GSCimbom
GSC Haber Okan Buruk: “Benim hakeme hiçbir hakaretim yok. Hiçbir kötü söz söylemedim”
Alper Altun

GSC HaberOkan Buruk: “Benim hakeme hiçbir hakaretim yok. Hiçbir kötü söz söylemedim” Sayfa 3

Alper Altun ·

Cevap
75
Okunma
1,2K
Sayfa
3/4
yok ya OB tr de tutuyor kendini sonra CL de boşalma yaşıyor anlamıyorlar diye
Olabilir, bilerek ve isteyerek atmışlardir, TFF denen oluşumun ne olduğu belli. 4 senedir de bu olaylar var. Sahada ezilirsen ezerler. Bu zamana kadar borumuz otuyordu, yöneticiler pisirik olsa da bir şey yapamıyorlardi sonuçlardan dolayi. Ama Takım top oynamazsa osimheni de atarlar okani da. Burda iftira atmayacagim, sovmedim diyorsa öyle olsun. Bundan önce oynattığı oyunu açıklasın, benim gönlümde young boys, Beşiktaş maçlarında vs kırmızıyı görmüştü zaten

İşler kötü gidince haklıda olsan arkanda durulmaz hoca bu bize has bir şey değil insanoğlu böyle bu maç sonrası yapılacak açıklama bu değil sen de kendini bile bile dile doluyorsun

mağlup olmayacak mı bu takım hiç bir zaman, ne yapalım hakemin oelığına hak mı verelim.
Okan hocamizdir, böyle konularda sahip çıkacağız tabii ki. Ama oynattığı oyuna da laf edeceğiz. Son dönemde iyi alıştık ama mağlup olmaya azıcık dişli rakiplere karşı.

Geri
Üst Alt