- 16 Haziran 2010
- 204.098
- 156.198
- 6.838
Okan Buruk: "Grubun en iyi takımına karşı, 36 maçtır yenilmeyen takıma karşı kendi gücümüzü gösterdik. Diğer maçlarda da böyle olacak. Hedefimiz gruptan çıkmak."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç belli olmaz, bugün kaçanları yarın atmaya başlarız. Sağımız solumuz belli olmuyor malumEkibimizin 50 tane pozisyon harcaması

Valla hırs yapacakları çok belli. Muhtemelen soyunma odasına manyağa bağlamış halde girdi hepsi. 2.maçta arkada açıklar vermeleri kaçınılmaz. Zaha falan artık toparlasın bi zahmet nerede o 60 m depar atan adamİnşallah kanks da Allahsız bunlar ama yav![]()
Bünyeye geçen sezon ki Başakşehir maçından lazım.Hiç belli olmaz, bugün kaçanları yarın atmaya başlarız. Sağımız solumuz belli olmuyor malum![]()
Aynen öyle, bu takımı öyle bir maç ayağa kaldırır. Gerçi o maçtan sonra da yine bir süre kaçırmaya devam edip Fener'e patlamıştık ki patlamış halimiz bile 6-7 gol kaçırmıştı o gün.Bünyeye geçen sezon ki Başakşehir maçından lazım.
Dejavu gibi,hep ayni seyi soyluyor.Okan Buruk: "Değişiklik yapıyordum, Kazımcan biraz aksamaya başlamıştı, orayı değiştiriyordum gol yedik. Yorgunluk normal. Üç gün önce derbi oynadık. Bayern'e karşı da yorulduk, değişiklik yapmak istedik maalesef olmadı."
Bu maçta alınacak 1 puan altın değerindeydi. Aynı şeyi düşündüm. Yorulacağımız da belliydi. Bazen abartmamak da gerekiyor. Çok atletik oyuncuları var, tek hatada gol yapıyorlar.İlk 45 dk ezdik geçtik ama ikinci yarı daha dengeli oynamamak riski çok arttırdı.
Rakipte herkes hızlıyken ısrarla geniş alan bırakmak bence böyle rakiplere karşı hata. Manu deplasmanında da burada da yediğimiz gollerin geneli kontra
Neyse üçüncü olalım kafi bana.
Temel hata orası zaten maalesef önem gösterilmediİlk 45 dk ezdik geçtik ama ikinci yarı daha dengeli oynamamak riski çok arttırdı.
Rakipte herkes hızlıyken ısrarla geniş alan bırakmak bence böyle rakiplere karşı hata. Manu deplasmanında da burada da yediğimiz gollerin geneli kontra
Neyse üçüncü olalım kafi bana.
Bu boyle 2 kere oldu. Tam degisiklik yaparken gol yeme olayi. O yuzden onceden bunu artik erken farketmeli.Okan Buruk: "Değişiklik yapıyordum, Kazımcan biraz aksamaya başlamıştı, orayı değiştiriyordum gol yedik. Yorgunluk normal. Üç gün önce derbi oynadık. Bayern'e karşı da yorulduk, değişiklik yapmak istedik maalesef olmadı."