GSC Haber Okan Buruk: "Bazen hakem hatalarını da yenmelisiniz ama 2-1'den sonra rakip bizden daha iyi oynadı"

Penaltı pozisyonu dışında hakemin kararları bize yakındı, kırmızı kart yorum, çok birşey diyemem.

Kulübe tekmelemekle de olmuyor bu işler.
Hoca dedigin biraz sakinlik ortaya koyacak. Onu goren oyuncular acaba ne dusunuyor? Onlari yapacagina git 60’da aldirdigin oyunculari sok da bari biraz enerji gelsin. Sonucta bu adamlari ben aldirmadim. Tam bir rezillik.

Kardes whataboutism yapan sensin. Maci kazanan kim? Kirmizi kart olsa, penalti verilmese hikayesini yazan sensin. Once bir yazdiginin ne anlama geldigini ogren lutfen.
Sana simdi gidip Young Boys mu hatirlatayim, yoksa o cok sevdigin hocanin deplasman karnesini mi? Osimhen aldiktan sonra bir tane CL’de tur cikti diye gidip Pep’mi ilan edelim efendiyi? Sen Okan’i seviyorsun diye biz de sevmek zorunda degiliz.
Takımın hakkı yenilmiş açık açık siz hocaya olan nefretinizi Gs nin önüne geçiriyorsunuz. Bir tane tur geçti dediğini 13 yıldır yapan takım olmadı TR de. Yazdığım şey maçın kaderini değiştiren o iki pozisyon oldu dedim. Gelip o kırmızıyı verse maçı döndüremeyeceklerdi diyerek whatabouism i yapan sensin.

Ben de sana juve yi 5 lediğimizi mi
tottenham ı osurttuğumuzu mu
liverpool u aynı sene 2 kere yendiğimizi mi
m.utd ı deplasmanda (osimhensiz) yendiğimizi mi hatırlatayım?

Ilk golu nasil yedigimiz konusunda kendimizi elestrilmeliyiz hoca.

Ustumuze gelmedi adamlar, 1-0 basladik sayilir maca, ikinci gol icin neden daha fazla uretemedik? Ya da daha rahat uretemedik

Adamlar ikinci yari biraz daha farkli basladi, ama 5 dk boyunca sovup saginsolu tekmeleyecegine sahada kalmaliydin hoca kusra bakma. Kac senedir cok yasadik benzer mac ici sekanslari.

Kisaca osimhen yoksa ayni presi uygulayamazsin, torreira iyiydi ama penaltidan sonra gene bosluk birakti , hatta penalti pozisyonunun gelisiminde adam saranin arkasinda topu tuttu, ee nerede torreira orda? (Sara da hatali aldirmayacaksin tabii orada ama karsiinda adam yoktu?)

Osimhensiz-yildiz forvetsiz oyun planlamasinda gene sinifta kaldi bence. Kocaeli ve trabzon maclari da var daha benzer test niteliginde.

Daha etkili oyunumuz olsaydi hakem hatalarini "fark daha erken acilmaliydi" diyerek bakacaktik.

Son düzenleme:
Takımın hakkı yenilmiş açık açık siz hocaya olan nefretinizi Gs nin önüne geçiriyorsunuz. Bir tane tur geçti dediğini 13 yıldır yapan takım olmadı TR de. Yazdığım şey maçın kaderini değiştiren o iki pozisyon oldu dedim. Gelip o kırmızıyı verse maçı döndüremeyeceklerdi diyerek whatabouism i yapan sensin.

Ben de sana juve yi 5 lediğimizi mi
tottenham ı osurttuğumuzu mu
liverpool u aynı sene 2 kere yendiğimizi mi
m.utd ı deplasmanda (osimhensiz) yendiğimizi mi hatırlatayım?
Sen Okan hocana guvenmeye devam et. Sana daha fazla cevap verme geregi duymuyorum.

Takımın eksik yerleri geçen seneden beri belli olmasına rağmen oralara transfer yapmayan yaptıramayan sen 4 senedir takımın başında olmasına rağmen bir gıdım ileriye gitmeyen futbolu oynatan sen ilk 2 sene İcardi son 2 sene Osimhen sayesinde şampiyon olan sen her sene şampiyonlar ligine hüsranla başlamamızı sağlayan sen saha kenarında itici itici hoplayan zıplayan sen ama hakem bir penaltı vermedi diye yenildik evet.

Hocam bırak şu hakem işlerini. Sen oyunu neden kaybettin bunlardan bahset. Evet Hakem kötüydü ama sen iyi miydin bundan bahset. Dün Sporting teknik direktörü takımını ve haddini bilerek oynadı senin önde basacağını ve geçiş hucumları yakalayacağını biliyordu ve sen göz göre göre bu tuzağa düştün. Öndeyken ve berabereyken rakip kaleciye 4-5 kişi basmanın anlamı nedir. Kaç yıldır bu arenadasın hiç mi bir şeyleri değiştirmek gelmedi aklına. Korkarım asla elit seviye bir hoca olamayacaksın.

Kırmızı kart verilebilseydi maç bambaşka bir yere kırılır mıydı endişelerim var.
Penaltı verilmeseydi oyun o saatten sonra yine bizim elimizde kalır mıydı, o konuda da endişelerim var.

Bizimle denk veya bizden daha iyi takımlara karşı oynarken 5-10 dakikalık bir konsantrasyon kaybı bizim maçı kaybetmemiz için yeterli oluyor. 4-5 senedir aynı sorun var.
Okan kötü bir teknik direktör değil bence, ve iyi de bir Galatasaraylı olduğunu düşünüyorum.
Fakat Galatasaray'ın hedeflediği ve olmak istediği yerler ile Okan'ın örtüşmediği noktalar çok fazla. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene geldiğimiz noktayı aşabilmemiz çok zor.

Kendi adıma kırmız kartın ağır olacağını ama penaltı pozisyonunun temiz olduğunu ve vardan dönmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama dediğim gibi ben bu maçı hakem kararlarıyla yorumlamam Mr Okan Buruk'a soruyorum Saha kenarında kulübe tekmelemek nedir ya sen Galatasaray'ın hocasının verdiğin görüntülere bak. Her maç Sarı Kart görmeye de alıştın. Bizden ne farkın var kulübede.Bir ağırlığın bir duruşun olsun kenarda.

çünkü kırılgan bi takımın var hocam. çok kasarak bi oyun oynamaya calısıyor takım aksi bir seyler yasanınca sahada dağılıp gidiyor. sonra allah ne verdiyse. genelde de patlıyoruz zaten buraya gelince iş. çoğu cl maclarında iyi oynuyoruz bence ama bu takımın ekstra konsantrasyonuyla oluyor. bu konsantrasyon neden tüm maça etki etmiyor onu tartısmak lazım. bir de şu top bizdeyken oyunu açma sorunsalımızı çözün artık ya. öndeyken genelde hep iyi bir sans daha yakalıyoruz ama atamıyoruz nası oluyosa bu kadar iyi ayakların bu sonucu görememsi gercekten ilginç. 2 olsa şu mac bambaska seyler konusacağız gene atamadık gene patladık. 4 5 e de giderdi bu mac. frankfurd macı gibiydi. benzer seyler yasayıp farklı sonucları da almalı su takım artık.

bunca senedir hep aynı senaryo ve sanıyorum ki şu problemi çözmediğin sürece kariyerinde ciddi atlama yapamayacaksın. seviyemiz takımlarda calısmaya devam edersin yurtdışı da olsa. takımın full konsantre oynadığı oyun güzel ama sürekliliği olmadığı için kastıkları zaman belli dakika yapabildikleri bir sey topcuların. golü yedikten sonra da dağılıyoruz 5 dk ya rakibe 3 şans falan veriyoruz. bunu ligde, avrupada oynayanı, oynamayanıyla oynatman lazım senin. büyük hocalık burda ayrılıyor işte. dünki maçı güle oynaya kazanması lazımdı bu takımın.

Hakem ile ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Penaltı pozisyonu bence de penaltı değildi ama onun dışında adam bizi ezmedi ve çok saçma kararlar vermedi. Onu da geçtim, biz ne oynadık da hakeme suç buluyoruz?

O iki pozisyon maçı değiştirdi ya hani? Ayrıca hakem bok gibiydi. Senin topçularını yaka paça indirdiler hepsine devam çaldı. Suarez kaç kere top ile alakasız Sanchez ve Uğur a faul yaptı 1 kez kart çıktı.
He çok iyiydi; hoca nefretiniz Gs nin önüne geçmiş.
Alakasi yok. Bizim oyuncular ne kadar yere çekildilerse adamlarida biz çekip attik faul çalinmadan. Adamin hatalari VARlik.

Hakemlere bu kadar takilmak zaten Türkiyedeki dis etkenlere suçu vermek stratejisi ve kafa yapisina uyan bir mentalite.

Biz sorumlu degiliz, suç baskasinin.

Kırmızı kart verilebilseydi maç bambaşka bir yere kırılır mıydı endişelerim var.
Penaltı verilmeseydi oyun o saatten sonra yine bizim elimizde kalır mıydı, o konuda da endişelerim var.

Bizimle denk veya bizden daha iyi takımlara karşı oynarken 5-10 dakikalık bir konsantrasyon kaybı bizim maçı kaybetmemiz için yeterli oluyor. 4-5 senedir aynı sorun var.
Okan kötü bir teknik direktör değil bence, ve iyi de bir Galatasaraylı olduğunu düşünüyorum.
Fakat Galatasaray'ın hedeflediği ve olmak istediği yerler ile Okan'ın örtüşmediği noktalar çok fazla. Şampiyonlar Ligi'nde geçen sene geldiğimiz noktayı aşabilmemiz çok zor.
Cenk abi futbolda saniyenin bile önemi çok büyükken sen 5-10 dakikalık konsantrasyon kaybı diyorsun ki,5-10 dakika yazdığın şey arasında bile 2 kat zaman farkı var

Öyle konsantrasyonu kaybedersen 3 farktan hatta 4 farktan yine maç verirsin ki Okan Buruk döneminde vermişliğimiz var 2 farktan 3 farktan maçları o şekilde

Alakasi yok. Bizim oyuncular ne kadar yere çekildilerse adamlarida biz çekip attik faul çalinmadan. Adamin hatalari VARlik.

Hakemlere bu kadar takilmak zaten Türkiyedeki dis etkenlere suçu vermek stratejisi ve kafa yapisina uyan bir mentalite.

Biz sorumlu degiliz, suç baskasinin.
Adam topçunun karnına tekme atıyor, milim temas olmayan pozisyonda penaltı veriyor ama sorun hakemlere takılmak.
Real madrid için o yüzden bütün Avrupa hakem kayırması diyor
Arjantin in final oynamasına keza öyle. Onları söyleyenler de mi Türk yoksa?

Cenk abi futbolda saniyenin bile önemi çok büyükken sen 5-10 dakikalık konsantrasyon kaybı diyorsun ki,5-10 dakika yazdığın şey arasında bile 2 kat zaman farkı var

Öyle konsantrasyonu kaybedersen 3 farktan hatta 4 farktan yine maç verirsin ki Okan Buruk döneminde vermişliğimiz var 2 farktan 3 farktan maçları o şekilde
Kesinlikle katılıyorum.
Özellikle şampiyonlar liginde değişik bir huyumuz oluştu. Pilimiz tükenene kadar hücum baskısı yapıyoruz rakiplere ve iyi oynuyor gözüküyoruz o anlarda. Ama tabi bu oyunun bir de geri dönüşü var, gücümüz tükenmeye başladığında, bu presi çeşitli nedenlerle sürdüremediğimiz dakikalarda veya rakibin gösterdiği en ufak bir reaksiyonda dağılıyoruz.
Mesela ekran başında izleyen birçok kişi takımın 5 dakika içerisinde gol yiyeceğini anlıyordur.

Adam topçunun karnına tekme atıyor, milim temas olmayan pozisyonda penaltı veriyor ama sorun hakemlere takılmak.
Real madrid için o yüzden bütün Avrupa hakem kayırması diyor
Arjantin in final oynamasına keza öyle. Onları söyleyenler de mi Türk yoksa?
O iki pozisyonda VAR devreye girmeliydi 100% ama bizim kafa yapimizda su var malesef: hakem suçlu ve biz suçsuzuz.

Hoca bunu söylüyor çünkü ve eminimki buna kendiside inaniyor. Bize lazim olan hocanin bunlari görüp ve bunlari söylemesi lazim:

1. Çok basit pas hatalari yaparak adamlari kontraya çikmaya davet ettik. Malesef Baris toplari tutamadi (ve bu tercih yanlisti), Yunus, Sane ve Sara çok saçma pas hatalariyla takimi çok kosmaya zorladilar. Her top kaybi tüm takimi geri kosmaya zorladi ve yipratti.

2. Baris rolünü yapamadigini gördükten sonra oyuncuyu degistirmek yerine, Sane inanilmaz kötü ilk yarisindan sonra iki oyuncuyla 2. yariya baslamakla hata yaptik.

3. Sanchez pozisyonundan çikip olmamasi yerlerde gereksiz mudahale etmeye çalisirken kendi pozisyonunu bos birakip ve geç kalmasiyla golü yedik ve pozisyon verdik. Bu hatalari Abdulkerimde yapiyor ve bu hatalardan ders çikarmamiz gerekiyor.

Sen hakem hakem derken kendini gelistiremiyorsun. Kimse penalti demiyor, kimse kirmizi karta degil demiyor. O bilinem etken ama biz senelerdir Avrupaya gidip deplasmanda böyle maçlari oynayip ayni hatalari yapmamiz zaten bu öz elesterinin eksik olmasi, hatalardan ders çikarmamamizin bir belirtisi.

Vallahi önce kendisini acilen çeki duzen versin. Galatasaray'ın hocası daha kenarında küfür edemez. Adamlar Türkçe bilmiyor diye o.cocugu Allah belanızi versin demek ne demek?

İcardi ile çocukları Galatasaraylı yaptık dedik takımın hocasına bak. Ayrıca o okuduğun belalar gün gelir seni bulur hoca. Bu işin şakası yok.

Acilen kendinizle çeki düzen ver. Utandım

Geri
Üst Alt