Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.849
- 2.068
- 553
Hangi kritik maçları verdi.Sana kızgınlığım hala geçmiş değil. Her kritik maçta kayıpsın. Merak etme Galatasaray taraftarı takımını motive eder, şampiyon yapar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi kritik maçları verdi.Sana kızgınlığım hala geçmiş değil. Her kritik maçta kayıpsın. Merak etme Galatasaray taraftarı takımını motive eder, şampiyon yapar.
BJK maçı 3-1 öneyken, yarım saat vardı. 4. golü bulsak şampiyon olacaktık ama ekipten hiç kimsede ne hırs nede inanç vardı.1 gol averajla bjkye kaybedilen yila bakabilirsin
son macta full evlatlarini oynatip farkli galibiyetin önüne gecmisti
ft ile son sampiyon oldugumuz senelerde derbileri sut cekmeden tamamliyorduk genelde
ne reaksiyon oluyordu sahada ne de inanc
özellikle bir ara deplasman ve korner fobisi olustu la bizde ft yüzünden
bu kadar da balik hafizali olmayin kardesim
OLdu.Daha iki günce bizi rezil rüsva ettin bu ne rahatlık
O anüsoğluanüsleri sahasında domatıp sevene kadar sen yoksun okan
fb sampiyon olacaksa bosa beklemeyelım
sevgili sergen bu gibi konulara daha asinadir elbet . yine de asagidaki vidyoyu buraya ikinizin arasindaki sohbete ilisik eklemek istedim ,maksat fikir alis verisi olsun :
saygi ve selamlar.
sevgili sergen bu gibi konulara daha asinadir elbet . yine de asagidaki vidyoyu buraya ikinizin arasindaki sohbete ilisik eklemek istedim ,maksat fikir alis verisi olsun :
saygi ve selamlar.
Jupiter dongusunu de ben söyledim bunlara twitterda ahahahhahahGalatasarayin jupiteri de ikizlerde bu arada,bu sene olalım da seneye icinde biseyler söyleriz
![]()
Merhaba canım
Merhaba canımyeni avatarimi beğendin mi adı dimitri,rus süper zeka bi bebek
Olacağız,yani keşke bana değil okan hocaya guvenseydinizharika 1 avatar
peki şamp olacak mıyız inşallah
O da doğru, fatih hoca da çok yanlış yaptıBJK maçı 3-1 öneyken, yarım saat vardı. 4. golü bulsak şampiyon olacaktık ama ekipten hiç kimsede ne hırs nede inanç vardı.
Olacağız,yani keşke bana değil okan hocaya guvenseydiniz![]()
Herkes bi fatih terim olamayacagini anladi en azindan,bu da bi dersokan hoca malesef geçen gün takımı imha etti
derbi oncesi yaptigim son yorum da ozellikle belirttigim nokta ,Dinçer hoca isin piri de takimlarin haritasiyla,tarotla olacak bi is değil bu.Galatasaray fb macindaki gibi istemezse hicbisey yapamayız.ote yandan Galatasaray aksini söyleyen herkesi gömer