Okan Buruk: “Bayrakları hazırlayın, tarih yine bizi yazacak!”

1 gol averajla bjkye kaybedilen yila bakabilirsin

son macta full evlatlarini oynatip farkli galibiyetin önüne gecmisti

ft ile son sampiyon oldugumuz senelerde derbileri sut cekmeden tamamliyorduk genelde

ne reaksiyon oluyordu sahada ne de inanc

özellikle bir ara deplasman ve korner fobisi olustu la bizde ft yüzünden

bu kadar da balik hafizali olmayin kardesim
BJK maçı 3-1 öneyken, yarım saat vardı. 4. golü bulsak şampiyon olacaktık ama ekipten hiç kimsede ne hırs nede inanç vardı.

Hoca o vakit nwci bizimle beraber izleme, ozaman zaten kazaniriz

Hatırladığım bir sezon var. Son maçta kendi evimizde A.Gücüne yenilip FB yi şampiyon yapmıştık. Büyük hayal kırıklığıydı. 20 seneden fazla olmuştur. M Denizli onlardaydı.

Bayraklar hazır asılmayı bekliyor ilk 20 dk çekin fişi yeterki

sevgili sergen bu gibi konulara daha asinadir elbet . yine de asagidaki vidyoyu buraya ikinizin arasindaki sohbete ilisik eklemek istedim ,maksat fikir alis verisi olsun :

saygi ve selamlar.

Dinçer hoca isin piri de takimlarin haritasiyla,tarotla olacak bi is değil bu.Galatasaray fb macindaki gibi istemezse hicbisey yapamayız.ote yandan Galatasaray aksini söyleyen herkesi gömer

Jupiter dongusunu de ben söyledim bunlara twitterda ahahahhahah🤣🤣🤣🤣hepsi benim söylediğimi söylüyor yuhhhh Galatasarayin jupiteri de ikizlerde bu arada,bu sene olalım da seneye icinde biseyler söyleriz 🙂

Çocuğu geçen gün şampiyonluk için tur attıramadım yatıyor kalkıyor ne zaman tur atacağız diyor. Hata yapmayın. Yüzümüzü kara çıkarmayın.

Dinçer hoca isin piri de takimlarin haritasiyla,tarotla olacak bi is değil bu.Galatasaray fb macindaki gibi istemezse hicbisey yapamayız.ote yandan Galatasaray aksini söyleyen herkesi gömer
derbi oncesi yaptigim son yorum da ozellikle belirttigim nokta ,
macin ilk saniyesinden sakin kalip, sahaya odak yapmamiz gerektigi... malesef hem takim / hem taraftarlar bu denklem den uzak bir goruntu de idi -baslangictan mac bitimine dek.

mac onu istatistiksel bir noktaya da deginmistim. son yillarda derbilerde ustun olmamizdaki bold etken salt sahaya odak yapmamiz, sakin kalip, kompakt ,ozguvenli oyun anlayisimizdi.

puan/lar kaybettigimiz fb maclarinda -dikkat ederseniz genel de mac baslamasina dakikalar kala psikolojik olarak kirilma yasadigimiz ,pasifize, demorelize vs edildigimiz , tum bunlarin macin baslamasiyla beraber mac bitimine dek de devam etmesi ile sonuclanan kayip puan/lar dolayli maclar olmasi - tesaduf degil .

bu son oynadigimiz derbi de saha ici ve saha disi ruh halimiz tam da rakibin istediigi kivam da idi, malesef puanlari sifir reaksiyonla ellerimizle verdik.

mevcut baslikta onceki mesajimda da ozellikle belirttigim gibi ; artik derbi geride kaldi. taraftarlar olarak bugune donmeli.takima destek cikilmali. o iyidi,bu kotuydu,bunlar sezon biter dolu dolu detaya dokulur. suan tek gercek : sinerji ve konsantrasyon.

hayirlisiyla istedigimiz sonucla bu sezonu da sampiyon kapayacagiz. - inancim tam.

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt