Okan Buruk: "Belki uzun zamandır şut olarak değil, oyun olarak Bayern Münih’in ezildiğini kimse görmemiştir"

Okan Buruk: "Grubun en iyi takımına karşı, 36 maçtır yenilmeyen takıma karşı kendi gücümüzü gösterdik. Diğer maçlarda da böyle olacak. Hedefimiz gruptan çıkmak."

ne gerek var bu ergen açıklamalara..munihe gıdıcez adamlara extra motıve bu konuşmalar.

Böyle konuş ki deplasmanda 7 8 tane atsınlar. Ne gereksiz bi laf yav sen hocasın hoca taraftar değil.

Okan Buruk: "Değişiklik yapıyordum, Kazımcan biraz aksamaya başlamıştı, orayı değiştiriyordum gol yedik. Yorgunluk normal. Üç gün önce derbi oynadık. Bayern'e karşı da yorulduk, değişiklik yapmak istedik maalesef olmadı."

Tüh tam oyuncu değiştirecekmiş olmamış :(
Kader kısmet hocam böyle şeyler bi daha ki sefere olur inşallah.

Deplasman da olsaydık bu açıklamayı yap ama daha deplasman var hiç stratejist değilsin hoca

Okan Buruk: "Değişiklik yapıyordum, Kazımcan biraz aksamaya başlamıştı, orayı değiştiriyordum gol yedik. Yorgunluk normal. Üç gün önce derbi oynadık. Bayern'e karşı da yorulduk, değişiklik yapmak istedik maalesef olmadı."
Dejavu gibi,hep ayni seyi soyluyor.
Demek ki biraz daha erken degistirmen gerekiyor,anla artik

İlk 45 dk ezdik geçtik ama ikinci yarı daha dengeli oynamamak riski çok arttırdı.

Rakipte herkes hızlıyken ısrarla geniş alan bırakmak bence böyle rakiplere karşı hata. Manu deplasmanında da burada da yediğimiz gollerin geneli kontra

Neyse üçüncü olalım kafi bana.

İlk 45 dk ezdik geçtik ama ikinci yarı daha dengeli oynamamak riski çok arttırdı.

Rakipte herkes hızlıyken ısrarla geniş alan bırakmak bence böyle rakiplere karşı hata. Manu deplasmanında da burada da yediğimiz gollerin geneli kontra

Bu maçta alınacak 1 puan altın değerindeydi. Aynı şeyi düşündüm. Yorulacağımız da belliydi. Bazen abartmamak da gerekiyor. Çok atletik oyuncuları var, tek hatada gol yapıyorlar.

Temel hata orası zaten maalesef önem gösterilmedi

Bu boyle 2 kere oldu. Tam degisiklik yaparken gol yeme olayi. O yuzden onceden bunu artik erken farketmeli.

Haklısın da ezdik falan demeyeydin hocam. İkinci maç var : )

Sol bek pozisyonu için düşünceleriniz olacak?

Okan Buruk: "Angelino'nun önemli özelliği ofansifliği savunmasından ziyade. Temaslı ve savunma oyununda Kazımcan'a süre verdik. İkisi arasında bu düşünceyi gördüm. Tabii ki oyun içerisinde Abdülkerim'i de burada kullandık ama merkezde de iyi giden bir savunma ikilimiz var."

Abdülkerim?

Okan Buruk: "Abdülkerim sol bek oynamayı sevmiyor. O yüzden kendisini orada oynatmayı düşünmüyorum"

Okan Buruk: "Angelino, buraya gelmesini çok istediğim ve beğendiğim bir oyuncu. Benim listemin başındaydı"

Orta saha?

Okan Buruk: “Benim kulübeden gördüğüm Kaan ve Torreira’nın iyi gittiğiydi. Hem baskıyı hem de savunmayı iyi yapıyorlardı. Oyun içerisinde 3’lüye dönebilirdik bir sürü şey yapabilirdik sonuçtan sonra bunlar konuşulabilir. Kondisyon olarak geride kaldığımızı söyleyemem.”

Okan Buruk: “Bazen Torreira sahada yorgun gözükebiliyor ama maçı toparlayıp bitirebiliyor. Bugün de maçı çok rahat bitirdi.”

takımın icardi hariç en iyisi şu an, orijini olan mevkiden koparmak doğru değil bence de
lakin nelssonun kulübede kalması planlama hatasıdır bence, gönderilmeliydi davinson alınacaksa.

Geri
Üst Alt