Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.194
- 39.459
- 3.993
Taraftarlar şikayetçi ama yöneticilerden hakemler icin ses seda yok,muhtemelen boyle devam eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaş Abdulkerimi kesinlikle savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama aşağıya yediğimiz golu 3 fotosunu bırakıcam. Barışa bakalım gol nasıl geldi belli olur. Barış Orkun ile koşuya başlıyor ve sonrası aşağıda
Takım denen şeyde bu zaten barış bırakmış tamam Abdülkerim uyanıp az orkuna yaklaşsa bomboş vuramayacak içerde de bir tek Abraham varRenktaş Abdulkerimi kesinlikle savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama aşağıya yediğimiz golu 3 fotosunu bırakıcam. Barışa bakalım gol nasıl geldi belli olur. Barış Orkun ile koşuya başlıyor ve sonrası aşağıda
Evet doğru da bugüne kadar tanıdığımız Abdülkerim bu topu çıkar karşılardı yedek kalmanın etkisi mi yerimi kaybediyorum bana patlıyor etkisi mi bilemeyiz ama o da yapmadı belki barış buna güvendi hızlı atağa çıkarız diye düşündü.Renktaş Abdulkerimi kesinlikle savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama aşağıya yediğimiz golu 3 fotosunu bırakıcam. Barışa bakalım gol nasıl geldi belli olur. Barış Orkun ile koşuya başlıyor ve sonrası aşağıda