Okan Buruk: "Bir iki takviye ile hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak"

Young boys’a 2 maçta da ezile ezile yenilen takım afedersin ama bok final oynar hocam.

Sorun hala takviyede zannediyorsan, sen işi çözememişsin.

Bi git işine okan. Seni rahatça yenecek taktiği herkes biliyor artık anadolu takımları hariç gelen giden pas pas eder

Takımın başına hıyar (bildiğin hıyar) koysan Galatasaray Young Boys'u eler.
Dangalak dangalar seçimlerle 35 milyon Euro'dan olduk. Mümkün değil buradan sonra bunu unutmamız. İstifa et.
Bugünkü facia esittir=tromso faciasi. Hatta bugünkü daha büyük olabilir. Orada hiç değilse çamurda debelenmistik yüzmeye calismistik bahanesi vardi. Bunun bahanesi sıfır

Gurur yokki istifa etsin yönetime resmen ben burdayim göndermek istiyrsaniz tazminatimi verin konusmalari icinde

Yahu bi de elenip bi alt kupaya düşünce klasik hemen hedefimiz final açıklaması geliyoya kafayı yersin, nereye final oynuyorsun

YB hocası kalemizden uzak tutacağız onları, planımızı yaptık dedi mi, dedi. Bunu başardı mı, başardı.
Bak bunu Guardiola, Ancelotti demedi ha. Adamın adını bilmiyorum sürekli YB hocası yazıyorum.

Utanç kaynağı yav. Rams Park'a gelip şunu açıkladı adam ve takır takır topunu oynattı.

Takviye falan yapilmamali.

Gecen sezonun maliyetli transferlerinden cikmak lazim.

Yav bu gidip, bizden belki 5 de 1 bütcesi olan takimlara karsi rezil olur orda. Heriflerin fizigi biraz iyi olsun, kapanmayi bilsinler ve kontra atak yapabiliyorlarsa onlara karsi cözüm bulamaz ve dandik takimlara yenilir.

Kutlama için sabırsızlanıyorum dediğinde tur gitmişti zaten. Şah mat oldu hoca biraz sus artık.

cl var adam alın diye diye insanların dilinde tüy bitti şimdi takviye yapacağız diyor, biz takviye desek şımarık sefil taraftar oluyoruz nasıl 1 iş bu

Tekrar söylüyorum ıkına ıkına belki de balına kazandığın geçen sene bir çok maçtan sonra utanmadan çoluk çocuk Çombalak tribün önüne koşup üçlü çektirdin ben utanırdım sahaya çıkmaya

Orada dedim zaten başımıza iş açacak bu adam, çünkü kendini dev aynasında görüyor

Ya hadi allah askina bi iki takviyeymis sampiyon kadron vardi ya hoca ne takviseyi rekorlari paramparca ediyordun hani.

Takviye yapmak sokağa para atmak demek bu saatten sonra. 5 kuruş harcanmamalı.

Münasip bir yerlerinize sokun alacağınız adamları bu dakikadan sonra

Geri
Üst Alt