GSC Haber Okan Buruk: "Ben neden yabancı genç oyuncu yetiştiriyorum ki?"

Konudan bağımsız yavaş kazansın 12 senede 7 Cl'yi. Psg asla bir Liverpool veya Milan olamaz. Yedirmezler ona o payeyi. Real Madrid ve Barcelona kesenin ağzını iyice açacak daha
Yavaş ya da hızlı kazanır fark etmez ama potansiyeli var mı var

Vitinha
Nevez
Mendes
Kvara
Doue
Barcola
Stefanov

Bunlar 5 sene sonra da PSG de olabilir formalarını korurlar ise

Ulkede genc ve yerli kaliteli topcular var mi ki 1996 kadrosunu ornek verdin? O bir defa oldu daha da olmadi, olsa 30 yilda yapilirdi demi? O donem alinan oyuncularin hepsi umit milli takiminda beraber oynayan sonra da A milli takimda devam eden bir nesil idi.

Miadini doldurdu dedigin oyuncular diye verdigin bazi isimlerin benzerini (tabi ki daha ust kalitede) Real'de 8 sene ust uste oynayip kac kez de CL kupasini kaldirdi. Onlar icinde miadi doldu dendigini hatirlamiyorum ilk 3-4 senelerinde?

Yas grubunda genelleme yapmaktan ziyade oyunculari tek tek degirlendirmek lazim, nedense son donemde moda oldu 30 yasina varan oyuncuyu kapi onune koyma arzusu.

Alacagin/almak zorunda oldugun (kisa vadeli basari ve kazanma tecrubesinden dolayi) 27+ oyuncular vardir, genc diye kabul ettigimiz 20'li yaslarin basinda oyuncular vardir. Onemli olan dengeyi oturtmaktir.
Genç yabancı ya da yerli alırsın farketmez. futbol kültürümüz var iyi kötü hocalarımız tesislerimiz var. ŞL oynuyoruz topçu yetiştiririz bir kaç yıl içinde merak etme

Real 30 yaş üzeri olan miadı dolanları Ronaldo dahil postaladı. Carvahal ramos gibi bayrak adamları tuttu. Ayrıca genç oyuncu yetiştirme ve trasnfer konusunda dünyadaki en iyi kulüp real madrid.

Hazıra konan marka transfer az yapar ama çok iyi yapar diğer tüm transferleri gençtir.

Vinicious reale ilk geldiğinde böylemiydi onyekurudan hallice idi. arda güler denen balonu yetiştiriyor adamlar.

Son 2 yila damga vuran Psg genc takim ..
Dunyanin acik ara en iyi Milli takimi genc kadro cekirdeginin ekmegini yiyor..
Fas dedigin takim 2 yildir WC'de sov yapiyor onlar da 4 yil onceki jenerasyon..

Herkes genc jenerasyonu yetistirip onun ekmegini yerken hocama 25-26 yasinda hazir olmus topcu getirecegiz tanesi 70 milyon eurodan

Insanlar cok uzerinde durmadı ama hocanin su cümlesi basli basiba kovulma cümlesi ,boyle şımarık cümleyi kurabilmen icin angelotti pep terim filan olman lazim

Geri
Üst Alt