Okan Buruk: "Bir iki takviye ile hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak"

Young Boys'a karşı Davinson'u arıyorsan sen teknik direktör falan değilsin.
Adamın olayı davinsonun 6 numara katkisi.
Fakat 6 numara istemiyor, 12 adamla mı oynayacagiz diyor. Uçmuş kafa uçmuş.
Insan bunu nasıl göremez yav.
Torreira ataklarda 10 numara oynuyordu :asd:
Abi madem böyle oyun istiyorsun bir tane daha davinson profili adam aldırsaydın sende.

Takım zaten çorba olmuş 3 tane bek var ama yok. Yusuf yabancı sayılıyor.
Zaha taca çıkmış, oliviera geziyor.
Kanat oyuncun yok herkes ortada birikmiş.
6 tane yabancıdan verim alamıyorsun, koca devre davinsonu oynatmadın sistemine uygun degil diye şimidi de davinson olsaydi çok sığ bir düşünce ya. Az futbol bilen şu durumla dalga geçer

Seedorf, Gattuso, Pirlo eline verseler yine 12 kişi mi oynayacağız istemem der, hâlâ takviye diyor. Lütfen istifa et, bak rica ediyorum takım elden gidiyor.

Fb derbisi ve Avrupa maçları dahil maç üst üste 6-7 maç kazanması lazım yoksa toparlayacak gibi durmuyor. Bazı şeyleri takıntı yapmış durumda hocası gibi forvetleri takıma doldurunca gol atamadığını anlaması lazım.

Yine de bu yönetim olduğu sürece sezon sonuna kadar kendisiyle devam edilmeli. Fb'den de 3-5 yerse yönetimi de kendisiyle birlikte yakar herhalde seçim olur bilemedim

Biz her zor maçta sahada ezilen bir galatasaray görmeyi haketmedik. Davinson dışında bu takımda rakibe üstünlük kuracak adam yok, eee niye o zaman o özellikte bir oyuncu daha aldırmıyorsunda yumoş yumoş topçuları takıma dolduruyorsun. Takımda 8-9 yumoş olmaz. City, Real gibi takımlar bile 6 numarada sert fizikli boylu poslu oyuncularla oymuyorlar, sen onlardan daha büuük takımmısın.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam şu sezon başı saçmalıklarını çözmezsen çekirge 2 defa sıçradı bu sene sıçrarmı sıçar mı göreceğiz. her sezon başı aynı nası çözüm bulunamıyor bu işe anlamıyorum. adam transfer dönemi bitmeden ne 11 i yapabiliyor ya düzgün değişiklik.

Oyuncudan daha cok taktiksel olarak eksigimiz acayip belli. Birakin forvetleri topla bulusturmayi, savunmadan cikarken bile nereye pas atacam diye isyan ediyordu oyuncularimiz.

hocam şu sezon başı saçmalıklarını çözmezsen çekirge 2 defa sıçradı bu sene sıçrarmı sıçar mı göreceğiz. her sezon başı aynı nası çözüm bulunamıyor bu işe anlamıyorum. adam transfer dönemi bitmeden ne 11 i yapabiliyor ya düzgün değişiklik.
Dur birde fb ye yenilsin. Herşeyin tadını alması lazım bu sene bu vasifsizin

Dün abdulkerim cezali olmadığı durumda barış onde kanat olurdu şu cezali olma kart vb de azalsın artik

Terim’in son zamanlarına bağladı iyice, yenildikçe transfer diyor. Lan sen değil miydin 12 kişiyle mi çıkacağız diyen, bizim kadromuz yeterli diye saçmalayıp yönetimi savunan. Tez zamanda kovulman dileğiyle.

hocam bjk ve Boys maclarinla kendini ispatlamisindir. ilk geldigin hava gitmis.
belli ki ciddi ic kaos var kulubde bu sanada yansimis.

Kendi bile inanmıyor söylediklerine

En kısa zamanda yolların ayrılması lazım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su cümleye bak: "

"Bir iki takviye ile hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak"​

Bir iki takviye önceden yapıp hedefiniz Şampiyonlar Ligi niye degildi diye sorarlar adama.

Geri
Üst Alt