane atın

Geri
Üst Alt