GSC Haber Okan Buruk: "Ben bir yandan maçlara hazırlanırken bir yandan da transfer için oyuncuları seyrediyorum"

1768686131725.webp

Aslında plansızlığı itiraf etmiş ama anlayana. Kaç ay oldu sezon başlayalı takımın eksikleri belli transfer döneminin ne zaman açılacağı belli. Sizin şu an oyuncu izlemeniz değil daha önceden izlediğiniz, bildiğiniz oyuncuları transfer ediyor olmanız gerekirdi. Son güne kadar öylesine takılıp son gün vize/finale çalışan üniversite öğrencisi gibi resmen bizimkiler menajer oyuncu önermiş bunlar da bakıyorlar işte üç beş skills videosu Youtube da falan. Kulübün profesyonelliğindeki seviye bu başka söze gerek yok.

2022-2023
16 transfer

2023-2024
17 transfer

2024-2025
13 transfer

2025-2026
5 transfer

Okan Buruk'un özeti. Bol keseden harca. Elbet birkaçı tutar. Öyle de oldu.

Toreira, İcardi, Mertens, Sanchez, Apokerim beşlisi tuttu. Osimhen transferi ayrı bir konumda.

Muslera, Boey, KeremA, Yunus ve Barış önceki hocalardan kalanlar.

Oliviera, bir sezonun belirli döneminde katkı verdi. Hoca ile aralarında ne olduysa + saçma bir sakatlıl ile bir daha aynı performansı veremedi.

Geriye kalan transferler hep fiyasko. Ya kronik sakat ya da yetersiz. Hepsinden zarar ettik neredeyse. Milyonlarca eurolar gitti.

En kritik Avrupa maçlarında yanlış sistemler, yanlış kadrolar, yanlış oyuncu değişiklikleri nedenleriyle elendik ya da gruptan çıkamadık, playoffa kaldık.

Hoca ve yönetim hep şampiyonluklara sığındılar. Transferlerle göz boyadılar. Bu transferlerin acısını onlar gidince çekeceğiz malesef.

Takıma acilen bir kaç gün izin ver hoca.

Yalan. En azından ya bu yalan ya da diğerleri yalan

Abi sen lütfen oyuncu filan izleme ya... 700 tane adam aldırdın 7 tanesinden anca faydalandın, kimleri aldın kimleri yarım sezonda çöp edip yolladın unuttuk,

Fatih Terim bunun gibi olsaymış efsane filan demezler adamı kestane yapıp asarlarmış herhalde,

Galatasaray hocaları arasında açık ara en kötü transfer yanlışları Okan Buruk'la yapıldı.

Okan Buruk: "Sara'nın sakatlığı oldu, bu tip maçlarda Sara gibi oyuncular da önemli oluyor. Duran top, oyun içi orta sahada hücuma destek olacak orta sahalar önemli oluyor."
20 milyonluk kazık..Farkındamı tabiki değil..
Hala iyi oyuncu olduğunu falan zannediyor.

Yalan ağzına yuva yapmış

İnsan olarak da saygı göstermiyorum gs tdsi olarak da

ilkay ve saranın yerine birini izlemiyorsunuz demek. takıma 5 kanat lazımdı tabi.

Geri
Üst Alt