GSC Haber Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"

Okan Bahaneler Buruk.

Bu adam konuşmasın artık.

CL'nin en yaşlı 4.kadrosuyduk galiba. Geçen okumuştum bir istatistik tablosunda. Hala gidip nerede yaşlı ruhsuz bitik yıldız eskisi varsa onu kovalıyor. Barış Alper'leri Boey'leri bulamıyor veya yaratamıyor.

daha 1 hafta önce ayın 28 ni bekliyoruz diyordun şimdide oyuncular gelmek istemiyor diyorsun. bir dediğin bir dediğini tutmuyor.

Kışın almak zorsa yazın niye aldırmadın?

Transfer döneminde 5 bin tane oyuncu transfer olmuş.
Millet 3 tane adam aldı. City bile 4. transferini yaptı boş boş hikaye anlatma

hahahhahahahahhah bahaneler bahaneler osimheni getiren kulüp mü ikna edemeyecek? kuslar nasi adam getiriyor? beceriksiz oldugunuzu kabul edip istifa edip gideceksiniz hepiniz!

ya sana genç oyuncu alsak ne yapacaksın Allah aşkına . Sen hazır oyuncu ile oyuncunun kabiliyetiyle bişeyler yapan hocasın. katkın sıfır.

muhaberin biri yusufu sorsa keşke . gidecek değin adamı maçlara niye alıyorsun ve ne bekliyorsun diye.

Ulan adama sormazlar mı madem bazı şeyler zor berkanı niye alelacele fesih edip biz bir zaman transfer konusunda zorluk çıkaran konyaya gönderdiniz.

Sevmiyorum seni bjkye gitriğin günden beri, sevmeyeceğim de. Hocalığına bişey demiyorum çünkü hoca değilsin, zerre katkın olmadı bugüne kadar, yıldızların sırtından geçindin hep.

Genç oynattığın var sanki de oyuncularda suç buluyorsun son 4 senede oynattigin genç oyuncu sayısına bakan adam zaten gelmez senin takımına.

yine imkansız birini istemiş dedigim gibi

Geri
Üst Alt