GSC Haber Okan Buruk: "Beraberlik de çok önemliydi, bu puanı aldığımız için mutluyuz"

Okan Buruk: "Alexander Sörloth rakipleri korkutan bir oyuncu. Sörloth'un çıkmasına sevindik. Onlar da çok maç oynuyor, bunu düşünerek değişiklikler yaptılar."

Okan Buruk: "Taraftarlarımızı Olimpiyat Stadı'na bekliyorum. Orası özellikle tribünlerin… Seyirciye, konsantrasyona çok ihtiyacımız oluyor. Cumartesi günü oynayacağımız maçta bizimle olmalarını bekliyoruz."

öncelikle tebrikler
şimdi bikaç skills videosu bakıp doğru hamleleri yapma zamanı

Kuralar ilk çekildiğinde hedef ilk 24 deniyordu neredeyse herkesin ortak fikri buydu şimdi ilk 24 gelme ihtimali neredeyse kesinken bir anda ilk 8 deniyor. Şaka gibi bir şey.

Senin teknik direktörü kim? Ligde lider cl de üst tura çıkmış adam nasıl batırmış oluyor? Hele ki 3 senedir ligi süpürmüş bir adam ki bunu koç lobisine federasyona rağmen yapmış oluyor... söyle bakalım sene başında bu adamla gruplardan çıkamayız dedin mi? Niye atlıyorsun hemen?

Valla ben okan ın yerinde olsam bugün istifayı basarım. Çünkü sen ve senin gibi düşünenler sonrasında oluşacak kaos ve olumsuz denemeler sonucunda yaşanacakları yaşamadan anlayamayacağınız için.
Gitmesin ona muhtaçsınız :/

Gitmesin ona muhtaçsınız :/
Yoo biz muhtaç değiliz çok şükür küme düşmeye oynadığımızda da bu takımı tutuyorduk şimdi de...benim anlamadığım sen kime muhtaçsın da sürekli aşağılamaya çalışıyorsun ben ve benim gibi düşğnenleri?

Kuralar ilk çekildiğinde hedef ilk 24 deniyordu neredeyse herkesin ortak fikri buydu şimdi ilk 24 gelme ihtimali neredeyse kesinken bir anda ilk 8 deniyor. Şaka gibi bir şey.
Mesele ne geldiği değil

Aç kurandaki takımların cl puan sıralamasında yerlerine bak

Zaten 3 tanesi son 6da jdjdjdjd

Böyle ballı kurada kaybettiğin maçlara bak fark yediğin maça bak sonra elinden kaçan fırsatları düşün sence son 3 yıldaki performansı Galatasaray’a yakıştı mı?

Ama bu düşünme yolu yerine şunu da yapabilirsin: “okan gitse kim gelecek her şey çok zor okan buruk şampiyon yabdı”

Sana kalmış

Planlama yapman lazim
Dar kadro inadindan vazgecmen lazim
Surekli uber maliyet adam transfer inadini birakman lazim

Birazda elindeki sanslari kullanmayi bilmen lazim hoca.

Yoo biz muhtaç değiliz çok şükür küme düşmeye oynadığımızda da bu takımı tutuyorduk şimdi de...benim anlamadığım sen kime muhtaçsın da sürekli aşağılamaya çalışıyorsun ben ve benim gibi düşğnenleri?
Sorunda iyi ya da kötü farketmez bir mantık olmadığı için cevaplayamıyorum kusura bakma.

Sorunda iyi ya da kötü farketmez bir mantık olmadığı için cevaplayamıyorum kusura bakma.
Sorumda bir mantık var merak etme... realizmden uzak bu gitsin de kim gelirse gelsin bundan iyidir mantığıyla benle polemiğe girip ardından çözüm yolu sunmaya bile tenezzül etmiyorsun. Para ile satın alamayacağın tek şey tecrübe... benim tecrübelerim ise şunu söylüyor bana. Ortada sen beğen beğenme bir düzen varsa ve anlık alınan bir karar ile bu düzen ve işleyen çarkları bir anda yolun ortasında değiştirirsen bu seni tepe taklak yapar. Şayet dibi görüp baştan başlayacaksındır bir işe dediğin doğru. Bu oldu mu oldu. 13. bitirdiğin ligin ardından sil baştan kurdun bir sistemi aşı tuttu. O sene ilk 4 de olsa bir önceki seneye göre başarıydı. Ama senin istediğin zamanında 2 sene üst üste şampiyon olmuş takımı 13. Lüğe götürecek istek. Sonra deneme yanılmalarla geçecek yıllar. Prandelliler manchiniler reijkard lar vs. Aralarında iyiler olsa da yine bu şekilde düşünüp linçleyecek zihinlerle olası büyüme potansiyelinin önüne geçecek taraftarlar... biz gördük yaşadık bu olayları... yine yaşatma derdine düşmüşsünüz...

Sene başında başarı kıstası nedir diye burada özellikle bir konu açtırmıştım. Cl de üst tura çıkılması başarıdır denmişti. Sen ve senin gibi düşünenler de aynı şeyi söylediler. Ama şu günde bile hala başarısız.

Tamam aga siz biliyorsunuz bu işi... Her değişikliğin daha güzel günler getireceğine inandırmışsınız kendinizi... Bu şekilde devam... ama kalkıp bana siz muhtaçsınız ayakları çekme. hayatında 3-5 adam yönetmemiş idarenin yönetmenin ne demek olduğunu bilmeyen insanlardan böyle bir laf duyduğumda gülünç geliyor bana...

Geri
Üst Alt