Okan Buruk: "Bir iki takviye ile hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak"

Net pozisyonun yok, maçta rahat yine 5lik olurdun. Söylemen gereken tek şey İstifa ediyorum olmalı...

Sorumluluk alacak mısın? Ne yapacaksın mesela, hangi yöntemi değiştireceksin?

Herkes hata yapar da, tekrar yapmamak için çaba gösterir. Ben onu sende göremiyorsam niye devam etmeni isteyeyim?

Bu sistem ile uefa da başarı imkansiz. Orta sahasiz oynuyorsun, uefa da o kadar basit değil. Senin sistemle maç alamayiz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir tane gazeteci yokmu
Hocam 17 de 17 yapan takim

Prag kopenhag ve young boysu neden eleyemedi hepsi sizin 10 da bir butcenizde

biz sahada ne bir sistem ne bir ne bir plan gorduk ne bir set hucumu gorduk

Halen sisteminizde israr edecekmisiniz ?

su soruyu sorsun

Bu adam niye hiç bir şey yaşanmamış gibi bir ruh hali takınıyor sürekli, beni en çok sinir eden huyu bu, o gereksiz gereksiz gülümsemeleri sürekli polyanamsı bir yüz ifadesi, ulan bir kere bir yüzünü somurt, bir mahcup ol bu nasıl bir pişkinliktir elimi kolumu ısırıcam sinirden. O kadar rahat bir tavır takınıyor ki kıymık gibi batıyor bana.

Şu adama birisi söylesin yahu. Sorumluğu üstüne almak demek istifa gibi bir şey demek. Sorumluluk bende deyip sıvışmak sorumluluk almak olmuyor. Ben bu deveyi güdemedim deyip istifa etmesi sorumluluğu almak olur. Ve ya kaybettiğimiz 30 milyonun bir kısmını tahsil edebilir mesela. Sorumluluk almak böyle bir şey. Senin aldığın tek sorumluluk yıllık 3.2€ milyon maaş.

hocaları karşılaştırırsak aramızda çok büyük bir kalite farkı vardı doğru

Geri
Üst Alt