- 16 Haziran 2010
- 208.796
- 162.467
- 6.838
Okan Buruk: "Alexander Sörloth rakipleri korkutan bir oyuncu. Sörloth'un çıkmasına sevindik. Onlar da çok maç oynuyor, bunu düşünerek değişiklikler yaptılar."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu söz tamamen yenilmemenin verdiği rahatlık ile edilmiş işteOkan Buruk: "Hem sahaya hem kulübeye baktığımda güçlü oyuncular olması beni de mental anlamda güçlendiriyor."
Gitmesin ona muhtaçsınız :/Senin teknik direktörü kim? Ligde lider cl de üst tura çıkmış adam nasıl batırmış oluyor? Hele ki 3 senedir ligi süpürmüş bir adam ki bunu koç lobisine federasyona rağmen yapmış oluyor... söyle bakalım sene başında bu adamla gruplardan çıkamayız dedin mi? Niye atlıyorsun hemen?
Valla ben okan ın yerinde olsam bugün istifayı basarım. Çünkü sen ve senin gibi düşünenler sonrasında oluşacak kaos ve olumsuz denemeler sonucunda yaşanacakları yaşamadan anlayamayacağınız için.
Yoo biz muhtaç değiliz çok şükür küme düşmeye oynadığımızda da bu takımı tutuyorduk şimdi de...benim anlamadığım sen kime muhtaçsın da sürekli aşağılamaya çalışıyorsun ben ve benim gibi düşğnenleri?Gitmesin ona muhtaçsınız :/
Mesele ne geldiği değilKuralar ilk çekildiğinde hedef ilk 24 deniyordu neredeyse herkesin ortak fikri buydu şimdi ilk 24 gelme ihtimali neredeyse kesinken bir anda ilk 8 deniyor. Şaka gibi bir şey.
Sorunda iyi ya da kötü farketmez bir mantık olmadığı için cevaplayamıyorum kusura bakma.Yoo biz muhtaç değiliz çok şükür küme düşmeye oynadığımızda da bu takımı tutuyorduk şimdi de...benim anlamadığım sen kime muhtaçsın da sürekli aşağılamaya çalışıyorsun ben ve benim gibi düşğnenleri?
Sorumda bir mantık var merak etme... realizmden uzak bu gitsin de kim gelirse gelsin bundan iyidir mantığıyla benle polemiğe girip ardından çözüm yolu sunmaya bile tenezzül etmiyorsun. Para ile satın alamayacağın tek şey tecrübe... benim tecrübelerim ise şunu söylüyor bana. Ortada sen beğen beğenme bir düzen varsa ve anlık alınan bir karar ile bu düzen ve işleyen çarkları bir anda yolun ortasında değiştirirsen bu seni tepe taklak yapar. Şayet dibi görüp baştan başlayacaksındır bir işe dediğin doğru. Bu oldu mu oldu. 13. bitirdiğin ligin ardından sil baştan kurdun bir sistemi aşı tuttu. O sene ilk 4 de olsa bir önceki seneye göre başarıydı. Ama senin istediğin zamanında 2 sene üst üste şampiyon olmuş takımı 13. Lüğe götürecek istek. Sonra deneme yanılmalarla geçecek yıllar. Prandelliler manchiniler reijkard lar vs. Aralarında iyiler olsa da yine bu şekilde düşünüp linçleyecek zihinlerle olası büyüme potansiyelinin önüne geçecek taraftarlar... biz gördük yaşadık bu olayları... yine yaşatma derdine düşmüşsünüz...Sorunda iyi ya da kötü farketmez bir mantık olmadığı için cevaplayamıyorum kusura bakma.