GSC Haber Okan Buruk: "Beraberlik de çok önemliydi, bu puanı aldığımız için mutluyuz"

'KAÇAN POZİSYONLAR HAKKINDA.'

Okan Buruk: "Futbolun içerisinde bu tarz pozisyonlar kaçabilir. Önemli olan bu pozisyonlara girmek. Dünyanın en iyi oyuncuları bile bu pozisyonları kaçırabilir."

Okan Buruk: "Bu tarz maçlar Lemina gibi oyuncular için önemli oluyor. Rakibi karşılamak için. Torreira ile birlikte topa sahip oldular performanslarından memnunum."

Okan Buruk: "Victor Osimhen'in dönmesi bizim için çok önemli. Osimhen ile Osimhen'siz çok farklı oluyor. Sadece gol atmak anlamında demiyorum. Oyun içinde baskılar, kovaladığı ikinci toplar var. Icardi'den de verim alıyoruz çok fazla gol atıyor. Tabii ki Osimhen'in gelişi olumlu yansıdı."

Okan Buruk: "Ali Sami Yen Rams Park'ta inanılmaz atmosfer oluyor. Rakipleri de çok etkiliyor. Her zaman negatif olarak etkilemese de şimdi hangi oyuncuyla konuşsam, buradaki atmosferden bahsediyor."

Okan Buruk: "Roland Sallai, çok önemli bir performans sergiliyor. Çok mutluyum. Hem çalışkanlığından, hem karakterinden, hem profesyonelliğinden. Çok iyi niyetli. Takımı için her şeyini veriyor."

Sene başında cl de üst tura çıksın yeter bu ligdeki şampiyonlukları mı önemseyecepiz diyenleri lig korkusu sarmış anasını satayım...
Senin teknik direktörün hem clde hem ligde hem süper kupada sıçtı batırdı tarihin en değerli kadrosuyla

Okan Buruk: "Hem sahaya hem kulübeye baktığımda güçlü oyuncular olması beni de mental anlamda güçlendiriyor."

Senin teknik direktörün hem clde hem ligde hem süper kupada sıçtı batırdı tarihin en değerli kadrosuyla
Senin teknik direktörü kim? Ligde lider cl de üst tura çıkmış adam nasıl batırmış oluyor? Hele ki 3 senedir ligi süpürmüş bir adam ki bunu koç lobisine federasyona rağmen yapmış oluyor... söyle bakalım sene başında bu adamla gruplardan çıkamayız dedin mi? Niye atlıyorsun hemen?

Valla ben okan ın yerinde olsam bugün istifayı basarım. Çünkü sen ve senin gibi düşünenler sonrasında oluşacak kaos ve olumsuz denemeler sonucunda yaşanacakları yaşamadan anlayamayacağınız için.

Okan Buruk: "Bu tarz maçlar Lemina gibi oyuncular için önemli oluyor. Rakibi karşılamak için. Torreira ile birlikte topa sahip oldular performanslarından memnunum."

12 kişi diyodun karbüratör

Korkma Playofflarda eletirsin takımı lige odaklanırsın, lig daha önemli nasıl olsa.

Geri
Üst Alt