- 4 Aralık 2009
- 14.383
- 10.975
- 2.498
İşin herhalde en komik tarafı AL'deki takımların yarısının Young Boys gibi fizikli, kontra oynayan takımlar olması.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziraat iki sezondur rakip takımlar Başakşehir-Karagümrük olmasına rağmen elendik. Okan hoca eleme maçlarını başaramıyor, bu Galatasaray kimliği ile taban tabana zıt.Bu kafayla gidersen belli bir süre sonra devre arası yapacağımız takviyelerle Türkiye kupasının en büyük adayıyız demeye başlayacaksın...
Geciniz, gecen sene Kopenhag, fb, bu sene bjk ve young boys... hepsinde sinifta kaldin. Tüm TD seni sahada taktiksel olarak yendi ve hamle yapamadin. Elindeki oyuncu grubu kimden var ki?!
Okan Buruk: "Hayalimizle maç içindeki örtüşmüyor. Aramızda çok büyük bir kalite farkı var, daha iyi bir performans ortaya koyabilirdik. Zaman zaman üstümüzde ağırlık varmış gibi hareket ettik."
Okan Buruk: "Sorumluluk benim. Maçı hazırlayan, oyuncuları seçen benim. Oyuncularım en iyisini yapmaya çalıştı. Muhteşem bir taraftar vardı, maçtan önce sonra destekledikler. Onlar hayal ettikleri galibiyeti getiremedik.”
Okan Buruk: "Elimizdeki oyuncuların dönmesi, yapacağımız bir iki takviyeden sonra yine kadromuz şampiyonluk ve Avrupa için yarışacak."
Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde final oynamak, yürümek hedeflerini tekrardan koymamız gerekiyor."
Okan Buruk: "Beşiktaş maçı sonrası Davinson Sanchez'li oyun ile Sanchez'siz oyun arasında dağlar kadar fark var. Mağlubiyetin sebebi bir oyuncu değil ama oyun kurma anlamında işimiz çok kolaylaşıyordu."
Okan Buruk: "Elimizdeki oyuncuların dönmesi, yapacağımız bir iki takviyeden sonra yine kadromuz şampiyonluk ve Avrupa içi yarışacak."
Okan Buruk: "Transfer yapacağız. Bunu tekrar söylemek istiyorum. Bu tür maçlarda hiçbir zaman tam kadro oynayamadık. Davinson Sanchez'in yokluğunu bugün çok aradık. Mağlubiyeti tabii ki buna bağlamıyorum ama istediğimiz oyunu oynamak için Sanchez'in olması çok önemliydi..."
Okan Buruk: "İki senelik dönemde en çok derbi kazanan biziz. Manchester United'ı yenen bu takım. O grupta sonuna kadar şansını devam eden bu takım. Konsantrasyon eksikliği yaşadık. Rakibi kolay görürsek, sıkıntı olabiliyor. Geçen sene Fenerbahçe maçında rakip 10 kişiyken de bunu yaşadık. Bayern Münih'e çok iyi oyunlar oynadık. Bazı maçlarda rakipler kadar istemedik, mücadele etmedik. En büyük sıkıntımız bu."
Okan Buruk: "Konsantrasyon eksikliğini sağlayacak kişi de teknik adam. Bu oyuncuları seçecek kişi de teknik adam. Konsantrasyon eksikliği bizim her zaman başımıza mal oldu. Aşırı motivasyon da oyuncularımın üzerinde baskı oldu."
Okan Buruk: "Oyuncularımın ellerinden geleni yaptığından hiç şüphem yok. Birinci öncelik benim. Tabii ki eksiklerimiz var. Özellikle Beşiktaş maçı sonrası Davinson Sanchez ile oynadığımız oyunla onsuz oynanan yunlar arasında dağlar kadar fark var. O döndükten sonra savunma hattımıza takviye düşünebiliriz. Transfer yapacağız bunu söyleyeyim tekrar."
Okan Buruk: "Ben ve oyuncularım tekrar kafamızı kaldırıp hafta sonu oynayacağımız maça hazırlanacağız. 25. şampiyonluk, 5. yıldız ve Avrupa'da büyük hedeflerimiz devam ediyor."
Başlangıç kadronuz hatalı mıydı?
Okan Buruk: "Maç öncesi hepimiz 'çift forvet oynaması lazım' deriz Galatasaray için. Bir maç önce Batshuayi girmiş iki gol atmış. Maçın sonunda acaba böyle mi yapsaydım diyebilirsiniz. Hayal ettiğimiz, iki forvetle yüksek topları fiziksel olarak temaslı oyunda Barış'ı arkada kullanıp Ziyech'i kalitesiyle kullanmak istedik.
Maç öncesi kafamda oturuyordu ama performans olarak takım olarak çok kötü oynadık ilk yarıda."
Okan Buruk: "Maç öncesi de söyledim Jelert'in fizik olarak tam hazır olmaması, bize çok geç katıldı. Tam 90 dakika maç çıkaracak yapıda olmaması da burada bizi farklı düşüncelere itti."
Bunu diyen adam davinsonu koca donem yedek bıraktı.Okan Buruk: "Davinson Sanchez'i iki maçta da aradık."
Okan Buruk: "Elimizdeki oyuncuların dönmesi, yapacağımız bir iki takviyeden sonra yine kadromuz şampiyonluk ve Avrupa içi yarışacak."
Young Boys'a karşı Davinson'u arıyorsan sen teknik direktör falan değilsin.Bunu diyen adam davinsonu koda donem yedek bıraktı.
Ne yaptığı hakkında bir fikri yok adamın
Alabiliyoruz.Oyuncu satmadan alamıyoruz ki