Okan Buruk: "Benim oyuncularım yüksek atmosferlerde daha iyiler"

Teşekkürler hocam.

G.te Sokhan Buruk!

Hocam iyisin hoşsunda seneye bize bu tarz bir futbol izletme kurban olayım

2.68 nasıl bir oran kral

Zaha Abdülkerim zyech aurier oliviera yok yok yok egocular yedek sol bek yok egocular mücadele var hoca var oyuncu var. Oyun da olacak eksikler gelecek yaza transfer gelecek ama alın teri var yav ben böyle bor şey görmedim düşman başına ya

Top oynamadan 3 puan almak da ayrı bir marifet helal hocam

Büyüksün hocam

Art niyetlilerin canlari cehenneme

Okan Buruk: "10 maçımız kaldı. Haftada tek maça düşmek, bizim için avantaj. Bir tek Süper Kupa var. Daha iyi dinleneceğiz, daha iyi adapte olacağız."
Hocam alternatifleri çoğalacak oyuncu alırken oynatirken adam berkan oynar mı diyor sonra hoca berkan i alsana diyor bu tiplerle ve bir de rakiplerle tüm mücadele tebrikler takım tebrikler hocam

"Kalan 10 maçta Sergio Oliveira var mı yok mu?"

Okan Buruk: "Performansa bağlı. Bu maçta kadroda düşünmedim. Kadrodaki her oyuncuyu kullanabiliriz. Aidiyetlerine ve katkılarına bakacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Okan Buruk: "Performansa bağlı. Bu maçta kadroda düşünmedim. Kadrodaki her oyuncuyu kullanabiliriz. Aidiyetlerine ve katkılarına bakacağız. Önümüzdeki maçlara bakacağız."
adam gibi yorum. Oynayacağım diyen herkese kapımız açık.

Politik konuşmuş ama sezon sonuna kadar forma vermemeli vemezde, riske atılacak maç kalmadı

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: "Halil Umut Meler hata yapmadı. Eleştirilerin nedenini bilemiyorum."

Hocamıza helal olsun. Kısıtlı kadro ile ancak bu kadar. Formsuzlar ,sakatlar bir sürü sıkıntı var bu halde yine de kazanıyoruz.

Geri
Üst Alt