mağlup olmayacak mı bu takım hiç bir zaman, ne yapalım hakemin oelığına hak mı verelim.O kadar aciz duruma düşersen maskara olursun.
mağlup olmayacak mı bu takım hiç bir zaman, ne yapalım hakemin oelığına hak mı verelim.O kadar aciz duruma düşersen maskara olursun.
acayip avel bu herif ya. kendi oğlunu Gs li yapamamış ahkam kesio
Olabilir, bilerek ve isteyerek atmışlardir, TFF denen oluşumun ne olduğu belli. 4 senedir de bu olaylar var. Sahada ezilirsen ezerler. Bu zamana kadar borumuz otuyordu, yöneticiler pisirik olsa da bir şey yapamıyorlardi sonuçlardan dolayi. Ama Takım top oynamazsa osimheni de atarlar okani da. Burda iftira atmayacagim, sovmedim diyorsa öyle olsun. Bundan önce oynattığı oyunu açıklasın, benim gönlümde young boys, Beşiktaş maçlarında vs kırmızıyı görmüştü zatenyok ya OB tr de tutuyor kendini sonra CL de boşalma yaşıyor anlamıyorlar diye
Okan hocamizdir, böyle konularda sahip çıkacağız tabii ki. Ama oynattığı oyuna da laf edeceğiz. Son dönemde iyi alıştık ama mağlup olmaya azıcık dişli rakiplere karşı.mağlup olmayacak mı bu takım hiç bir zaman, ne yapalım hakemin oelığına hak mı verelim.
iyide şuan konu mağlubiyet mi hakemin yaptığı oelılığı mı? kötü oynamamız hakemin taraflılığını haklı çıkarmıyor.Okan hocamizdir, böyle konularda sahip çıkacağız tabii ki. Ama oynattığı oyuna da laf edeceğiz. Son dönemde iyi alıştık ama mağlup olmaya azıcık dişli rakiplere karşı.
Kotu soz soylemedim etmedim haricinde ustteki kareye degindi mi hoca? Resmen gumburtuye gitti surdaki kirmizi