GSC Haber Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"

Fener maci sonrasi soylemistim hoca mental olarak iyi durumda degil

Vay be yine hakem suclu olmus oyunu durmadan durdurdugu icin.

şu futboldan sonra mhk başkanı fln demeye utanır insan biz iyi oynadık diyorsan net körsündür. Takım sadece bu maçta değil haftalardır kötü oynuyor ruhun duymuyor.

Bir sus be adam fatih terim döneminde ne rezillikler yaşandı adam hiçbir zaman bir şeyin arkasına saklanmadı

Yine hakem, yine bahane, yine sorumluluk almamak… gerçekçi değilsin, sahtesin ve bu sahnelik bu korkaklık hiç Galatasaray’a yakışmıyor… 20 kelimesin 10’u hakem olmuş farkında değil.. fenerden mou’dan farkın nerde?

150 milyon daha harcayıp da yazın rotasyona hamle yapsaydınız ya arkadaş madem kışın transfer zor oluyor. Oyuncu değişiklik sayısı 5, bunun bir anlamı var değil mi? Yedeksiz kadro kuruyoruz, rezilsiniz rezil. Beceriksizler.

Hoca boş yapiyorsun hoca. MHK'mı dedi takımı 10 kişiye mahkum et yedek alma diye, MHK mı dedi İcardi'ye 90 dakika tahammül et diye, MHK mı dedi 4 senedir bir tane hücum organizasyonun olmayacak diye. Bak gerçekten bu geceye kadar seni hep desteklerim ama yeter Vallahi yordun yeter. İyice irrite etme insanları "hatalar yaptık daha iyi olacağız" de git. Sürekli bahane bulmak koca Galatasaray camiasına yakışmıyor yeter...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herif konuştukça daha rezil bir herif oluyor. Bos boş konuşuyor anca sanki genç oyuncu parlatma makinesi

Dikkat ediyormusunuz 4 yıldır nolursa olsun hocaya destek olan şampiyon olacaz diyen pozitif arkadaşlar bile yelken indirdiler,yolun sonu gorunuyor artik

Hakem hakkındaki teşhisi bile hatalı.Bize yapılan faıllerde maşallah hiç durdurmadı.Ama adamlara ufacık müdahelede çaldı..Federasyon başkanı denen namsusuz şerefsiz apaçık düşmanlık ediyor.Hala yok hakemler oyunu durduyor yok oynatmıyor cart curt..Yatacak yeriniz yok yatacak.
Adamın Doğru yaptığı tek bir iş yok.

illa alınacak dediğin adam nerde birader kaç ay oldu. ayrıca sende gidip 3 büyük ligden teklif adamlara sulanma. başka adamlara bak.

Icardi ve yunusu gördükten sonra ben 17k fratesti en azından 10 no.oynat no langa fitim.En azından kanada atarız barışta icardi yerine forvete geçer kurtuluruz

Agam.bizimle egleniyir. Taraftara atar gider yaparken dusunecektin. Şimdi oyuncular glemek istemiyormuş. Onlar gelse de gelmese de sen defol git

Rakibin 3 adam almış alan alıyor kardeşim boş bahaneler bunlar.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dalga mı geçiyorsun be adam, korneri kullanmaya bile salına salına giden bir takım izledik maçta. Biz rakipten çok mu hızlı oynamaya çalıştık. Sallai taç kullanacak 30 sn sağına soluna bakıyor. Ceza sahasında eksik kaldık diyor bir de. Onu biz de görüyoruz, niye kaldık hele onu söyle bakalım söyleyebilirsen.

Hakem oyunu durduruyor da biz çok mu hızlı oynamaya çalışıyoruz.

Geri
Üst Alt